neredeyse bütün forumu okudum bütün ürünler hakkındaki genel özelliklere ve kullanıcı yorumlarına baktım ama bu kafamın daha da karışmasına neden oldu.
donanımsal özelliklere değil daha çok performansa dikkat ettiğimi söylemem gerek. görüntüyü sorunsuz oynatması ve altyazı konumu rengi boyutu en önemli kriterler benim için.
1- Dark ın kendi modelleri (movix fun, tank, media mania, mini mania) arasında fiyat farkının çok az olduğunu gördüm. peki bunların hangisi daha iyi. darkın en iyi modeli hangisi. donanımsal özelliklerden değil kullanım özelliklerindne bahsediyorum.
2- WD HDtv Live, Smartmedia HD VISION, Dark Movix Fun arasından hangisini seçerdiniz.
3- bu media oynatıcılarının hangisinin garantisi en iyi. yani ürün bozuldu diyelim yapılması için 1 ay mı bekleriz 3 gün mü.
Seçim için birşey diyemem, Live dışındakileri kullanmadım. Arıza konusu için de şunu söyleyebilirm, bunlar arızalandı mı %90 tamir olmazlar. İyiki de olmazlar çünkü yerine yenisini verirler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme