selam arkadaşlar evimde 102 ekran 3D özelliği olmayan bir televizyonum var. usbden film oynatmayı desteklemiyor. Ben bu televizyona media player almak istiyorum. usbden ve hariciden film izleme, film formatlarını destekleyen altyazıda türkçe karakter sorunu falan çıkarmayacak olan bir media player istiyorum. Ayrıca wifi özellikli olanları gördüm ve forumda kimi yerde wifi özellikli olmayan alınmaz gibi şeyler okudum. televizyonum akıllı televizyon değil wifi destegi olan bir tane media player alsam bana ne gibi bir faydası ya da kazancı olur açıklarsanır çok sevinirim. herkese iyi forumlar.
wifi nin hiçbir artısı yok bana göre.. ağ üzerinden kablosuz olarak film seyretmenizi sağlıyor.. aman aman bişey değil yani..
medya oynatıcı kısmına gelirsek bütçeniz nedir? netten ne indiriyorsunuz, arşivinizdeki dosya türü nedir?
ben hd 720p ve 1080p film indiriyorum. benim için önemli olan görüntüyü ve sesi güzel bir şekilde lcd ye aktarması. internete girmesinin söyledigin gibi çok bir espirisi yok benim içinde altyazı da sorun çıkarmasın hd görüntüyü güzel kasmadan takılmadan usb ve harici hdd üzerinden oynatsın. film formatlarında sorun yaşamayım her formatı açsın benim için önemli olanlar bunlar laptopumda hdmi yok olsa zaten laptop işimi görür bağlar izlerdim ama böyle bir cihaza ihtiyacım var. bütçe konusunda da 100-200 arası işimi görür herhalde ama güzel bir cihaz olursa biraz daha esneyebilirim fiyatta.
pek fazla piyasada kalmadı ama egreat r6a-II philips hmp 3000 ve philips hmp 5000 gibi cihazlar işiniz görür.. artık satan yer kalmadı diye biliyorum ama araştırın belki satanlar çıkar..
bir de dune tv 101 var ama o bayağı önce bitti sanırım.. dune tv 301 var ama 400 fiyatı ile aşar sanırım bütçeyi..
piyasada kalmadı derken neden kalmadı? ayrıca torrent özellikliler çıkmış ne işime yarar bunlar bilgisayardan film indiriyorum zaten? piyasada kalmadıysa eski model birşey alacagıma 200 300 liralara neti olan cihazlar var onları tercih etmem daha iyi olmaz mı?
ayrıca söyledigin cihazlar 3D oynatma özelliği var mı acaba olur da yarın öbür gün 3d led tv alırsam onda da işimi görsün sorun yaşamayım tekrar cihaz almak zorunda kalmayım bir 3d özelliği için
pek satan yer sanırım kalmadı, eski model diye işinizi görmez diye düşünmeyin.. sadece şu an piyasa 3d bluray oynatıclara endekslenm,iş durumda.. hep bu tip cihazlar getiriliyor..
işte ne yazık ki hem bundan dolayı hem de o bütçe ile alınabilecek en iyi cihazları önerdim size.. ama piyasada bitti.. bimekste geçenlerde hmp 3000 görmüştüm.. nette satan yerler bulabilirsiniz..
half/sbs olan 3d filmleri bu cihazlar oynatır.. ama performansı için kullanıcı yorumlarına bakmanız gerekiyor..
ama 3d bd iso yu ise oynatamazlar.. onlar için 2 tane seçeneğiniz var; egreat r6s ve egreat r160s... bunlara bakmanız lazım..
peki wifi olamayan özellikli mesela philipsin 3000lik modelinden alsam güncelleme işi nasıl olacak? cihazı güncellemek gerekir muhtemelen?
wi-fi sadece internet için değil. ev içerisinde bir ag kurduğunuz zaman ağdaki diğer cihazlara ulaşmanız için.. kablolu olarak bu bağlantıyı yapabilirsiniz.. güncelleme için de chazın illa nete bağlanılmasına gerek yok.. bilgisayara indirip flash bellek ile cihazdan yükleme yapabiliyorsunuz..
süpermiş tamam ozaman philips in hmp3000 lik modeli hoşuma gitti hepsiburada fırsat yapıp 79 liraya satmış kaçırdım vatanda %25 indirim günlerinde 100 lira oluyormuş onu bekleyip ordan alırım yardımların için teşekkürler.
bişey değil.. bu cihazların forumda da uzun sayfalarca konuları var.. onlara bakıp kullanıcılardan da yardım alabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme