Şimdi Ara

Mediamarkt Playstation 4 mağdurları... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
3
Favori
9.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben sabah kalktığımda benim ücret yatmıştı. Benim bankam iş bankası.
    24 saat diyorlarsa o mühleti verin baktınız olmuyor yine buradan hep beraber mücadeleye girişiriz Pazartesi gününden itibaren.
    Ne gerekiyorsa yapalım.
    Şu çakallara kimse pabuç bırakmasın...
  • nedense böyle şeyleri hep mediamarkt yapıyor ordan tırnak makası almamak gerek onun 100metre yakınına gitmemek gerek.
  • Benimde deniz bank yatmamış henüz pazartesi yatmasınada razıyım ben yeterki hepsini yatıraın banka ):

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Arkadaşlar belki bir çoğunuz biliyorsunuzdur ancak yine de belirtmek istedim.

Kredi kartınızdan çekilen tutar iptal sonrası tek seferde kartınıza iade edilir. Yani yapılan alış veriş tutarı nedeniyle düşen kullanılabilir limitiniz iptal sonrası tekrar artar.

Sadece taksit tutarları kredi kartı ekstrenize eksi ve artı hareket şeklinde yansır. Sizin limitinizi bloke edip taksit taksit bloke edilen tutarı geri ödemek diye bir şey yapılamaz.

Şayet böyle bir şey varsa bunu bankaya yada firmaya şikayet edin. Bu resmen sizin paranızı kullanıp bir süre sonra size geri vermekle eş değerdir.

Umarım en kısa sürede yaşadığınız sorunları çözüp huzurlu şekilde ürünlerinize kavuşursunuz.

Aynisini yazacaktim. Kartin limiti bir anda yansir. Geri odemeker ekstreden taksit taksit duser.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kadar şerefsizlik olmaz.

Birde parayı taksit taksit ödeyeceklermiş öylemi ?

Dava açmakta bende toplu olarak fayda var. Bakalım bir daha kimseyi mağdur edebiliyorlarmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • limit yükselmiş geri oh be rahatladım birdaha mediamarkttan pil bile almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vio35

limit yükselmiş geri oh be rahatladım birdaha mediamarkttan pil bile almam.

Benim ödenmemiş daha bırak pil almayı önünden geçmeyeceğim.
  • Vio35 kullanıcısına yanıt
    Ben ps4 buldum aldım bugün zaten Bodruma gelen tek ps4 'dü de ben aldım neyse o ayrı bir sevinç Ben MM deki siparişimi iptal edemiyorum sistemimize yansımamış diyor salaklar ee ben sisteme yansımasını mı bekleyeceğim ?.Dün 18:30 gibi yaptım ödemeyi vallaha kartı gözden çıkardım şimdi ben yapmadım o işlemi diyerek iptal edeceğim kartı o olacak.
  • O zaman sorun yok beyler herkesin tek seferde yatacak sadece zamanlamalar farklı olacak sanıyorum ):

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun hocam ben teknosadan verdim siparişi gece hemen açılınca siparişiniz yola çıkmıştır diyor vizem vardı bugün bulamam diye cihazı erken aldım gece ondan önce media çok korkuttu param yanıcak diye riske girdim teknosadanda vererek tekrar ama iyiki girmişim parada geldi rahatladım.Haklısın hocam önünden geçmemek lazım artık bile o kadar iğrendim bir firmadan ya o paralar taksitle yatsa idi benim için çok kötü olacaktıki çoğu arkadaşın yatmamış galiba görünürde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vio35 -- 13 Aralık 2013; 17:38:28 >
  • Şuan konuştum ilk karşıma çıkan kişi bekleyin pazartesiye kadar sisteme yansır sonra ararsınız iptal ederiz dedi bende yetkiliyi istedim aklınızda bulunsun 3 kez yetkili birini istiyorum dedikten sonra sizi yönlendirmek zorunda.Karşıma bir bayan çıktı hangi banka ile saat kaçta çekildi karttan çekilmiş mi emin misiniz ? dedi.Evet parayı aldınız ürününde üstüne yattınız bari iade ederken zorluk çıkarmayın dedim merak etmeyin 24 saat içinde paranızın tamamı geçmiş olacak dedi iyi bari kurtulduk parasını almak için uğraşan arkadaşlar konuyu çoğu çalışan biliyor direk ps4 mü dedi çünkü.
  • tanidiklara satilmistir, herzamanki gibi... rüsvet, rüsvet herseydir türkiyede.
  • sabah 11 gibi müşteri hizmetleri arayıp 24 saat içinde yatacak dedi.Şimdilik yatan para yok.Beklemedeyim ben de.Garanti bonus kart.
  • Okuduğum kadarıyla garanti bankası kredi kartı ile alan arkadaşlar benim gibi henüz paraları yatmamış sanırım..
  • Beyler bu parası iade olmayanlar bende dahil acaba bankaya ulaşmadımı iptal işlemi şimdiyr kadar yatması gerekmezmiydi ): benimde yatmadı henüz deniz bank

• quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

beyler aldınız mı

ps4 leri

Heee online parti veriyoruz hep birlikte.
  • Dismoor kullanıcısına yanıt
    Word Card (yapıkredi) de aynı durumda.. Gelen yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben ilk mediamarkt tan almıştım annemi aramışlar özür mahiyetinde 50 tl hediye çeki verilecekmiş, İyiki kliksadan almışım oynuyorum süper :)
  • Bizim parayı bile iade etmediler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

Bizim parayı bile iade etmediler..

Bendede tık yok hocam ): bir biz kaldık sanırım ): parası yatmayan.

50 lira hediye çekini biz onlara verelimde bidaha rahatsız etmesinler yeter

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.