Şimdi Ara

Mediamarkt Playstation 4 mağdurları... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
3
Favori
9.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sana da 24 saat mi dediler.. ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

en kısa sürede size bilgi vereceğiz dediler...pek konuşacak tarafı kalmadı.burak diye bi müşteri temsilcisi..
    5 dakka önce baktım...12 taksitim de kuzu gibi yatıyor gelecek dönem işlemlerimde...

net bişey yok yani.gün sonunda tekrar bilgi veririm eğer geçerlerse
  • myuncu kullanıcısına yanıt
    Aynen bende caktım tüm noktalara
  • quote:

Orijinalden alıntı: myuncu

quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

en kısa sürede size bilgi vereceğiz dediler...pek konuşacak tarafı kalmadı.burak diye bi müşteri temsilcisi..
    5 dakka önce baktım...12 taksitim de kuzu gibi yatıyor gelecek dönem işlemlerimde...

net bişey yok yani.gün sonunda tekrar bilgi veririm eğer geçerlerse

adamlar resmen dolandırıcı... kredi kartında taksit olunca para direkt peşin ödenir taksidi kullanıcı kredi kartına yapar... sizin paranızı repoda para kazanmak için kullanacaklar bu %99 garanti... verdikleri süreden belli...
  • yatmadı benimde
  • İş ahlakı görüldüğü gibi global çalışan bir firma için bile yok denecek kadar az.Sanırım bu topraklarda iş yapan herkes aynı tarifeyi uyguluyor.
  • Benimde yatmadı hala
  • Araya hafta sonu girmeden ödeseler.Keyiflerini mi bekliyecez bu utanmazların.
  • İşlerin bu şekilde gelişmesinde hem bankanız hem Mm trilyonlar bile kazanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

İşlerin bu şekilde gelişmesinde hem bankanız hem Mm trilyonlar bile kazanabilir.

Topu topu 50 kişi bile yoktur.Trilyonluk bir olay değil üstelik hepsini geri ödemek zorunda.
  • bizimkide yatmadi....
  • internetten kaç kişi mağdur olduğu belli değil... bu gözüken hiç bir şey değil... aynı şey TEKNOSA'da 1 kişiye olmuş... ama ondan ses çıkmadı...
  • Bu arada sunun altini cizeyim.. Dun forumda ilk soyleyen benim mediamarktta satisa baslandigini, cunku kuzenim surekli refresh yapiodu ve aha cikti dedi ve aldi. Yuzde 99 internetten ilk alandir ve onunki de iptal oldu..

Dun musteri hizmetlerini aradigimda bunlarin sefiyle gorustum. Bunu soyledim ve sizde biliyorsunuz hic urun koymadiginizi yanimda cocuk ciktigi saniye aldi, hic stokta olani sattik demeyin dedim. Adam hic birsey diyemedi.. Simdi diyorum ki eger paramiz taksitle ya da gec yatarsa bunlari mahkemeye verelim,tek bir avukat altinda!

%100 kazaniriz arkadaslar,burasi Turkiye diyip gecmeyin.. Bunlari yapmadigimiz icin zaten Burasi Turkiye diyor insanlar, cunku siz ve dolandirilan hic kimse bu ulkede hakkini aramayip "Burasi Turkiye" lafinin altina saklaniyor.

Buraya uye olmayan, misafir takilan bir suru insan var bu topici okuyan. SIZDEN ricam siteye sirf bunun icin uye olun! Ve hakkimizi beraber ariyalim!! Siteye uye olmak 2 dakika suruyor. Herkesten yorumlarini bekliyorum.. SAYGILAR..

• mediamarkt yatırıyor tüm parayı, gün içinde herkesin yatar tahmin ediyorum banka kaynaklı gecikme olmazsa.
    Ben görüştüm çok mağdur var öğrenci arkadaşların limitleri bitmiş diye ikaz ettim dün ve bugün taksitli yatırmamaları konusunda uyardım .

Size geçmiş olsun
    benim bir de teknosa var. 1400 lira çekti siparişim stok yok diye kayboldu. Siparişimi bile bulamıyorlar.
  • Şimdi garanti internet şubesinden baktım. Hala yatmamış param. 24 saat içinde yatar inşallah. yoksa pazartesiye sarkar.
  • _Odin_ kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım kesinlikle katılıyorum. Avukat olan birisi varsa Allah icin el atsın olaya mağdur olduk yeminle. Tek elden yapalım bitsin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaonline

Şimdi garanti internet şubesinden baktım. Hala yatmamış param. 24 saat içinde yatar inşallah. yoksa pazartesiye sarkar.

ben de garantiyi bekliyorum hocam..bonus...hala bişey yok.
  • Şimdi banka ile görüştüm.. Herhangi bir iade yok.
  • nurISLAM N kullanıcısına yanıt
    Pazartesiye kadar sureleri var ondan sonra dava aciyoruz arkadaslar!!
  • Şimdi tekrar aradım MM'i.. Hala 24 saat diyor...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.