Şimdi Ara

Mediamarkt Playstation 4 mağdurları... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
3
Favori
9.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marcoxx

Benim için o şans geçti galiba... Çünkü provizyondan kalkmış işlem..

Keşke dün gece yarısı da olsa arasaydın kardeşim :( Ama iade edecekler merak etme sadece süresi konusunda bi şey diyemem
  • Biraz evvel vakifbank ile görüştüm, taksitli yaptığım alışveriş peşin olarak iade olacakmış... Mh bahadır'ın dediğine göre tabii. Umarım böyledir, yoksa daha ayın başında limiti doldurduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim ücret iade olmuş tamı tamına 1403 lira. Limit de o kadar artmış.

Taksit taksit yatırmadılar yani.

Provizyon olması da önemli değil. İadeyi geçtiler..

Hala parası geri yatmayan varsa müşteri hizmetlerine ulaşsın. Mail atsın ve hatta şikayetvar.com sitesine şikayet bıraksın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozozca

quote:

Sen banka ile görüşerek mi peşin yatırttın... ??

Evet dün gece aradım yanlışlıkla alındı dedim, istemiyorum dedim işlem iptali istedim bi baktım sabah 9 da para geri yatmış ;)

Öyle deyince kredi kartını iptal etmiyorlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Arkadaşlar benim ücret iade olmuş tamı tamına 1403 lira. Limit de o kadar artmış.

Hala parası geri yatmayan varsa müşteri hizmetlerine ulaşsın. Mail atsın ve hatta şikayetvar.com sitesine şikayet bıraksın..

Benim hala aynı iade etmemişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

quote:

quote:

Sen banka ile görüşerek mi peşin yatırttın... ??

Evet dün gece aradım yanlışlıkla alındı dedim, istemiyorum dedim işlem iptali istedim bi baktım sabah 9 da para geri yatmış ;)

Öyle deyince kredi kartını iptal etmiyorlar mı ?

Hayır çalındı demedim ki iptal etsinler ;) Yanlış işlem yaptık hemen iptal edin dedim, istemiyorum dedim sadece ;)
  • Secure islem yaptigin zaman zaten sadece sana mesaj geliyor o yuzden banka emin oluyor senin yaptigindan islemi... Musteri hizmetlerini aradik simdi 24 icinde yaticagini soyledi gorecegiz
  • quote:

Arkadaşlar benim ücret iade olmuş tamı tamına 1403 lira. Limit de o kadar artmış.

Geçmiş olsun arkadaşım kurtulduk! Şimdi PS4 bulabilme derdi var !
  • quote:

quote:

Geçmiş olsun arkadaşım kurtulduk! Şimdi PS4 bulabilme derdi var !

Aynen dostum. Şimdisi problem değil. 1 hafta bekleriz 2 hafta bekleriz bir biçimde mutlaka buluruz. Bu mediamarkt olayı olmasa ben de amazondan siparişi verirdim. Ama nasip değilmiş. Ne demişler geç olsun ama güç olmasın. Bundan sonra alışverişlerimizi de daha dikkatli yaparız :)

• Benim ödenmemiş daha
  • kredi kartına taksit size taksit yapıyor mağazalar için peşin ödemeden farksız iade olunca para peşin iade oluyor... hatta sorun olunca direkt iptal ettirme seçeneğinizde oluyordu... niye hiç belirtmemişlerse...
  • emperor1907 kullanıcısına yanıt
    Mediamarkt fiyaskosundan sonra duramadım yerimde, fırladı evden. Kendime geldiğimde Ankamall teknosa'daydım. 00.00 satışı için biraz bekledim ama bana yetmeyecekti.. O sırada forumdan biri Amazon stoğunu söyledi, Allah'tan Enpara'da bakiye vardı... Sırada beklerken 1 dakika içinde verdim siparişi... 1090 tl hemde, yemişim garantiyi, pal'i.

• quote:

Orijinalden alıntı: paratoner85

Mediamarkt fiyaskosundan sonra duramadım yerimde, fırladı evden. Kendime geldiğimde Ankamall teknosa'daydım. 00.00 satışı için biraz bekledim ama bana yetmeyecekti.. O sırada forumdan biri Amazon stoğunu söyledi, Allah'tan Enpara'da bakiye vardı... Sırada beklerken 1 dakika içinde verdim siparişi... 1090 tl hemde, yemişim garantiyi, pal'i.
    amazondan nasıl alıyosunuz ? gümrüğe takılmıyomu turkıyedemısınız
  • Oh be mediamarkt yatırmış benimkinide 6 taksit almıştım tamamı yatmış limit yükselmiş çözemedim limit 1500 dü 1400 çekildi 100 kaldı normalde geri yatirinca media markt 1500 olması gerekti 2900 olmuş limit 2 defamı yatırmış heralde özür icin fazla para yatırdılar :)

• ozican0148 kullanıcısına yanıt
    Express yollama yaparsan olmuyor gumruk islerini Amazon hallediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozican0148

quote:

Orijinalden alıntı: paratoner85

amazondan nasıl alıyosunuz ? gümrüğe takılmıyomu turkıyedemısınız

Evet Türkiye'deyim.
    Bu konu hakkında başlık var forumda, oraya bakarsan detaylı bilgi alabilirsin. Önemli olan stok açıldığı gibi görmek, hemen bitiveriyor.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=79603295&p=119&f=209

• Herkesin yatıyor.. Benimki hala yatmadı...

• Benimki de yatmadı.
  • Benimki de yapılmadı hala.yaptıklarım;

*mm müşteri temsilcisini telefonda haşat ettim.
    *mm e mail attım durumu izah ettim.
    *bankayı aradım
    *şikayet var a yazdım
    *almanya mm e mail attım.hoş bizle alakası yok diye döndüler de;neyse...

henüz gelişme yok.
  • bankanız arayınca ödemeyi niye iptal etmiyor bu resmen hırsızlık...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.