Şimdi Ara

Mediamarkt Playstation 4 mağdurları... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
3
Favori
9.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sicakyuz

Allahsızlar 2200-2500 arasından koymuşlar satışa, TÜRKİYE GARANTİLİ diye.

goruruz bunlari 2 -3 haftaya. bakalim satabiliyorlarmi 2milyara PS4 :)

bide dukkan muhabbeti yapmiolarmi 2.19999 TL die en komigi de o
  • Bankamla görüştüm ( garanti ).MMde iadenin peşin yapıldığına dair bi yazı alın biz de iadenizi 12 taksit yerine peşin yapalım dedi.MM ye mail attım ayrıca da arayacağım.bakalım işe yarayacak mı...
  • ARKADAŞLAR DÜN ALMANYA MEDIA MARKT A ATTIĞIMIZ MAİLE CEVAP GELDİ:

Sehr geehrter Herr Ilgin,

vielen Dank für Ihre Anfrage.

Aufgrund unserer dezentralen Unternehmensstruktur ist jeder unserer Märkte eine eigenständige Gesellschaft. Die Entscheidungen obliegen dem Verantwortungsbereich des Geschäftsführers vor Ort des jeweiligen Landes.

Bitte wenden Sie sich deshalb direkt an die Landesgesellschaft Türkei.http://www.mediamarkt.com.tr/

Mit freundlichen Grüßen

Nicole Böhmer

Media-Saturn Deutschland im Internet: www.media-saturn.de
    Media-Saturn Deutschland per E-Mail: info@media-saturn.com

GOOGLE ÇEVİRİSİ:

Sayın Ilgın,

Sorunuz için teşekkür ederiz.

Çünkü bizim piyasaların her Desantralize kurumsal yapısının bağımsız bir toplumdur. Kararları, her ülkede sitede Genel Müdürü sorumluluğunda olacaktır.

Bu nedenle irtibata geçiniz doğrudan bağlı ortaklığı Türkiye.http://www.mediamarkt.com.tr/

Saygılarımla
    Nicole Bohemian

YANİ BİZİ BAĞLAMAZ DİYOR !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozozca -- 13 Aralık 2013; 11:03:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Yok hocam 1 makine aldım. Zaten limitim yetmiyordu. İstesem de alamazdım ama var bu işte bir tuhaflık. En kısa sürede düzeltirler. Yoksa bankayı ararım. Haksız yere bir başkasının parasını bile bana aktarmış olabilirler.

Bu kurumsallık anlayışından beklerim ben yani :)

Paramızı geri aldık da bakalım PS4 bulabilecek miyiz? Ben hala haber bekliyorum ama yok gibi :((
  • ozozca kullanıcısına yanıt
    Dün bu rezalet olmasa ben de amazondan kapardım 1 tane. Ama limit kitlendiğinden bişey yapamadık.

Resmen adamlar 1 günde mağdur ettiler bizi.

Zor buluruz bu saatten sonra ocak ayına kadar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emperor1907 kullanıcısına yanıt
    ozozca kullanıcısına yanıt
    Taksitli mi aldınız, peşin mi ??

Geri yatırma peşin mi yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.Ceylan -- 13 Aralık 2013; 11:13:07 >
  • Demek ki şerefsiz media markta bu saatten sonra para vermeyeceğiz Online mağazayı kullanmaya başladıktan sonra çeki düzen verdiler kendilerine sandım ama yanılmışız, çakal hala aynı çakal. Bilinçsiz tüketiciyi sömürmeye devam etsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sSPAM.

Demek ki şerefsiz media markta bu saatten sonra para vermeyeceğiz Online mağazayı kullanmaya başladıktan sonra çeki düzen verdiler kendilerine sandım ama yanılmışız, çakal hala aynı çakal. Bilinçsiz tüketiciyi sömürmeye devam etsinler.

Daha mm mağazasından içeri girersem s....ler

• quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

Taksitli mi aldınız, peşin mi ??

Geri yatırma peşin mi yapmışlar

6 taksit ama paranın hepsi iade edildi ;)
  • ozozca kullanıcısına yanıt
    İyimiş geçmiş olsun.. Darısı başıma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

quote:

Orijinalden alıntı: sSPAM.

Demek ki şerefsiz media markta bu saatten sonra para vermeyeceğiz Online mağazayı kullanmaya başladıktan sonra çeki düzen verdiler kendilerine sandım ama yanılmışız, çakal hala aynı çakal. Bilinçsiz tüketiciyi sömürmeye devam etsinler.

Daha mm mağazasından içeri girersem s....ler

+1
  • Antalyaya 15 inde gelcekmiş

• O degil kac kisi aldi bu ps4 u. Herkestede para varmis Ne acsiniz ya hemen saldirmissiniz. Gidin n11 den alin. Ok attiginiz n11 hepsinden iyi. Yazikkk..

• Noldu özet ile ?
  • Limiti kontrol ettim, değişen birşey yok....
  • Sonuna kadar haklısınız.Firma resmen sömürmüş sizi.Ama neden bu kadar aceleci davranıyorsunuz anlamadım?.Önceden sipariş ettiğiniz zaman indirimli mi oluyor oluyorsa da ne kadar bi indirim oluyor.Raflara konulduktan sonra alsanız daha rahat ve güvenilir olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

O degil kac kisi aldi bu ps4 u. Herkestede para varmis Ne acsiniz ya hemen saldirmissiniz. Gidin n11 den alin. Ok attiginiz n11 hepsinden iyi. Yazikkk..

Hayırdır n11 ile ne ilişkin var gelmiş burada övüyorsun ve bu konu ile ne alakası var.Ayrıca açlık ile de alakası yok adamlar ellerinde olmayan ürünü sattı üstelik tüm siparişleri de onayladılar şimdi milletin suçu ne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Sonuna kadar haklısınız.Firma resmen sömürmüş sizi.Ama neden bu kadar aceleci davranıyorsunuz anlamadım?.Önceden sipariş ettiğiniz zaman indirimli mi oluyor oluyorsa da ne kadar bi indirim oluyor.Raflara konulduktan sonra alsanız daha rahat ve güvenilir olmaz mı?

Raflarda ürün yok her mağazaya üç dört tane gitmiş.Çoğunu el altından satmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 13 Aralık 2013; 11:25:50 >
  • MH ile konuşuyorum.. 12 taksitle paranız yatırılacak diyor.. Kadınla kavga ediyorum telefonda...
  • Biraz önce MM müşteri hizmetlerinden aradılar. Paranız 24 saat içerisinde iade edilecek dediler.
    Stok açılınca tekrar haber veririz size öncelikli olarak dediler. Gerek yok haber vermenize zira bir daha mağazanızın önünden geçmem dedim.
    Paramı tek seferde iade edin yoksa yasal haklarımı kullanırım dedim Bakalım ne olacak.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.