Şimdi Ara

Mediamarkt Playstation 4 mağdurları... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
3
Favori
9.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Parayı provizyondan çekmişler.. Hayırlı olsun

Satmadıkları ürünün parası çekerek müsait yerine soksun!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 gün içinde iade ediceklermiş
  • 1 ay sonra heryerde olucak ocak ayında bu ne hırstır, her çıkan şeyi ilk almak için ben aldım demek için alanlarda çoğu gösteriş için almış resimlerde ki ergenler babaları araba ile getirmiş sanki oyuncak alıyor 7 yaşındakı bebeye

sözüm meclisten dışarı bazı babalar var onlar için yazdım 1.400 e alınmış ps4 u sırf çocuğu istiyor diye spotçulardan 2.500 e 3.500 e para verip alıyorlar piyasa yukseliyor bu gibi babalar yuzunden

benım oyle babam olsa gider ps4 yerine lambo ferrari falan aldırırım madem 1 liralık şeye 5 lira vermeye çok meraklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 13 Aralık 2013; 9:28:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

Parayı provizyondan çekmişler.. Hayırlı olsun

Satmadıkları ürünün parası çekerek müsait yerine soksun!!!

savcılığa verin

bence tazminat davası açabilirsiniz

bu tür şirketler reklamlarına zarar vericeğinden bu tür davalarda hemen ödeme yaparlar keşke benım provizyonumu vermesede hemen tazmınat davası açsam

• ARKADAŞLAR BENİM PARAMI İADE ETMİŞLER ŞİMDİ BAKTIM ONLINE'DAN YANİ KULLANILABİLİR LİMİT TE AYNEN O MİKTARDA TEKRAR ARTMIŞ OH BE KURTULDUM DARISI BAŞINIZA!!!
  • ozozca kullanıcısına yanıt
    Dostum hayırlı olsun ben daha bakamadım ): inşallah herkesin yatar hangi bankaydı sizin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahsızlar 2200-2500 arasından koymuşlar satışa, TÜRKİYE GARANTİLİ diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Dostum hayırlı olsun ben daha bakamadım ): inşallah herkesin yatar hangi bankaydı sizin

Sağolasın Media MArktan kurtuldum çok şükür! Siz de hakkınızı arayın! Finansbank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozozca -- 13 Aralık 2013; 9:39:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozozca

quote:

Sağolasın Media MArktan kurtuldum çok şükür! Siz de hakkınızı arayın! Finansbank

Hocam dün bankayı aradım posttan 6 taksit gözüküyor dendi bizde o şekilde ödeme yaparız dendi ): media markt ise biz size paranın tamamını ödüyoruz dedi geceden beri uyuyamıyorum ):

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam dün bankayı aradım posttan 6 taksit gözüküyor dendi bizde o şekilde ödeme yaparız dendi ): media markt ise biz size paranın tamamını ödüyoruz dedi geceden beri uyuyamıyorum ):

Paranın tamamı limite eklenmiş, kullanılabilir limit 1399 tl artmış yani, ama taksitte gözüküyor + ve - şeklinde ;) benim de 6 taksit + 233 - 233 gözüküyor 1. taksit ama paramın tamamı iade ;)

• Arkadaşlar benimkisi de iade edilmiş kuruşu kuruşuna. Bankam İş bankasıydı.

Limit 1400 lira artmış.

Herkes hesabını kontrol edip durumu aktarsın..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Paranın tamamı limite eklenmiş, kullanılabilir limit 1399 tl artmış yani, ama taksitte gözüküyor + ve - şeklinde ;) benim de 6 taksit + 233 - 233 gözüküyor 1. taksit ama paramın tamamı iade ;)

benim kart garanti bonus...12 taksit...cayır cayır çekmiş tüm taksitleri;limiti de doldurmuş :(
    belki gün içinde değişir yine bakıcam...

siz bu konuyla ilgili nasıl bir yol izlediniz ?

• Benimkini daha ödememişler fakat provizyondan çekmemişler parayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Arkadaşlar benimkisi de iade edilmiş kuruşu kuruşuna. Bankam İş bankasıydı.

Limit 1400 lira artmış.

Tebrikler sonunda kurtulduk arkadaşım benim de tam iade ;)
  • Önce mediamarkt müşteri hizmetlerine mail attım durumu bildirdim. Acilen peşin olarak ücret iadesi istedim.

Hemen akabinde sikayetvar.com üzerinden bir şikayet metni hazırlayıp yolladım.

Almanya'daki merkeze de bir mail yolladık Almanca bilen bir arkadaş sayesinde.

Az önce banka hesap bilgilerime baktığımda iade gözüküyordu hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor1907 -- 13 Aralık 2013; 10:08:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myuncu

quote:

quote:

quote:

quote:

benim kart garanti bonus...12 taksit...cayır cayır çekmiş tüm taksitleri;limiti de doldurmuş :(
    belki gün içinde değişir yine bakıcam...

siz bu konuyla ilgili nasıl bir yol izlediniz ?

Bankayı aradım gece hemen iptal edin yanlış işlem dedim ;)

• quote:

quote:

Limit 1400 lira artmış.

Bende şöyle bir tuhaflık oldu. Limitim 1400 lira artması gerekiyorken 2800 lira artmış. Dönem hareketlerimde ise sadece 1400 lira yattı gözüküyor. Başka bir yerden para mı geldi bilmiyorum :)

Banka affetmez kesin düşerler o miktarı :))

• quote:

quote:

quote:

Limit 1400 lira artmış.

Bende şöyle bir tuhaflık oldu. Limitim 1400 lira artması gerekiyorken 2800 lira artmış. Dönem hareketlerimde ise sadece 1400 lira yattı gözüküyor. Başka bir yerden para mı geldi bilmiyorum :)

Banka affetmez kesin düşerler o miktarı :))

:))) 2 MAKİNE mi aldın yoksa? :)) Bende de + - şeklinde 1. taksit gözüküyor

• Yok hocam 1 makine aldım. Zaten limitim yetmiyordu. İstesem de alamazdım ama var bu işte bir tuhaflık. En kısa sürede düzeltirler. Yoksa bankayı ararım. Haksız yere bir başkasının parasını bile bana aktarmış olabilirler.

Bu kurumsallık anlayışından beklerim ben yani :)

• MM ile görüşün. Olumlu sonuç almamanız durumunda bankanıza Chargeback talebinde bulunun.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.