Şimdi Ara

Mediamarkt Playstation 4 mağdurları... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
3
Favori
9.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Burada yanlış anlama var gibi...Peşin çekilen para taksitle iade olmaz hiçbir zaman....Taksitle alındıysada o ayki taksitle mahsuplaşılır...Açık provizyon olduğu içinde firmanın cebine gitmez...

Ben 3D secure ile alışverişi yapmıştım ve direkt karttan çekildi ücret. Bu şekilde alışveriş yapıldığında da bahsettiğiniz prosedür mü işler ?

Tüm ücret iadesi yapılır mı ?

Aydınlatırsanız sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karttan nasıl çekildiyse öyle iade olur...Millet boşa heyecan yapmış
    Hele mediamarktta öyle işmi olur ? Oyarlar yasal olarak...Adam sanki tahtakale üçkağıtçı esnafı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Burada yanlış anlama var gibi...Peşin çekilen para taksitle iade olmaz hiçbir zaman....Taksitle alındıysada o ayki taksitle mahsuplaşılır...Açık provizyon olduğu içinde firmanın cebine gitmez...

Yanlış anlayan sen olmuşsun bence :) burda konu edilen taksitle alınan ürünün peşin ödenmesi. yani, benim yazdıgım taksit ile aldıysan banka onu taksitle öderdi. arkadaslarda bunun tam tersi olabilcegini taksitle almasına ragmen de tek seferde iade olabilcegi umudu ile sormuslardı yani ortada yanlıs anlama yok. yada farklı bir mesaja yazdıysan bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Yanlış anlayan sen olmuşsun bence :) burda konu edilen taksitle alınan ürünün peşin ödenmesi. yani, benim yazdıgım taksit ile aldıysan banka onu taksitle öderdi. arkadaslarda bunun tam tersi olabilcegini taksitle almasına ragmen de tek seferde iade olabilcegi umudu ile sormuslardı yani ortada yanlıs anlama yok. yada farklı bir mesaja yazdıysan bilemem

online da bakıyorum 1.399 çektikten sonra kullanılabilir limit düşmüş ve provizyonda bekliyor yarın göreceğiz bakalım neler olacak!

• quote:

Karttan nasıl çekildiyse öyle iade olur...Millet boşa heyecan yapmış
    Hele mediamarktta öyle işmi olur ? Oyarlar yasal olarak...Adam sanki tahtakale üçkağıtçı esnafı

Demek ki oluyormuş.Kul yapısı bu.Nasıl stoğa göre satışı yapamadılarsa kredi kartına iade de sıkıntı çıkabilir.

Bu arada.

Buna göre bende aldım 50 tane .Büyük firma göndersin hadi.

Mediamarkt Playstation 4 mağdurları...

• quote:

Orijinalden alıntı: burocker86

quote:

Karttan nasıl çekildiyse öyle iade olur...Millet boşa heyecan yapmış

Demek ki oluyormuş.Kul yapısı bu.Nasıl stoğa göre satışı yapamadılarsa kredi kartına iade de sıkıntı çıkabilir.

Bu arada.

Buna göre bende aldım 50 tane .Büyük firma göndersin hadi.

Mediamarkt Playstation 4 mağdurları...

Ne oluyor ? İademi olmadı eksikmi yatırdı ?
    Firmanın avukatı moduna girmişim gibi oldu ama şu panik muhabbet anlamsız...kuruşuna kadar iade olur, çekildiği şekilde

Siparişleri iptal etmesi ayrı mesele, ına birşey demiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de mağdur oldum. Umarım bir an önce iade edilir - limit komple eski haline döner.

Sikayetvar'a ve Almanya merkezine gerekli şikayetleri yolladım.

Yıl 2014 olmuş, stok sayısına göre ilan açmakta zor bir şey yok. Tabii stoklarında var mıydı onu da bilmiyoruz, DH'de online alabilen oldu mu?
  • Bende onu diyorum bizden hızlı kim nasıl aldı hadi aldı diyelim ben olayın içinde ve başından beri varım hiç bir mesajda ben media marktan aldım diyen yok.Sipariş 18:27 de açıldı konuya arkadaş 18:30 da yazdı ve kendisi almıştı ve onun siparişi de iptal oldu ben 18:35da ödememi bitirmişim yani kartımdan para o zaman çekilmiş zaten 20 dakika sonra mail geldi fatura ön bilgi filan fişman.Sitesin den kontrol etmeye çalıştım 1 saat geçti ses yok millet dedi ürünler hazırlanıyor muş ee dedim benim daha sisteme giren çıkan yok tak bende bu arada telefon ile görüşüyordum ilk konuştuğum kişi stok kadar ilan açıldı merak etmeyin zaten mail geldiyse sıkıntı yok dedi 1 saat daha bekleyin diye ekledi bekledim 1 saat geçti zaten 20:30 suları gibiydi 21:00 gibi de milletin siparişler iptal olmaya başladı bende 22:00 kadar müşteri temsilcisinde telefonda ürünüme ne olduğunu öğrenmeye çalışıyordum konuşurken telefon kesildi tekrar aradım bu gene derdimi anlattım baktı etti ben göremiyorum ürünü dedi bekleyin dedi beklerken telefon gene kapandı aradım 22:00 kadar hizmet veriyoruz dedi benim olay havada ne ürün var ne iptal karttan para alınmış fatura maile gelmiş şimdi kalkıpta ürün iptal oldu derlerse ne olacak parayı ne zaman geri alacağım başka kartım var ama kimi karta taksit sayısı değişiyor örnek Teknosa ilanında iş bankası 12 taksit yazıyordu satış başladığında iş bankası kartı yoktu sistemde değiştir et dene derken 4 kez banka hata verdi alamadım.O an MM bize kazık atmamış olsa öteki kart ile alacaktım ve teknosa dan iptal bilgisi yazan yok henüz kısaca kumpasa geldik sinirimi dökemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Bugün anneme bankayı arattırdım ve dedikleri şu olmuş posttan 6 taksit gözüküyor bizde 6 taksitte öderiz ): beni bu durjm çok kıllandırdı mm müşteri hizmetleri ise biz paranın tamamını yatırırız dedi bankanız size nasıl isterse öyle yatırır dedi ): yarın 11-12 gübi atm den kontrol edeceğim inşallah paralar iade olur yoksa 10 günde iade edeceklerse birde taksit taksit çikeden çıkarım ben

Kardeşim valla senin durumuna daha bi üzüldüm inşallah en kısa zamanda paranı tamamiyle yatırırlar :(
  • geçmiş olsun
    iade falan yapmamışlar
    provizyondan takkside düşmüş
    iptal ettikleri malın parasını almışlar bile
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    dekontta gözüküyorsa yeter ara bankanı ödemeyi iptal etsinler... 7/24 çalışan miy v.s. ne işe yarıyor?
    kredi kartına taksit/peşin ödeme yapanlar bankanızı arayın ödemeyi iptal ettirin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grezimonk -- 13 Aralık 2013; 3:17:08 >
  • Bu terbiyesizler yüzünden cihazı yurtdışından almak zorunda kaldım, Allah bildiği gibi yapsın.

• Zaten gece organizasyonu da rezillikti. Sizi içeri almayacağız, kapıda bekleyin 10:30 da içeri alacağız dediler. Sonra kim sıraya girerse onlara vereceğiz dediler. Biz geldiğimiz de oradakiler kendileri isim ile sıra olayı yapmışlar. Sonradan gelenler, "biz niye alamıyoruz, isim saçmalığı mı olur vs" diye söylendiler. Milleti kendi aralarında çekişmeye bıraktılar. 23:00 da içeri girdik.

Yahu bu millet eksi 10 derecede donar, bari içeride şuraya alalım demediler. 45 adet nedir yahu, sadece reklam amaçlı yapılmış bence. En az 30-40 kişi de geri gitmiştir. Şu an fenayım, umarım hasta olmam. Belden aşağısını hissetmedim bir ara. Arkadaşa sen dur da içeri de ısınalım biz dedik. İçeri de ikram, fifa turnuvası düzenlediler. Valla istemeyerek bekletildik zaten içeri de. Gece saat 1:00 civarı başladı dağıtım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Zaten gece organizasyonu da rezillikti. Sizi içeri almayacağız, kapıda bekleyin 10:30 da içeri alacağız dediler. Sonra kim sıraya girerse onlara vereceğiz dediler. Biz geldiğimiz de oradakiler kendileri isim ile sıra olayı yapmışlar. Sonradan gelenler, "biz niye alamıyoruz, isim saçmalığı mı olur vs" diye söylendiler. Milleti kendi aralarında çekişmeye bıraktılar. 23:00 da içeri girdik.

Yahu bu millet eksi 10 derecede donar, bari içeride şuraya alalım demediler. 45 adet nedir yahu, sadece reklam amaçlı yapılmış bence. En az 30-40 kişi de geri gitmiştir. Şu an fenayım, umarım hasta olmam. Belden aşağısını hissetmedim bir ara. Arkadaşa sen dur da içeri de ısınalım biz dedik. İçeri de ikram, fifa turnuvası düzenlediler. Valla istemeyerek bekletildik zaten içeri de. Gece saat 1:00 civarı başladı dağıtım zaten.

Sonuç olarak aldınız mı peki aleti?

• Evet 4 adet aldım ben. İsim yazdırıp 45 sıraya kadar olanlar aldı. 19:20 gibi oldu isim sırası. Ben son anda yetiştim zaten arkadaşlarla. Herkese 1 tane yani, fazla vermediler. O yüzden bir çok kişi arkadaşlarını toplamış.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Bende onu diyorum bizden hızlı kim nasıl aldı hadi aldı diyelim ben olayın içinde ve başından beri varım hiç bir mesajda ben media marktan aldım diyen yok.Sipariş 18:27 de açıldı konuya arkadaş 18:30 da yazdı ve kendisi almıştı ve onun siparişi de iptal oldu ben 18:35da ödememi bitirmişim yani kartımdan para o zaman çekilmiş zaten 20 dakika sonra mail geldi fatura ön bilgi filan fişman.Sitesin den kontrol etmeye çalıştım 1 saat geçti ses yok millet dedi ürünler hazırlanıyor muş ee dedim benim daha sisteme giren çıkan yok tak bende bu arada telefon ile görüşüyordum ilk konuştuğum kişi stok kadar ilan açıldı merak etmeyin zaten mail geldiyse sıkıntı yok dedi 1 saat daha bekleyin diye ekledi bekledim 1 saat geçti zaten 20:30 suları gibiydi 21:00 gibi de milletin siparişler iptal olmaya başladı bende 22:00 kadar müşteri temsilcisinde telefonda ürünüme ne olduğunu öğrenmeye çalışıyordum konuşurken telefon kesildi tekrar aradım bu gene derdimi anlattım baktı etti ben göremiyorum ürünü dedi bekleyin dedi beklerken telefon gene kapandı aradım 22:00 kadar hizmet veriyoruz dedi benim olay havada ne ürün var ne iptal karttan para alınmış fatura maile gelmiş şimdi kalkıpta ürün iptal oldu derlerse ne olacak parayı ne zaman geri alacağım başka kartım var ama kimi karta taksit sayısı değişiyor örnek Teknosa ilanında iş bankası 12 taksit yazıyordu satış başladığında iş bankası kartı yoktu sistemde değiştir et dene derken 4 kez banka hata verdi alamadım.O an MM bize kazık atmamış olsa öteki kart ile alacaktım ve teknosa dan iptal bilgisi yazan yok henüz kısaca kumpasa geldik sinirimi dökemiyorum.

Keşke hayatında ilk kez noktalama işareti kullansaydın da biz de anlasaydık mesaj içeriğini.

• quote:

Evet 4 adet aldım ben. İsim yazdırıp 45 sıraya kadar olanlar aldı. 19:20 gibi oldu isim sırası. Ben son anda yetiştim zaten arkadaşlarla. Herkese 1 tane yani, fazla vermediler. O yüzden bir çok kişi arkadaşlarını toplamış.

Eh o zaman bence sorun yok sonuçta muradınıza ermişsiniz. Burada aynı sizin durumda olup alamayanlar da var yani.

• Sıranın dolu olduğunu öğrenenler gitti mecburen. Bazıları 10-15 dakika bekledi gitti. Bu firmanın ayıbıdır. Sonuçta biz 45 adet satış olacağını bilmiyorduk. Gönül isterdi ki 100-150 adet versinler.
  • quote:

Sıranın dolu olduğunu öğrenenler gitti mecburen. Bazıları 10-15 dakika bekledi gitti. Bu firmanın ayıbıdır. Sonuçta biz 45 adet satış olacağını bilmiyorduk. Gönül isterdi ki 100-150 adet versinler.

100 ü bırak 75 verseler şu an elimdeydi hocam ya

• Sende ömründe ilk kez kitabın içini okumak yerine, kapağında ki özeti okumaya bir son verseydin.Anlama güçlüğü çekmezdin. Zibidi orada cihazı nereden bulur şöyle böyle acele ediyoruz 10 saniye ile satışlar bitiyor bize Türkçe dersi veriyor sana mı düştü ?

Mesajda asıl eksik olan şey aşağıda......

NOT:Metin 5 yaş ve üzeri seyirci kitlesi için uygundur.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.