Şimdi Ara

Mediamarkt Playstation 4 mağdurları... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
3
Favori
9.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dismoor kullanıcısına yanıt
    Öyle mi dersin ? :D
  • VALLA hacı çekindim almaya :D
  • Extra parası olana sıkıntı yokta benim gibi para biriktirip karttan alanlara çok büyük kayıp oldu ): o kadar heves edipte alamamak şimdi birde parayı taksitlemi yoksa tek seferdemi yapacak banka onu bekliyoruz ):

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dismoor kullanıcısına yanıt
    Derken 5 dakikada tükendi teknosa.com'da da.

Kesin orada da sıkıntı çıkacak. Olmazsa şaşarım
  • tamehliyetsiz kullanıcısına yanıt
    Hocam ekstra param olsa da almazdım bu saatten sonra. Paramızı iade etsinler 1 ay daha bekleriz gider mağazalardan paşa paşa alırız. İnternetten bir daha bu tarz ürünleri alma konusunda bin düşünüp bir hareket etmek lazım bence. Bu bize iyi bir ders oldu.

Allah başka dert vermesin ne diyim :)
  • valla benim ilk defa başıma geldi böyle bir olay..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

valla benim ilk defa başıma geldi böyle bir olay..

Sence yarın bizim iadeleri yaparlar mı ?

Yaparlarsa ben ciddi ciddi Amazondan sipariş geçmeyi düşünüyorum.

Türkiyedekilerin hepsi milleti dolandırmaya ant içmiş sanki :D
  • İnş. yaparlar. Ama yarına amazon da ürün kalacağını düşünmüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Hocam ekstra param olsa da almazdım bu saatten sonra. Paramızı iade etsinler 1 ay daha bekleriz gider mağazalardan paşa paşa alırız. İnternetten bir daha bu tarz ürünleri alma konusunda bin düşünüp bir hareket etmek lazım bence. Bu bize iyi bir ders oldu.

Ben 25 yaşındayım üni son sınıfım paramı biriktirdim annemin kartına yatırdım taksitle alayım diye ): ve başka konsol için ayırdığım para yok ): bana koyam kısımda bu zaten ): şimdi banka parayı bana 12 taksitte öderse bende 2014 aralık ya alırım benim gibi olan çok arkadaş var forumda ): daha mm adım atmam bugün yemin ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Ben 25 yaşındayım üni son sınıfım paramı biriktirdim annemin kartına yatırdım taksitle alayım diye ): ve başka konsol için ayırdığım para yok ): bana koyam kısımda bu zaten ): şimdi banka parayı bana 12 taksitte öderse bende 2014 aralık ya alırım benim gibi olan çok arkadaş var forumda ): daha mm adım atmam bugün yemin ettim

Durumunu anlıyorum kardeşim. Ama büyük ihtimalle meblağın tamamını yatıracaklar. Öyle taksit taksit ödeme gibi bir durum olmayacak. Umarım bu süre uzamaz. 10 gün gerçekten çok fazla...

• emperor1907 kullanıcısına yanıt
    Bugün anneme bankayı arattırdım ve dedikleri şu olmuş posttan 6 taksit gözüküyor bizde 6 taksitte öderiz ): beni bu durjm çok kıllandırdı mm müşteri hizmetleri ise biz paranın tamamını yatırırız dedi bankanız size nasıl isterse öyle yatırır dedi ): yarın 11-12 gübi atm den kontrol edeceğim inşallah paralar iade olur yoksa 10 günde iade edeceklerse birde taksit taksit çikeden çıkarım ben

• Ödeme hala provizyonda gözüküyor.. Yarın geri yatırırlar inşallah...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah hepsinin belasını versin mağdur değilim ama yanınızdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

Ödeme hala provizyonda gözüküyor.. Yarın geri yatırırlar inşallah...

Paranın kredi kartına iadesi Mediamarkt'a bağlı arkadaşlar.Bankaları bağlamaz.

Eğer provizyondan onaya düşerse taksit taksit kredi kartının limitine iade olur.Mediamarkt'ın müşteri hizmetleriyle mümkünse tel ile görüşmenizi tavsiye ederim.

• Öncelikle üzüldüm ama arkadaş sizde de ne cesaret var ya paranızmı çok anlamıyorumki. mediamark, teknosa, vatan, bimeks bunlardan kesinlikle internet yoluyla böyle pahalı elektronik ürün alınmaz. Teşhir ürününü yollarlar size ruhunuz duymaz. Acele etmeyin diyoruz ama dinleyen yok olacağı buydu.
  • Oyle sacmalikmis olurmus pesin al oyunu sonra iptal etsinler parayi geri iade etmeye gelince taksitle ode saka gibi ya onun yerine baska bisi verelim demezlerse iyi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: burocker86

quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

Ödeme hala provizyonda gözüküyor.. Yarın geri yatırırlar inşallah...

Paranın kredi kartına iadesi Mediamarkt'a bağlı arkadaşlar.Bankaları bağlamaz.

Eğer provizyondan onaya düşerse taksit taksit kredi kartının limitine iade olur.Mediamarkt'ın müşteri hizmetleriyle mümkünse tel ile görüşmenizi tavsiye ederim.

Adamlarla sağlam kavga ettim.. Hatta telefona çıkan m.temsilcisi ile değil daha yetkili birini istedim, onu bağladılar..

Yarın iade etmeye çalışıcaz dedi.. Pek inandırıcı gelmedi.. Telefonu kapattıktan 10 dk sonra aradılar, iletşim bilgileri falan aldılar..

Yarın kavgaya devam.. Gerekirse daha tepeden kişilere ulaşırım..

• Konuyu baştan sona okudum ve hepinizin adına gerçekten üzüldüm arkadaşlar.

Bundan sonra Mediamarkt alışverişi yapmayı düşünmüyorum, daha önce hiç yapmadım internet mağazasından ve hiçte yapmamayı düşünüyorum.
    Çevremde ki herkesi de bu konuda uyaracağım.

Böyle dolandırıcı, kanı bozuk firmalara paranızı yedirmeyin, elinizden geleni ardınıza koymayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machiavelli. -- 13 Aralık 2013; 0:53:17 >
  • Burada yanlış anlama var gibi...Peşin çekilen para taksitle iade olmaz hiçbir zaman....Taksitle alındıysada o ayki taksitle mahsuplaşılır...Açık provizyon olduğu içinde firmanın cebine gitmez...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.