Şimdi Ara

Mediamarkt Playstation 4 mağdurları... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
3
Favori
9.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dismoor

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

cok buyuk bir suc isleniyor burada.ben de benzer bir durum yasadim ama mediamarkla degil,shopto ile.stok olmadigi icin PS4 siparisimi iptal etmisler.parasini da yatirmistim.Hemen geri verdiler parayi hic beklemedim.

Oyle taksit taksit ucret iadesi mi olur ? nerde var boyle birsey.Kimse bu ulkenin vatandaslarina Afgan vatandasi,Pakistan vatandasi muamelesi yapamaz.Paranizin pesini birakmayin beyler.Boyle bir insafsizlik,adilik,namussuzluk olamaz

Alakası yok. Bankalardan kaynaklı durum böyle media markt da olsa vatanda olsa hepsi aynıdır tr de. taksitli alırsan taksitle ödenir. tek cekim alırsan tek cekim ödenir bunun pakistan vatanşı da alsa aynı uganda vatandasıda alsa aynı ingiliz kraliyet ailesde alsa aynı şey. Kökten yapının degişmesi lazım

Mert kardeş az önce bankayı aradım bankam garanti. Firma ne şekilde iade ederse parayı bizde o şekilde iade ederiz diyor. Yani bunun banka ile alakası yok.. Şuan paralarımız mediamarketin hesabında..

Ben ana basliktada yazdim. ipler mm in elinde ne isterse nezamn isterse nasil isterse o sekikde yatir parayi. Bankayla alakasi yok. Taksitli iade ederse parayi her ay taksit tutari kafar limit acilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana gelen mailde sizin isteginiz dogrultusunda iptal oldu diyor.
    Gelde cildirma.

• Erbaa82 kullanıcısına yanıt
    Her işte bir hayır vardır demişler hocam. Sizin adınıza iyi olmuş :D
  • Ben iptal etsem hiçbir itirazım olmaz taksit taksit iadeye. Ama burada suçlu mediamarketdir. Çok kötü bir şekilde mağdur etmiştir.

Arkadaşlar diyor almasaydınız. Koskoca mediamarket bu arkadaşlar günler öncesinden ilan verdiler 13 aralıkta mediamarket.com satış vardır diye. Yani biz gidip gittigidiyordan filan almadık ürünü.
  • xoe kullanıcısına yanıt
    işin kötüsüde konsol arızalı çıkarsa mecburen 20 gün bekleyecekler değişim için, konsol yok çünki değiştirmeye ve eminim o konsollardan 2 tane arızalı çıkar elbet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoki -- 12 Aralık 2013; 22:30:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

quote:

Orijinalden alıntı: xoe

Bu kadar aşırı talep olan bir ürüne karşı kendinizi kaybedip hemen sipariş vermeniz bence oldukça mantıksız idi. Ben talebin bu kadar yüksek olduğunu gördükten sonra PS4 alma planlarımı 2. partiye erteledim, çünkü bu kadar yoğunluk içerisinde PS4'ü elde edebilme ihtimalimi en başından beri düşük olacağını tahmin ediyordum. Ne boşuna sinir harbi yaşamaya ne de mağduriyetle boğuşmaya gerek vardı.

Henüz mağdur olmayan arkadaşlar; bence bu kadar aceleci davranmayın, 1 ay bekleyin gidip elektronik marketlerden kafanız rahat bir şekilde satın alın alacaksanız.

Hocam ben 6 ay önce hepsiburadadan 2.000 tl lik bir cihaz almıştım. Sonra siparişim iptal oldu. Ücret iadesi talep ettim. Ve 12 taksit yapmıştım. Müşteri hizmetleri ücret iademi gerçekleştirdi. Kart limitime baktığımda 2.000 tl tam olarak iade edilmiş gözüküyordu. Ekstrede ise her ay iade tutarı kadar iade ücreti yansımıştı. Sanırım bu resmi prosedür ile ilgili.

Yani ürünü aldığınız yer eğer isterse siz taksitle dahi alsanız ürünün tüm ücretini kart hesabınıza yatırabiliyor. Bu yüzden bu işin peşini bırakmamak lazım diyorum...

is mm da bitiyor onlarin insagina kaldik malesef..

• Arkadaslar direk olarak Almanya'ya mail atin bence. Merkez neredeyse oraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 12 Aralık 2013; 22:31:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dismoor kullanıcısına yanıt
    Hocam inanın gg daha güvenli. Oradan bir şey aldığınızda ürün elinize geçene kadar paranız havuzda tutuluyor. Eğer iptal isteğiniz olursa ya da başka bir durum olursa anında iadenizi kendi talimatınızla alıyorsunuz.

Buradaki durumda ise resmen mm'nin insafına kalıyor olay.

Yaptıkları tek kelimeyle AYIP !
  • Stok yetmedi diyor iptal ettik diyorlar Herkesinde iptal olmuş..

şikayetler başlayınca mailleri isteğiniz doğrultusunda olarak değiştirmişler.

Bu mediamarket vatan bilgisayarı geçti..

• theoki kullanıcısına yanıt
    Aynen yani, hiç gerek yok bu kadar aceleci davranmaya.
  • Arkadaşlar kredi kartınıza 12 ay boyunca bir + bir - görseniz bile alışverişin toplam tutarı kadar limitiniz açılacaktır. Ben bir bankada çalışıyorum ve uygulama bu yönde. Her bankada da böyle olması lazım. İade edildikten sonra limitinizi kullanabilirsiniz tekrardan.
  • Almanya'ya mail atmak isteyenler icin bir yazi hazirladim.
    E-Mail: info@media-saturn.com

-----------

Media Markt Online Shop - Standort: Türkei - Playstation 4 Vorbestellung ---> BASLIK

Sehr geehrte Damen und Herren,

ich habe am 12.12.2013 eine Playstation 4 Konsole bei mediamarkt.com.tr [Online Shop] [vor]bestellt und per Kreditkarte auch sofort bezahlt. Nun habe ich eine Email von mediamarkt.com.tr erhalten, wo drin steht, dass die Bestellung storniert wurde. Es wurde jedoch in der Mail keinen Grund angegeben.
    Bei einer Stornierung erwarte ich als Kunde, dass man den bezahlten Betrag spätestens innerhalb von wenigen Tagen erstattet bekommt. Doch angeblich soll die Rückzahlung auf Ratenzahlung erfolgen. Dies finde ich eine absolute Frechheit, was ich davor noch nie gehört und miterlebt habe.

Ich bitte Sie nun den Fall für mich und für alle anderen Kunden zu klären. Sonst sehe ich mich gezwungen, rechtliche Schritte einzuleiten.

Mit freundlichen Grüßen

Buraya isminiz
    Isterseniz buraya siparis numarasinida yazabilirsiniz ---> Bestellnummer: xxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 12 Aralık 2013; 22:39:03 >

• Arkadaşlar ne acelesi ???? ortada acele olan bir durum yok. Konsolu 13 nde almak kadar gayet doğal birşey olamaz hemde garantili. Konumuz zaten bu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Almanya'ya mail atmak isteyenler icin bir yazi hazirladim.

-----------

Media Markt Online Shop - Standort: Türkei - Playstation 4 Vorbestellung ---> BASLIK

ich habe am 12.12.2013 eine Playstation 4 Konsole bei mediamarkt.com.tr [Online Shop] [vor]bestellt und per Kreditkarte auch sofort bezahlt. Nun habe ich eine Email von mediamarkt.com.tr erhalten, wo drin steht, dass die Bestellung storniert wurde. Es wurde jedoch in der Mail keinen Grund angegeben.
    Bei einer Stornierung erwarte ich als Kunde, dass man den bezahlten Betrag spätestens innerhalb von wenigen Tagen erstattet bekommt. Doch angeblich soll die Rückzahlung auf Ratenzahlung erfolgen. Dies finde ich eine absolute Frechheit, was ich davor noch nie gehört und miterlebt habe.

Ich bitte Sie nun den Fall für mich und für alle anderen Kunden zu klären. Sonst sehe ich mich gezwungen, rechtliche Schritte einzuleiten.

Mit freundlichen Grüßen

Buraya isminiz

eyw. kardeş..

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi bunu yollarız da gelen cevap da büyük ihtimal Almanca olacak. Onu nasıl anlayacağız ? :D
  • Google translate'e ver az cok anlasilir hocam. Yoksa bende yardimci olabilirim. Sorun degil. Birsey cikar mi orasini bilemem. Ama en azindan haberdar olsunlar.

Saygilar

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    Yolladım gitti hocam. Sağolasın :D
  • quote:

Almanya'ya mail atmak isteyenler icin bir yazi hazirladim.

-----------

Mit freundlichen Grüßen

Buraya isminiz
    Isterseniz buraya siparis numarasinida yazabilirsiniz ---> Bestellnummer: xxxxxxx

Teşekkürler.Neresi varsa her yere gönderiyorum.

• quote:

Google translate'e ver az cok anlasilir hocam. Yoksa bende yardimci olabilirim. Sorun degil. Birsey cikar mi orasini bilemem. Ama en azindan haberdar olsunlar.

Saygilar

ben de Almanca yazını mail attım oraya sağolasın arkadaşım bilsinler rezilliği!
  • Arkadaşlar belki bir çoğunuz biliyorsunuzdur ancak yine de belirtmek istedim.

Kredi kartınızdan çekilen tutar iptal sonrası tek seferde kartınıza iade edilir. Yani yapılan alış veriş tutarı nedeniyle düşen kullanılabilir limitiniz iptal sonrası tekrar artar.

Sadece taksit tutarları kredi kartı ekstrenize eksi ve artı hareket şeklinde yansır. Sizin limitinizi bloke edip taksit taksit bloke edilen tutarı geri ödemek diye bir şey yapılamaz.

Şayet böyle bir şey varsa bunu bankaya yada firmaya şikayet edin. Bu resmen sizin paranızı kullanıp bir süre sonra size geri vermekle eş değerdir.

Umarım en kısa sürede yaşadığınız sorunları çözüp huzurlu şekilde ürünlerinize kavuşursunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.