Şimdi Ara

Mediamarkt Playstation 4 mağdurları... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
3
Favori
9.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Resmen milleti dolandırdılar.

Sizin olayınız daha da tuhaf olmuş hocam. Gidin dilekçenizi de doldurun. Müşteri hizmetlerine mail atın.

Yarın sürekli arayın gerekirse bunların müdürlüğüne falan gidin. Kimseyi mağdur etmeye hakları yok.

Sahtekar herifler...
  • Beyler şimdi anlamadığım bir nokta var "PEŞİN" alanlarda dahi iade 10 gün mü sürüyor?
  • Yabancı firmada olsa burada sadece isim hakkı var. Sahibi türk. Bu yapılan işlem resmen paramızı işletmektir.
  • arkadaşlar sizlere ufak bir uyarım olacak. aldığınız aletlerin sony garantisi olup olmadığını öğrenmeden almayın. internetten alığım ps3 üm bozulduğunda sony ye götürünce aleti almadılar aldığınız firmaya yollayın onlar özel tamir ettirir dediler. aldığım yere yolladıktan sonra da tamir etmeden yolladılar. tekrar yolladığımda da tamir ettiler fakat aletin vidalarını bile takmamışlar. 2 ayda aletin tamirini bekledim. benden söylemesi.
  • abstruseozgur A kullanıcısına yanıt
    Hocam olayın garantisini bile düşünecek durumda değiliz şu an. Herifler paramızı çektiler. Sonra da bi güzel siparişleri iptal ettiler.

Şu anda ne kadar çabuk paraları kurtarırsak o kadar iyi olur derdindeyiz :D
  • ARkadaşlar,ben bankacıyım,taksitli aide den kasıt her ay girdi çıktı oalrak extrenizde bu işemin görüneceğidir.Limitiniz erimez.Benim bankamda durum aynen bu.BEnzer olayalrla karşılaştım.İptal edi,len işlem her ay görünür bus ebeple insanlar 2 kez çekildi falan sanır ama durum öyle değil.Burada yapılan şey çok ama çok çirkin ona şüphe yok.KArtınızın bağlı olduğu bankayı aramanız da fayda var..Ancak şikayeti elden bırakmayın..
  • emperor1907 kullanıcısına yanıt
    büyük bir problem. davalık bir konu haklısınız. keşke hakkımızı hukuk yoluyla kolayca arayabilsek ama malum türkiyedeki hukuk. umarım paralarınızı bir an önce geriye alırsnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

cok buyuk bir suc isleniyor burada.ben de benzer bir durum yasadim ama mediamarkla degil,shopto ile.stok olmadigi icin PS4 siparisimi iptal etmisler.parasini da yatirmistim.Hemen geri verdiler parayi hic beklemedim.

Oyle taksit taksit ucret iadesi mi olur ? nerde var boyle birsey.Kimse bu ulkenin vatandaslarina Afgan vatandasi,Pakistan vatandasi muamelesi yapamaz.Paranizin pesini birakmayin beyler.Boyle bir insafsizlik,adilik,namussuzluk olamaz

Alakası yok. Bankalardan kaynaklı durum böyle media markt da olsa vatanda olsa hepsi aynıdır tr de. taksitli alırsan taksitle ödenir. tek cekim alırsan tek cekim ödenir bunun pakistan vatanşı da alsa aynı uganda vatandasıda alsa aynı ingiliz kraliyet ailesde alsa aynı şey. Kökten yapının degişmesi lazım
  • Mediamarket de satılan ürünler sony garantisi altındadır.

Şuan konu zaten garanti değil.. Bizler mediamarket de güvenerek siparişimizi verdik. Ama şu yapılanın hiçbir etik açıklaması yoktur. Sen stoğa ürünler gelmeden satış yap. Eee sonra talep fazla oldu iptal et.

Tamam iptal edebilirsin ama o parayı peşin iade edeceksin taksitli değil. Çünkü suç mediamarketdedir ve bu mağduriyeti gidermek onların görevidir...
  • abstruseozgur A kullanıcısına yanıt
    Bütün bu durumlar zaten hukuk sistemimizin yetersizliği yüzünden oluyor. Kanunlarda eksik olmasa, yasa boşlukları olmasa bu adamlar insanları bu kadar kolay dolandıramazlar ama işte bir şekilde etrafından dönüp dolaşmayı becerebiliyorlar.

Bu olay lehimize çözülene kadar ben peşini bırakmayacağım. İnşallah bütün arkadaşlar da aynı şekilde davranırlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

cok buyuk bir suc isleniyor burada.ben de benzer bir durum yasadim ama mediamarkla degil,shopto ile.stok olmadigi icin PS4 siparisimi iptal etmisler.parasini da yatirmistim.Hemen geri verdiler parayi hic beklemedim.

Oyle taksit taksit ucret iadesi mi olur ? nerde var boyle birsey.Kimse bu ulkenin vatandaslarina Afgan vatandasi,Pakistan vatandasi muamelesi yapamaz.Paranizin pesini birakmayin beyler.Boyle bir insafsizlik,adilik,namussuzluk olamaz

Alakası yok. Bankalardan kaynaklı durum böyle media markt da olsa vatanda olsa hepsi aynıdır tr de. taksitli alırsan taksitle ödenir. tek cekim alırsan tek cekim ödenir bunun pakistan vatanşı da alsa aynı uganda vatandasıda alsa aynı ingiliz kraliyet ailesde alsa aynı şey. Kökten yapının degişmesi lazım

Mert kardeş az önce bankayı aradım bankam garanti. Firma ne şekilde iade ederse parayı bizde o şekilde iade ederiz diyor. Yani bunun banka ile alakası yok.. Şuan paralarımız mediamarketin hesabında..

• Benim anlamadığım nokta ilk ilan açılır açılmaz alanlar donanımhaberdekiler. Müşteri temsilcisi bana stoğun yeteri kadarından sonrasını iptal ettik dedi. Hani kim alabildi online olarak mediamarketden ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

quote:

quote:

Mert kardeş az önce bankayı aradım bankam garanti. Firma ne şekilde iade ederse parayı bizde o şekilde iade ederiz diyor. Yani bunun banka ile alakası yok.. Şuan paralarımız mediamarketin hesabında..

Şu an açık provizyonda olması lazım. Dilersen bankayı arayıp bu alışverişin senin tarafından yapılmadığını ve şüpheli olduğunu söyleyebilirsin ama kartını da iptal edebilirler.

• Dismoor kullanıcısına yanıt
    Valla umarım dedigin gibi olurda ben daha taksitli alıpda nakit ödenen görmedim duymadım. media markt arasan onlarda banka böyle ödüyor der bence :) Umarım dediginiz gibi olur
  • Bu kadar aşırı talep olan bir ürüne karşı kendinizi kaybedip hemen sipariş vermeniz bence oldukça mantıksız idi. Ben talebin bu kadar yüksek olduğunu gördükten sonra PS4 alma planlarımı 2. partiye erteledim, çünkü bu kadar yoğunluk içerisinde PS4'ü elde edebilme ihtimalimi en başından beri düşük olacağını tahmin ediyordum. Ne boşuna sinir harbi yaşamaya ne de mağduriyetle boğuşmaya gerek vardı.

Henüz mağdur olmayan arkadaşlar; bence bu kadar aceleci davranmayın, 1 ay bekleyin gidip elektronik marketlerden kafanız rahat bir şekilde satın alın alacaksanız.
  • Dismoor kullanıcısına yanıt
    Bence bunlar ilanı kasıtlı olarak açtılar. Ne kadar kişiyi yolarsak kardır mantığıyla herkesin siparişleri aldılar. Paraları çektiler. Sonra stok yok yalanını uydurup herkesinkini bir güzel iptal ettiler.

50 kişi sipariş vermiş olsa düz hesapla 70.000 liara bir gecede hesaplarına geçti. ÜStelik ortada ürün yok bir halt yok. 10 gün içinde de iade edeceklerine göre bizim paralarımızı da bigüzel kullanacaklar.

Taksit taksit iade edilme olayı da ayrı bir skandaldır.

Dolandırıcılığın daniskasıdır.

Ben de tüketici heyetine başvurmayı düşünüyorum yarına kadar bu sıkıntıyı gidermezlerse.

Şark kurnazlığı yapıp insanları dolandırdılar.

Benim görüşüm budur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

quote:

quote:

Ben garanti bankasını aradım böyle böyle alışveriş yapmışlar kim yaptı bilmiyorum dedim cep telefonunuzdan taksit ataması da yapılmış (kartım garanti flexi taksit için ek ücret alıyorlar ) öyle söyleyince evdeki küçük kardeşim mi yaptı yoksa diye çevirdim şimdi mağaza iptal etmiş (daha iptal yazısı gelmedi ürün bilgiside yok sadece ön satış formu var ) limiti yediler yarın alacaktık biz ona artık alamayız dedim beni başka bir birime aktardı limiti artırdılar artık o iptal de olsa zaten tek seferde olacak tek taksit olarak geçmiş firma tek almış ben bankaya böldürmüş oldum kısaca beni bağlamıyor durum limitim de açıldığı için tekrar alma şansım var kısaca ben yırtım ama aklıma takılmıyor değil benim ürüne ne oldu ?

• 1 dk ile kaçırdım diye çok üzülmüştüm, demek ki son anda kurtulmuşum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xoe

Bu kadar aşırı talep olan bir ürüne karşı kendinizi kaybedip hemen sipariş vermeniz bence oldukça mantıksız idi. Ben talebin bu kadar yüksek olduğunu gördükten sonra PS4 alma planlarımı 2. partiye erteledim, çünkü bu kadar yoğunluk içerisinde PS4'ü elde edebilme ihtimalimi en başından beri düşük olacağını tahmin ediyordum. Ne boşuna sinir harbi yaşamaya ne de mağduriyetle boğuşmaya gerek vardı.

Henüz mağdur olmayan arkadaşlar; bence bu kadar aceleci davranmayın, 1 ay bekleyin gidip elektronik marketlerden kafanız rahat bir şekilde satın alın alacaksanız.

Hocam ben 6 ay önce hepsiburadadan 2.000 tl lik bir cihaz almıştım. Sonra siparişim iptal oldu. Ücret iadesi talep ettim. Ve 12 taksit yapmıştım. Müşteri hizmetleri ücret iademi gerçekleştirdi. Kart limitime baktığımda 2.000 tl tam olarak iade edilmiş gözüküyordu. Ekstrede ise her ay iade tutarı kadar iade ücreti yansımıştı. Sanırım bu resmi prosedür ile ilgili.

Yani ürünü aldığınız yer eğer isterse siz taksitle dahi alsanız ürünün tüm ücretini kart hesabınıza yatırabiliyor. Bu yüzden bu işin peşini bırakmamak lazım diyorum...

• yazık arkadaşlar paranızla rezil oluyorsunuz, üzüldüm şahsen hiç hoş bir durum değil.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.