Şimdi Ara

Mediamarkt Playstation 4 mağdurları... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
3
Favori
9.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son olarak 24 saat içinde peşin olarak yatacak dediler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

Biraz önce MM müşteri hizmetlerinden aradılar. Paranız 24 saat içerisinde iade edilecek dediler.
    Stok açılınca tekrar haber veririz size öncelikli olarak dediler. Gerek yok haber vermenize zira bir daha mağazanızın önünden geçmem dedim.
    Paramı tek seferde iade edin yoksa yasal haklarımı kullanırım dedim Bakalım ne olacak.

Ahhh keşke benide arasalarda bir sövsem asıl atm baktığımda o para yatmadıysa benim kayış kopacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    bankaya tek telefon yeter ödemeyi iptal ettir... dolandırıcı paranı alamasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

Limiti kontrol ettim, değişen birşey yok....

Şikayet var. com a şikayet etmiştim ordan da mail geldi firmaya iletildi diye, firma da cevap vermiş şikayet com üzerinden en kısa sürede sorun çözülücektir diye. Bilmiyorum belki etkisi vardır siz de şikayet edin! İlk parası yatanlardan oldum sanırım.
  • 24 saatte onlar parasini ikiye kaylar ikiyee. Bugun cuma. Bugun yatmicak. Aeaya hafta sonu girecek. Hafta sonu oldugu icin gecmiyo pazartesi gunu gecer dicekler pazartesi olcak gelmicek. Adamlar bunu yapiyosa herseyi dusunmustur rahat olun. Sizin paralarinizla minimum 3-5 gun onlar carklarini dondurucek. Kara gecicek. Saturnu kattilar bunyelerine. E para da lazim tabi. Nasil yapsak nasil yapsak bunu yaptilar iste. Nadsi olsa ulke saf kayniyo demislerdir. Uzuldum size yhaaa xdxdxd

• quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

Sizin paranizla adamlar kara gecti aferin beyler milleti zengin edin. Biz borc para istedigimizde de yok diyin. Yav hee heee. Iyi olmus. Zamaninda bisey yapmissiniz ki simdi belanizi bulmussunuz.

Sıkıntınmı var senin ?

• Adam da ki mantığa bak yumurtaya can veren Allah neler yaratıyor.Sanki parayı geri ödemeyecek üstüne yattı.Bu zihniyetle gebersen sana 5 kuruş borç vermezler her şeyi geçtim neden versinler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 13 Aralık 2013; 11:41:26 >
  • benim hesaba iade yapılmadı hala ne desek az..
  • drhardware D kullanıcısına yanıt
    Hadi koçum git çocuk parkında eğlen...
  • mediamarketi aradım 24 saat içerisinde yatacak diyor tamamı dedim 2dk da parayı çekmeyi biliyorsunuz elinizde olmayan ürün için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

mediamarketi aradım 24 saat içerisinde yatacak diyor tamamı dedim 2dk da parayı çekmeyi biliyorsunuz elinizde olmayan ürün için...

Paranın tamamı 24 saat içinde yatacaksa sorun değilde taksit taksit öderlerse o zaman s...m onların yapacağı işi şerefsizlikten başka bişey değil son paramı karta yatırdım başkada param olmadığı için alamadım konsolu bunlardan birini dövmek lazım yoksa rahatlayamayacam ben ): dün geceden beri uyumadım ):

• quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

Sizin paranizla adamlar kara gecti aferin beyler milleti zengin edin. Biz borc para istedigimizde de yok diyin. Yav hee heee. Iyi olmus. Zamaninda bisey yapmissiniz ki simdi belanizi bulmussunuz.

birader konudan uzak dururmusun rica etsem..

• Valla biz tamamını yatıracağız dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

mediamarketi aradım 24 saat içerisinde yatacak diyor tamamı dedim 2dk da parayı çekmeyi biliyorsunuz elinizde olmayan ürün için...

Paranın tamamı 24 saat içinde yatacaksa sorun değilde taksit taksit öderlerse o zaman s...m onların yapacağı işi şerefsizlikten başka bişey değil son paramı karta yatırdım başkada param olmadığı için alamadım konsolu bunlardan birini dövmek lazım yoksa rahatlayamayacam ben ): dün geceden beri uyumadım ):

Sakin ol arkadaşım ;) Paranın tamamı yatıyor, ama dönem içi işlemlerde + - şeklinde gözüküyor, ama paranın tamamını kullanabiliyorsun yani limitin bozulmuyor. Online şubeden baktım da gördüm, sabah 9 da paramın tamamı yattı geri.

• Parasi yatan varmi??
  • ozozca kullanıcısına yanıt
    Ben henüz bakamadım kusuruma bakmayın biraz asabiyim ): extra param olsa sorun değil ama bunlar yüzünden ürünü alamadım ): mm hepsini yatırıyorda ben bankalarada güvenmiyorum ): öğleden sonra bakacağım atm ye umarım yatar hepsi ):

• quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Ben henüz bakamadım kusuruma bakmayın biraz asabiyim ): extra param olsa sorun değil ama bunlar yüzünden ürünü alamadım ): mm hepsini yatırıyorda ben bankalarada güvenmiyorum ): öğleden sonra bakacağım atm ye umarım yatar hepsi ):

Bankayı ara direk de ki yanlış işlem olmuş ben almadım iptal edin işlemi! O zaman direk yatırırlar ;)
    Sen banka ile görüşerek mi peşin yatırttın... ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

Sen banka ile görüşerek mi peşin yatırttın... ??

Evet dün gece aradım yanlışlıkla alındı dedim, istemiyorum dedim işlem iptali istedim bi baktım sabah 9 da para geri yatmış ;)
    Benim için o şans geçti galiba... Çünkü provizyondan kalkmış işlem..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.