Şimdi Ara

mediamarkt sitesindeki fake yorumlar :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yorumlarda bir terslik yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Redmi K20 Pro

Yorumlarda bir terslik yok

yorumların tümünü incelersen görürsün aynı tarihte ya sony ya mediamark calısanları tarafından yazılmış özellikleri vurgulayarak :D

bende aldım o tvyi bugün senin kendi çektiğin foto mu o 65XF9005 modelimi memnunmusun :D

• quote:

Orijinalden alıntı: THawk

yorumların tümünü incelersen görürsün aynı tarihte ya sony ya mediamark calısanları tarafından yazılmış özellikleri vurgulayarak :D

bende aldım o tvyi bugün senin kendi çektiğin foto mu o 65XF9005 modelimi memnunmusun :D

Alıntıları Göster
    Şaka yapıyorum zaten hocam zaten ya o tür sitelerdeki hiçbir yoruma güvenmiyorumki ben direk dh'den falan bakıyorum yorumlara. Ben çok tv izlemiyorum ailem kullanıyor daha çok ama arada görmek bile güzel hissettiriyor .d bundan önce tüplü televizyonumuz vardı hatta uydu bile kullanmıyorduk 5-10 liralık tv'nin üstüne koyulan küçük antenlerden kullanıoduk .d çağ atlamış gibi olduk.

Ama dürüst olmak gerekirse gece performansını hiç beğenmiyorum, bir oled tv'nin yanından bile geçemez. Arkadaki siyahlıkları arttırmak için local dimming kullanıyorlar malumunuz, o da tv'nin belli bölümlerinde ışığı kısıp belli bölümlerinde açınca hem ışık sızması olarak gözünüze fazladan çarpıyor (sürekli fazla ışık sızması olsa belki zamanla alışıcağız), ayrıca renkleri sanki biraz bozuyor o ışığın yoğunluğu. Tabi bahsettiğim biraz daha koyu ve tv için zorlu sahneler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redmi K20 Pro -- 24 Mayıs 2020; 0:45:42 >

• hocam monster sitesindeki 55 binlik laptop a mı 100 binlik laptop a mı birisi çocuklarıma 2 tane aldım çok memnumum yazmıştı birisi. onu gördükten sonra yorumlara pek inanmıyorum.1060 mı ne ekran kartı vardı.

edit geldi.

ekran kartı 2080 ti imiş

Monster Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 24 Mayıs 2020; 10:48:33 >

• quote:

Alıntıları Göster
    selam avatardaki sen misin?
  • Hocam bu arada, birlikte al la ses sistemi falan veriolarmış yanında galiba attığınız linkte gördüm. Aldınız mı bir ses sistemi, nasıl oluyor çağ atlatıyor mu almaya değer mi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben onu 2 sene önce gördüm en son disslike yiyordu. 😆

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hocam bu arada, birlikte al la ses sistemi falan veriolarmış yanında galiba attığınız linkte gördüm. Aldınız mı bir ses sistemi, nasıl oluyor çağ atlatıyor mu almaya değer mi.
    yok tvyi alsammı die 3151341234 tane hesap yaptım bide ses sistemine veremem kendi içinde woofer war galiba
  • quote:

yok tvyi alsammı die 3151341234 tane hesap yaptım bide ses sistemine veremem kendi içinde woofer war galiba

Alıntıları Göster
    Hayirli olsun. Gule gule kullan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür fake yorumlar bütün sitelerde var. hb,teknosa,vatan,durmapl@y,mediamarkt vb. fake yorumlarla dolu olan böyle 100 tane site yazarız buraya. Bu fake yorumları gördükçe hem gülüyorum hem sinirleniyorum. Koskoca firmalar kendilerini rezil ediyorlar farkında değiller. O fake yorumlara gerçekten inanan var mı merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 24 Mayıs 2020; 3:19:3 >
  • Gerçekten çok beyendim 5 yıldız düşünen herkese almasını tavsiye ederim çok kaliteli bir tefevizfon komşularada onerdim onlarda alıcak hatta ucuz geldi diye 7 tane aldım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu kadar da olmaz ya inandırıcı olsun biraz

• Redmi K20 Pro kullanıcısına yanıt
    TV ünitesi bakıyordum denk geldi :D Bayağı da güzelmiş. Online aldıysanız link verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmyyyymmm

TV ünitesi bakıyordum denk geldi :D Bayağı da güzelmiş. Online aldıysanız link verebilir misiniz?
    Yarın öğrenince versem olur mu hocam modelini. Bu arada yarından kastım akşam uyanınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redmi K20 Pro -- 24 Mayıs 2020; 5:4:36 >
  • quote:

şu fotoğrafta tv nin üstündeki olmayan kitapları görünce, aklıma geçen hafta benim tv-kitap ilişkim geldi
    eski bi tv vardı salonda satsan para etmez kullanan da yok. 2 kitaplık arasındaydı tam, onun yerine ortaya 3. bi kitaplık sipariş edip tv i kaldırıp çöpe attım. zaten kitaplıklarda kitap koycak yer bulamıyorduk 3. kitaplık sayesinde düzene girdi. 20 raf kitap var herhalde orda ve tv den çok daha güzel durdu. bu fotoğrafa bakınca ordaki tek sırayı bile boş bırakan 3-5 tane kitap olduğunu görünce o tv yi benim neden alacak param yok onu anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komşu çocuğu -- 24 Mayıs 2020; 5:59:5 >

• quote:

Yarın öğrenince versem olur mu hocam modelini. Bu arada yarından kastım akşam uyanınca.

Alıntıları Göster
    Çok zarifsiniz olur tabi :)
  • quote:

rus hiç açım diye bağırma yaşıyorsun bu hayatı

• Türkiye nin en kötü teknoloji mağazası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin muhabbetleri bilmemde yıllardır diyorum fiziki mağazasında aşırı bir indirim yoksa Vatan, Teknosa, Mediamarkt gibi yerlerden ÇÖP dahi almam.
    Ben kendi halimce teknolojik alışveriş yapan biriyim en son 2010 da Teknosada Lcd temizleme seti almıştım yarı fiyatına onun haricinde almam çevremde de aldırtmam...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.