Bildirim
MediaMarkt'ta İlginç Fiyatlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kargo bedava kodu ? -
Beklemedeyim hocam, teşekkürler.
Edit: Al sat amaçlı parrotu alacaktım ancak alıcı bulamazsam başkasının hakkını yemiş olurum diyerek almamak için direndim sonunda bitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 2 Ağustos 2019; 15:30:29 > -
Konu güncelleniyor sürekli. En son linkleri en alta ekliyorum.. -
Sepete eklenmiyolar -
kargo ücretsiz yapma şansımız varmı sadece baskül alıcam, yada mağazadada bu fiyatlardamıdır? -
Stok 1-2 tane hepsinde ve hemen tükeniyor.quote:
Orijinalden alıntı: Mark Selby
Sepete eklenmiyolar -
Next hd mini teknosada 77 tl -
Monitor eklenmiyor sepete piyasanin yari fiyatina -
baskül aldım fakat karttan çekim yapıldı siparişlerim kısmına yansımadı beklemedeyiz bakalım -
Monitör alacaktım ekleyemedimquote:
Orijinalden alıntı: ahmetfx
Stok 1-2 tane hepsinde ve hemen tükeniyor.
Alıntıları Göster -
Bende ürün sayfalarını bile açmıyor anasayfaya atıyor. -
Bosuna stres yapmayın.
Geçen hafta 4 adet 4 ayrı sipariste bu tip fiyatları acayip düşen ürünlerden aldım.
2 saate kalmadı tümünü iptal ettiler. -
Gece lambası aldım. Ödemeyi aldı ama siparişlerimde yok
Basküllerde çok iyi ama sepete eklenmiyor nedense
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 2 Ağustos 2019; 15:18:8 > -
Samsung tableti aldım fakat siparişlerimde gözükmüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi39 -- 2 Ağustos 2019; 15:16:57 > -
10dk içerisinde gözükür. Mail gelmişse sıkıntı yok.quote:
Orijinalden alıntı: jedi39
Samsung tableti aldım fakat siparişlerimde gözükmüyor. -
Monitor sepete eklenmiyordu simdi tukendi yaziyo kacirdik -
parrrot u aldım, umarım gelir. -
istanbul bilişim gibi fiyat düşük stokta ürün yok -
Çüş! 17 lira kargo istiyor. Demin ben alırken mağazada vardı. Mağaza teslimi seçip 3d kodunu girdim. Dondu. Tamamlamadı. Şimdi tekrar bakayım dedim. Mağazadan kaldırmışlar. Kargoyu da kitlemişler. Media MarktMACK MCL058WH Sensörlü LED Gece Lambasıhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_mack-mcl058wh-sens%c3%b6rl%c3%bc-led-gece-lambas%c4%b1-1136087.html
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bosuna stres yapmayın.
Geçen hafta 4 adet 4 ayrı sipariste bu tip fiyatları acayip düşen ürünlerden aldım. 2 saate kalmadı tümünü iptal ettiler. |
Benzer içerikler
- tod süper dolu paket
- metabyte kodları
- osse mi rayban mi
- 5 mbps internet hızı nasıl
- tatdo dondurma kimin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X