Şimdi Ara

MediaMarktan aldığım Kulaklık sahte imitasyon çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Media Mark Optimum şubesinden 29.99 a kulaklık aldım. Kulaklık görünüm olarak Xiaomi Piston 2 nin birebir aynısıydı. Kutunun üzerinde orjinalinde olduğu gibi markanın logosu vardı.Görevli arkadaşa ürünün orjinal olup olmadığını sordum ürünün kesinlikle orjinal olduğunu çok fazla rağbet gödüğünü ellerinde yaklaşık 300 tane kaldığı için fiyatının piyasaya göre çok uygun olduğunu söylediler. Ürünün kutusunda bir sürü barkod vardı en altında sarı bir etiketin üstü ısrarla kapatılmış gibiydi reyondaki aynı ürünleri incelediğimde hepsi öyleydi ve aklımda soru işaretleri olmasıyla beraber ürünü aldım.İçim rahat değildi ve kutunun altındaki Enza yazılı barkodu özenle kaldırınca altında Xiaomi yazılı etiket gördüm. İçime su serpilmiş gibi hissederken orjinal Xiaomi Piston 2 kutu içeriğinde kulaklık ipine bağlı QR kodu olduğunu gördüm ve benim aldığım kulaklıkta böyle birşey yoktu.Mediamarkt'ı aradığımda gelin iade alalım başka bir ürün verelim dediler tedarikçi firma Enza'yı aradım ürünün kesinlikle orjinal olduğunu buna karşın ürünün kutusu içinde orjinal olduğuna dair QR kodunun olmadığını söyledim ve Enza'nın kesinlikle yan sanayi,imitasyon mal tedarik etmeyeceğini belirterek kaba bir şekilde görüşmeyi sonlandırdılar.Xiaomi'nin avrupa müşteri destek emailine olayı İngilizce anlattım ve 1 saat kadar sonra Türkiye'de resmi bir satış kanallarının veya distrübitörlerinin olmadıklarını aldığım ürünün içinde qr kodu yoksa ve de kendi internet sitelerinin dışında bir yerden aldıysam ürünün sahte olabileceğini belirttiler. MediaMarkt gibi uluslararası piyasada boy gösteren bir kurum yansanayi ürün satıyor ve bu doğrudan doğruya marka hakkına tecavüzdür.Bu konu hakkında hukuki olarak hangi yolu izlemeliyim ? Özellikle böyle bir olay deneyimi yaşamış veya hukukçu arkadaşlarımdan destek bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Git kulaklığı iade et öncelikle. Ne diye dava etmek istiyorsun? İmitasyon ürünü gerçek diye sattığı için mi?

• MediaMarkt sen ürünü alırken kuruşu kuruşuna tahsil etmiyor mu ?ediyor. Bana da çakma ürünü orjinal diye döşeyince gidip adamlara teşekkür mü edeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: egoline

MediaMarkt sen ürünü alırken kuruşu kuruşuna tahsil etmiyor mu ?ediyor. Bana da çakma ürünü orjinal diye döşeyince gidip adamlara teşekkür mü edeyim

Hayor diyorum ki neyle suçlayacaksın? Oradaki bi çalışanın beyanına göre mi? Öyşe bi beyanda bulunduğunun kanıtı var mı? Dava açma parası ödeme birde boşuna

• Tüketici bilgi sistemini ara onlar seni yönlendirecektir.
  • paranı iade iste başka bir ürünle değişimi kabul etme 30lira için dava açtığını değmez eline bi şey geçmez, belki de enza kandırmıştır medimarkti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.