merhabalar herkeze yarın bir media player almak istiyorum fakat daha once konusulmustur belki ama araştırdım bulamadım bunun icin kusuruma bakmayın
öncelikle blu-ray disk arsivi yapıyorum bunu bilgiler arasına ekliyim simdi sormak istediğim nokta bir media player mi alıyım bunun icin bütçem max 200 ama lg , sony , panasonic bugun bir magzada bluray playerlarini gordum bazıları external disklerden media player olarak kullanıyor özellikle panasonic 250 lira civarı web ozellikli gordum ve kararsız kaldım bluray playerlar media playerlar kadar kullanıslı olurmu dosya format okurken sorun cıkarırlarmı
kısacası istediğim sey bd iso okuyacak , web (youtube vs ) olucak ve diger normal ozellikler
baktıklarım arasında media playerlar egreat r4b 200 liraya buldum , philips web ozelliklisini 150 civarında vatan bilgisyarda
kısaca hangi media player dark egreat philips
veya bluray playırmı ?
bugun gordum panosonic dsla 'ı external hardisk okuyan versiyornu ve web ozelliklisi 238 liraydı cok kararsız kaldım yardım edebilirseniz ve beni aydınlata bilirseniz memnun olurum simdiden tesekkurler
kusura bakmayin yazmayı unutmusum birde dune hd tv 101 i tr den magzada bulma sansımız varmıdır galiba türkiyeye girmiyor bide egrat r4b mi yoksa r6a mı arasındaki islemci olarak hangisi ustun bir cihazdır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme