Şimdi Ara

Medieval 2 : Total War (osmanlı nasıl alınır)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
90.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar daha önce forumdan bu bilgiyi almıştım ama şimdi bulamıyorum bilen arakaşalar lütfen yardım.

makinama format attıgım için oyunu baştan yüklemek zorunda kaldım ve şimdi osmanlıyı alamıyorum
    oyunun başında
    ayarını bilen varsa ltfn yardımcı olsun ?

• ilk önce herhangi bir ülke ile bitir oyunu...Sonra Osmanlı açılıyor(Yanlış hatırlamıyorsam)
  • http://ra pidshare.tv/762412 aradaki boşluğu kapat
    Bunu indir yükle
  • quote:

Orjinalden alıntı: b_j_k_4_v_e_r

ilk önce herhangi bir ülke ile bitir oyunu...Sonra Osmanlı açılıyor(Yanlış hatırlamıyorsam)

doğru hatırlıyorsun.
  • arkadaşım hatırladığım kadarıyla oyunun kurulu olduğu blümden c yada d herneyse oyun dosyasının içindeki dsck strat diye bie dosya var o dosyaya gel sağ clik özelliklerden salt okunur tikini kaldır daha sonra dosyaya gir ve orda en başta oyunun başında ilk beş yda 6 ülkenin ismini göreceksin hemen altındaki satırda unlockked yazısı var altında diğer ülkelerde var unlocked yazısını sildiğin zaman altındaki osmanlıda dahil tüm ülkele oyuna başlayabilirsin ama sana desck strat dosyasındaki değişikliği yaptıktan sonra çıkarken sana dosyadaki değişiklikleri kaydetmek isteyip istemediğini soracak sen kaydet de ve çık bu arada desc strat dosyası oyunda nerde olduğunu şu anda hatırlamıyorum ama galiba imperrial campaning tıklıyosun ve ordaki map dosyasının içinde desck straat dosyasını bulabilirsin hatırladığım bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackrewolf

http://ra pidshare.tv/762412 aradaki boşluğu kapat
    Bunu indir yükle

kardes bu dediğini yapınca aynen olur diyorsun dimi
  • tamam arkadaşlar buldum buyurun böyle yapılıyor
    C:\Program Files\SEGA\Medieval II Total War\data\world\maps\campaign\imperial_campaign
    buraya gidin
    sonra

descr_strat özelliklerden salt okunur diyin
    turks yazısını resimde görüldüğü gibi altttan silip üstteki listeye ekleyin sonra oynayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemdar1933 -- 30 Haziran 2007; 16:13:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: free29mist

arkadaşım hatırladığım kadarıyla oyunun kurulu olduğu blümden c yada d herneyse oyun dosyasının içindeki dsck strat diye bie dosya var o dosyaya gel sağ clik özelliklerden salt okunur tikini kaldır daha sonra dosyaya gir ve orda en başta oyunun başında ilk beş yda 6 ülkenin ismini göreceksin hemen altındaki satırda unlockked yazısı var altında diğer ülkelerde var unlocked yazısını sildiğin zaman altındaki osmanlıda dahil tüm ülkele oyuna başlayabilirsin ama sana desck strat dosyasındaki değişikliği yaptıktan sonra çıkarken sana dosyadaki değişiklikleri kaydetmek isteyip istemediğini soracak sen kaydet de ve çık bu arada desc strat dosyası oyunda nerde olduğunu şu anda hatırlamıyorum ama galiba imperrial campaning tıklıyosun ve ordaki map dosyasının içinde desck straat dosyasını bulabilirsin hatırladığım bu

kardeş cook saol sen soyleyınce hatırladım

• sizi hileciler! oyunu kuralına göre oynayın!! :) başta alabildiğn 6 ülkeden biriyle osmanlıyı haritadan silersen, birdaha oyuna baştan osmanlıyı alarak başlayabilirsin.
  • kardeş yerli malı yurdun malı oyunda bile milliyetçilik var kanımızda ne yapalım bizimkiler varken ne başka milletle oynuyacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: alemdar1933

quote:

Orjinalden alıntı: blackrewolf

http://ra pidshare.tv/762412 aradaki boşluğu kapat
    Bunu indir yükle

kardes bu dediğini yapınca aynen olur diyorsun dimi

Tabiki olur onu ben hazırladım. İnternet cafede çalışıyorum bilgisayarlara atarken kolay oluyor. Arkadaşların sana verdiği şeylerin setup'lı hali...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alemdar1933

kardeş yerli malı yurdun malı oyunda bile milliyetçilik var kanımızda ne yapalım bizimkiler varken ne başka milletle oynuyacaksın

Walla dogru TÜRK varken, TÜRKü secmedikce oynamak istemiyo insan haklısın
  • hopppaaa supersın saol hemen aksama eve gidince osmanlıları alıcam yuppiiii!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.