Şimdi Ara

Medieval 2 Total War yeniden başlıyorum :) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
17.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

bence empire tw isteneni veremedi o yüzden millet hala mtw2 oynuyo shogun2 de başarılı olmadı demekki şahsen bence hiçbiri medieval 2 kadar ses getirmedi benimde oynarken en zevk aldığım tw mtw2 dir.

daha çok ikisinin geçtiği zaman farkından dolayı tercih ediliyor mtw2. empire'da savaşlar daha tüfek ağırlıklı, ortaçağ havası yok. ok, kıçıl kalkan çok çok az. yoksa iki oyunun da dibine vurmuş birisi olarak empire tw'un genel olarak çok daha iyi ve oynanabilir bir oyun olduğunu söyleyebilirim.

bu arada mtw2'nin daha fazla oynanıyor oluşunun bir nedeni de korsan olanında sorunların olmaması. tüm update'leri de kolayca yapılabiliyor.

empire tw'un korsan sürümleri hep sorunlu. orijinal almayan kesim mecburen mtw2 oynuyor.

• bu konuyu gördükten sonra indirmeye başladım en iyi mod hangisi tavsiyeleri alıyım bi de yükleme rehberini pm atan olursa tadından yenmez
  •  Medieval 2 Total War yeniden başlıyorum :)

Ben de mevcut timur kampanyamı biraz anlatayım.İlk olarak ordumuzu genel anlamda görelim.Tahmin edebileceğiniz gibi güçlü bir ordumuz var ama başlangıçta bu kadar güçlü değiliz.Benim oynadığım kaynar modda 14. sıradaki güçlü süvariler başlangıçta 4-5 birim veriliyor toplam.Ama bunları moğollara karşı kullanacağımızdan,onlarda da aynı güçlü süvariler bulunduğundan pek önemi olmuyor.Bu yüzden hızlıca ordu basmamız gerekli...

-------------------------------------------------------------------------

Medieval 2 Total War yeniden başlıyorum :)

Başlangıçta aşağıdaki resimde gördüğünüz sağ en üst köşedeki topraklarla başlıyorum.Aslında hem avantajlı hem kötü bir konum.Avantajlı çünkü kuzey ve doğu tarafında harita bitiyor bu yüzden buralardan saldırı gelmesi imkansız.Kötü dememin nedeni ise bir yandan hemen dibinizde moğollar var,yılanın başını erkenden koparmazsak sıkışıp kalacağız orada öte yandan rusyanın çok güçlü mızraklı birlikleri var.Bizim ordumuzun süvari ağırlıklı olacağını düşünürsek rusyayla da bayağı uğraşmamız gerekecek...

-------------------------------------------------------------------------

-Evet şimdi geçen 124 tur boyunca neler olduğunu anlatıp şimdiye geleyim.İlk turlarda bana yakın olan asi şehirlerini aldım.Ama sonrasında moğollarda asi şehrini kuşattığından benim toprak bütünlüğüm tehlikeye girecekti.Onlar kuşatırken ben ortadan başkentlerine daldım.Askerlerini kuşatmalarına gönderdiklerinden kalelerinde fazla asker yoktu rahatlıkla aldım.Ama batıda 2 şehir aldılar sonra asilerden...Sonra ben toparlandıktan sonra moğollara güçlü bir ordu ile yok etmek için saldırdım.Dışarıda sürüsüne orduları vardı ama şehirleri kalmadığından yıkıldılar ama bitmediler.Nedenini yazımın devamında sonraki turları anlatırken yazacağım :)

-Moğolları kaldırdıktan sonra rusya seferlerime ordu toplamaya hazırlandım.Sabader milita denen güçlü piyade okçu birliklerimin rusya zaferlerimde önemli etkisi oldu.Gerek başkentimden gerek moğollardan aldığım yerlerden ordular ile rusyaya sık sık seferler düzenledim.Yukarıdaki haritada rusya yazdığım yerde s ve y harflerinin oraya denk gelen şehir dışında bütün şehirlerini aldım.O şehrini başlangıçta alamazdım çünkü kale full dolu ve kalenin yanında full ordu bekliyordu.O sıralarda osmanlı bana saldırdı.Haritadaki hazar denizi ile karadeniz arası iki şehrimi kaptırdım.Rusyayı yok etmem biraz ertelendi.Ben başta osmanlıdan o iki şehrimi geri aldıktan sonra kuzeydeki fetihlerimden gele ekonomi ile o bölgelerde paralı asker olarak filleri çıkardım.Savaşlarda üstünlüğüm bariz arttı.Anadolunun içlerine kadar ilerledim.Sonrasında istanbula cihad çağrısı yapıldı.Osmanlı kuşattı ama alamadı :) Ben cihad ile İstanbulu aldım.Tabi bizansla henüz uğraşmak istemediğimden ateşkes imzalayıp ticaret anlaşması yaptım.Rusya kısmına geri dönecek olursak kurnazca planımla rusyanın son şehrini de alarak yok ettim.O s ve y harflerinin olduğu yerlerde birer full ordu topladım.Rus topraklarına girdiğimden o kalenin yanındaki full ordu s kısmındaki orduma saldırdı o savaşı kaybettim ama öteki y harfinin ordaki ordumla direk kaleye yöneldiğimde destek verecek ordusu geride kaldığından şehrini ele geçirdim ve başka şehri kalmadığından rusyayı da yok etmiş bulundum.

-Artık beni tehdit edeck bir devlet orada kalmadığından osmanlıya yönelttim ordularımı.İzmir ve çanakkaleyi falan da aldım.Fillerin de yardımıyla anadoluda toprakları kalmadı.Ama devlet yıkıldı bildirisi gelmedi.Yukarıdaki haritada venedik bizans ve macar sınırının birleştiği yerde de 1 toprağı kalmış.İstanbul üzerinden ordu mu gönderip orayı da alıp osmanlıya son noktayı koydum.

-Mısırla uğraşacak gücüm yoktu henüz osmanlı karşısında bayağı kayıp vermiştim.O yüzden arap fetihlerini erteleyip batıya ilerlemeyi düşündüm.Kutsal roma,polonya üzerinden veya iskoçya üzerinden gidecektim.İskoçya adalarına güney hariç hiçbir yerden tehdit yoktu.Öte yandan polonya ve h.r.e(kutsal roma) bölgesinde bir sürü rahip falan vardı sonuçta müslümanlığın %0 0lduğu bölgeye gidiyoruz adalarda otorite kurmak daha kolay diyerek iskoçyaya saldırdım.İskoçyayı yıkmak zor olmadı.Sadece o haritadaki İSKOÇYA yazısının A harfinin oradaki şehirde vali general ölünce isyan çıktı ve asilere kaptırdım.Sonuçta iskoçya da yıkıldı.

-Ve bizansın da artık yıkılmasının zamanı geldi ordularım birikmişti ve bu bana gereksiz para masrafı yaratıyordu.Kuzeyden ve güneyden getirdiğim ordular bir de karadeniz üzerinden getirdiğim ordular ile bizansa saldırdım.Bayağı zorladı ama sonuçta bizansı da yıktım.

-Ve danimarka meselesi...İskoçya adalarının hemen altında yer alıyor.Yukarıdaki haritaa iskoç adalarının ordaki yeri be geldiğimde iskoçya almıştı ben de onlardan aldım yıkarken doğal olarak.Danimarka oradaki şehrime ikide bir spy gönderiyordu en sonunda sinirlendim.3 koldan danimarkaya saldırıp şehirlerini aldım 3 tanesini.

----------------------------------------------------------

Bu kadar açıklamadan sonra günümüze gelelim :)

Evet gördüğünüz gibi sınırlarım bayağı geniş.Polonyaya henüz saldırmıyorum çünkü orada aynı rusya gibi 1 full ordu ve bir full dolu kalesi var.Egemenliğime almaya çalışacağım.Aşağıdaki resimde de gördüğünüz gibi...

---------------------------------------------------------

Macaristan ortada hiçbir neden yokken bana saldırdı.Kaleyi alamadı ama bu yaptığı yanına kâr kalamaz :)Bu arada yukarıda demiştim moğollar bitmedi diye.Bunun nedeni haritada sarı yıldızla gözüküyor macaristanın oralarda.İşte o moğol kabileleri geri geldiler...

Ve kuzeyde durum...Dediğim gibi danimarkaya 3 koldan saldırıp kalelerini almıştım.Biraz ordu topşayıp danimarkaya da son verebilirim ama önce oradaki halkın müslüman nüfusunu artırmak gerek yoksa kaleyi boşalttığımda hemen isyan çıkar.

--------------------------------------------------------

Yunanistandan getireceğim(eğer mısır donanması batırmazsa) destek ordu ile mısıra başlıyorum...

Son olarak finansal özetim ve devlet sıralamaları.Ekonomide nasıl geliştin derseniz,timurun güçlü orduları var ve bulunduğunuz bölgede maden ticaret vb gelir olmadığından toprak kazanmaktan başka şansınız yok.Sınırlarda askeri amaçlı iç bölgelerde finansal bir politika izledim vergileri yüksek tuttum ama en önemlisi toprak kazandım.Zorluk hard-hard.Hile vb kullanılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senneanlarsindumbelek -- 10 Şubat 2013; 1:52:22 >

• 2 tane full ordu birşey değil ya gönderirim 5 tane fazlasıyla yeter Benim karşılaştığım en aşırı ordu yığılması Empire Total Warda Fransa Parise yığmıştı 3 full ordu bir tanede şehrin içinde 7 yada 8 taneyle çevirmiştim fazla dayanamadılar ama autoda baya kayıp vermiştim. Ekonomiyi sağlam tutup dayıyorum orduyu tüm total war oyunlarında öyle yaparım savaş bittikten sonra fazlasını dağıtırım

Gücü düşük ülkenin saldırması saçmalığı tüm total war serisinde var adamın 5-6 katı ordum var savaş ilan ediyor çok saçma...
  • Bu arada kampanyamın son durumunu söyleyeyim.Mısırda güneyde 3-4 yer aldım.Macarların 2 şehrini daha aldım 3.sü işgal altında ve %90 orayı da alacağım böylece macarların sanırsam 2 şehri falan kalıyor.Danimarkanın 3 şehri kalmıştı birini işgal ettim ve büyük ihtimalle onların da 2 şehri kalacak.Ama çok büyük bir bela aldım başıma.Saksonlar bana saldırdı.Oyunda benden sonraki en güçlü devlet gözüküyor.İki de bir full orduyla rotterdam şehrimi işgal ediyordu 2 defa defettim sonra merak edip gözcü kulesi diktim karşılaştığım manzaraya bakın

Ha bir de saksonlar deniz savaşı açtı tek bir gemime meğer ordu da varmış içinde ama savaş sırasında olduğu için göremedim kim var orduda savaşı kaybettim ama gemi ingiliz kıyılarına kadar geldi.İçinde bir generalim varmış sanırım rotterdama vali götürecekmişim ki unutmuşum kalmış öyle 91 şehri yönetince herşey birbirine giriyor Neyse o generali ingiliz kıyısına çıkardım.Zaten üstteki resimde yukarıdaki ışıktan belli oluyor.Paralı asker yapıp ingiltereye savaş açıp kuzeyden saksolara balyoz gibi çökebilirim oradan.Hadi bakalım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senneanlarsindumbelek -- 11 Şubat 2013; 1:30:43 >

• bende masaüstü pcyi yaptırınca 2 gün önce başladım çok özlemişim bu oyunu mısırla oynamak çok zevkli.üstteki arkadaş bir çok resim paylaşmış acaba hangi mod bu öğrenebilirmiyim ? ben turk realism modunu oynuyorum arada ama grafik optimizasyonu biraz bozuk p4 işlemci olduğu için pc kasma yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetGüler

bende masaüstü pcyi yaptırınca 2 gün önce başladım çok özlemişim bu oyunu mısırla oynamak çok zevkli.üstteki arkadaş bir çok resim paylaşmış acaba hangi mod bu öğrenebilirmiyim ? ben turk realism modunu oynuyorum arada ama grafik optimizasyonu biraz bozuk p4 işlemci olduğu için pc kasma yapıyor

Kaynar mod v6.0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam hocam dün akşam indirdim saat gece 1'e kadar takıldım gerçekten başarılı bir mod daha önce yeni şehirler minimodunu denemiştim o da buna benzerdi.bende oynadığım campaignden bir görüntü atayım oyuna Osmanlı İmparatorluğu ile başladım Anadolu gelişmiş şehirlerle dolu yalnız avrupadan constantinopleye haçlı seferleri geliyor onları yıpratarak zaman geçiriyorum

Bizans,Mısır ve Bütün Avrupayla düşmanlığım var diplomaside hakkımda kısmında karışık yerine > daha güvenilir yazıyor çünkü fethettiğim bir yerin halkını hiç katletmedim ve savaşlarda askerleri hiç idam etmedim hepsini serbest bırakarak diplomaside güç elde etmeyi başardım.

Yalnız küçük bir not 35.turdan sonra dayanamadım para hilesi yaptım onun haricinde herşey normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetGüler -- 12 Şubat 2013; 16:00:54 >

• @MerTurkizM

çok iyi oynuyorsun bence

bu arada timurda niye imam çıkarılmıyor bilgin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetGüler

tamam hocam dün akşam indirdim saat gece 1'e kadar takıldım gerçekten başarılı bir mod daha önce yeni şehirler minimodunu denemiştim o da buna benzerdi.bende oynadığım campaignden bir görüntü atayım oyuna Osmanlı İmparatorluğu ile başladım Anadolu gelişmiş şehirlerle dolu yalnız avrupadan constantinopleye haçlı seferleri geliyor onları yıpratarak zaman geçiriyorum

Bizans,Mısır ve Bütün Avrupayla düşmanlığım var diplomaside hakkımda kısmında karışık yerine > daha güvenilir yazıyor çünkü fethettiğim bir yerin halkını hiç katletmedim ve savaşlarda askerleri hiç idam etmedim hepsini serbest bırakarak diplomaside güç elde etmeyi başardım.

Yalnız küçük bir not 35.turdan sonra dayanamadım para hilesi yaptım onun haricinde herşey normal

Hocam bak öyle oynarsan hile kullanmak zorunda kalırsın.Mesela şehirleri full askerle doldurmuşun,onlarla ya fetih yapacaksın ya da yok edeceksin.Çünkü gereksiz yere para masrafı.Mesela sağ tıkla askeri birime bakım masrafı yazar orda bir tanesi 350 florin olsa sadece 1 kalede 10 unite askerin olsa o askerler sana her tur 3500 kayıp verdiriyor bir şehirde.Onlarla doğru fetihlere çık.Bırak ölsünler.Veya toprağı kazan.Şehirlerde bir general ve bir askeri birim yeter.

@karasis65
    timur ve moğollar oyuna sonradan eklendiği için olabilir bilmiyorum belki düzelir ama imam benim için cihaddan başka bişey ifade etmiyor,onu da emevi ve mısır yapıyor ki cihada da ihtiyacım yok benim

• Ve bu arada kampanyamdaki son durumu belirteyim.Aşağıdaki en son resim en son durumumu gösteriyor.Macarlar ve polonyaya da son verdim.Polonyaya son vermeyecektim ama o güçsüz haliyle ordu yapıp benim kalemi kuşattı Mısıra karşı büyük bir yenilgi aldım ama onların da sonu yakındır.Saksonlar ısrarla rotterdamı kuşatıyor ve ben ısrarla savunuyorum.İngilterede bir şehir aldım ama 2 unite full ordu getirip orada bana son verdiler.Şimdi mısır ve danimarka var hedefimde.Sonrasında venedik ve sicilyaya da son vermeyi düşünüyorum.Sonrasında da saksonlarla büyük savaş başlayacak

• of mükemmel oynamışsın ben timurla başladığımda şehirlerin gelişmemiş olduğunu ve ekonomisinin bozuk olduğunu gördüm.o yüzden vazgeçtim.sonradan mısırla oynadım hilesiz 80-90 turlara kadar geldim de pc bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetGüler -- 13 Şubat 2013; 7:48:00 >
  • Kampanyamdaki son durumu belirteyim,Danimarkaya da son verdim.Aynı anda 3 şehrini kuşattım.Hatta en son kalelerini alırken bir screenshot aldım:

Zor bir savaş değildi aslında danimarkayı yok ederken fraps ile video atmayı da düşündüm ama zaman alır diye boşver dedim.Mısırın sadece2-3 şehri kaldı.Onlarda da sadece 2-3 birimlik orduları var çok yakın bir zamanda yok olacaklar.Aslında planım mısır ve danimarkayı yok edip venedik ve sicilyayı da yok ettikten sonra saksonlarla savaşmaktı ancak venediğin3 ehri vardı birini kolayca aldım ama diğer iki şehrinde çok güçlü orduları var spy ile baktım.Zaten full dolu.O yüzden şu an venedik bana saldırmadığı sürece onlara saldırmayacağım.Sicilya da bana ticaret anlaşması teklif etti zaten kabul ettim.Bir aksilik olmazsa mükmmel planlarım var.Biliyorsunuz roma vatikan da eee biz de müslümanız.Allahın izniyle gemilerime 2-3 full ordu ve güçlü birimler koyup vatikanı kuşatmaya gideceğim.Hatta belki vidyo bile alabilirim.Romada da ezan sesini dinleteceğim,tüm avrupada olacağı gibi...

Ve venediki yoketme planlarımı ertelemem yüzünden ordularımı tamamen saksonlara yönelttim.Şimdiden 3 şehrini aldım,birini kuşatıyorum.Özellkle kuzeyden bir sürü ordu ile geliyorum üstelik güçlü ordular.Ortada full dolu bir ordum geliyor.Şimdilik güneyden ordu getirmeyi düşünmüyorum çünkü orada çok güçlü bir venedik var biz tedbirimizi alalım :)

• Kanıma girdin birader :)
  • Ve sonunda romayı da aldım.Aslında vidyo çekecektim ama nedense belirli süre sonunda fraps durdurdu hep...Çok kısa 2 vidyo alabilmiş.Gecenin karanlığını oklarımla aydınlattım.Vatikan surlarını dövmenin keyfi de başkaydı.Artık hedef sicilya ve saksonlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senneanlarsindumbelek -- 14 Şubat 2013; 1:35:26 >

• Neredeyse 1 yıldır oynamıyorum. Konuyu baştan sona okudum, canım çekti.
  • aynen bende bir rtw bir m2tw oynamak istiyorumki stratejide vazgeçilmezim olan aoe 2 ve coh yüzünden pek umut yok ama umarım bi ara oynayabilirim total war
  • Yok arkadas dayanamıycam indiriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Ve tekrardan merhaba arkadaşlar :) Hatırlarsanız en son batı cephesinde saksonlarla savaşıyordum,güneyde vatikandan romayı almıştım ve yine sicilya ile savaşıyordum.Neler oldu derseniz saksonlarla savaşımız dile kolay tam 20 tur boyunca sürdü.Yani belki 50 yılldır düşmanızdır ama son 20 turda aralıksız savaştık nerdeyse...Açıkçası savaşlar kolay geçmiyordu savaşa girmeden önce kaydediyordum otomatik yaptırınca benim ordular darmaduman olunca mecburen savaşı ben yönetiyordum ve zorla da olsa kazanabiliyordum.Saksonlardan aldığım yerlerde halkı katletmekten başka çarem yoktu çünkü aldığım yerler %100 hristiyan...İstanbuldan ve budapeşteden bayağı ordu getirdim sonunda saksonların 1 şehri kalmıştı ama içi full zırhlı birimlerle doluydu ve benim o orduyu yok edecek ordum kalmamıştı ama o sırada şans yüzüme güldü,şöyle ki adamlar devlet liderini dışarıda bırakmışlar ve şehirlerinde de başka generalleri kalmamış :) Bu fırsatı kaçırır mıyım hemen atlı okçu birliklerimle saldırdım bir aksilik olmaması için savaşı ben yönettim 4 1 yanını sardım ve oklatmaya başladım.Ama devlet liderlerinin ölümü çok dramatikti oklardan neredeyse gidemiyordu bile...Sonuçta başka generalleri kalmadığından o son şehirlerine de asi birlikleri geldi ve güçsüz ordusu vardı.4-5 tur sonra o şehri de asilerden aldım.
    -Tabi saksonlarla savaşırken bir yandan da sicilyayla uğraşıyordum ama oranın konumu elverişliydi.Çünkü karşı kıyıda ordularım vardı ve hiç bir tehdit yoktu bu yüzden sicilya da askeri ordu çoğunluğu bende olduğundan çok zorlanmadım ve onların da varlıklarına son verdim.Milan(italya)ın da 1 şehri vardı zaten hemen asker çıkarıp saldırıp yok ettim onu da.
    -Artık çok rahatlamış gözüküyor olabilirim ama öyle olmadı.Haritada ben Timurlar,Moğollar,İspanya,Portekiz,İngiltere ve Aztekler kaldık.Gerçi ispanya portekizin anasını ağlattı 1 şehri kaldı zavallıların :( Ama rahat değilim şöyle ki;Moğollar meğer oyunda şehirllerini alsak da yok olmuyorlar durmadan daha batıda kabileler şeklinde yeniden doğuyorlar.Ben saksonlarla savaşırken onlar da yine saksonlardan 1 şehir almışlardı.Ordu güçleri bana denk,aslında filler ile ben daha üstünüm ama fillerim doğuda olduğundan ordularımızın güçleri eşit.Moğolların o şehirlerini alıp yok ettim ama bu sefer ispanya taraflarında doğdular.İspanya da benden önce davranıp limanımı bloke edip bana savaş ilan etti.Zaten o yapmasa ben yapacaktım :) Emevilerin de gemisini batırıp ben savaşa girmek istedim şimdiyi resimlerle anlatmak istiyorum.Tabi önce haritamızı görelim:

Göreceğiniz gibi sınırlarım çok geniş amacım dünyayı fethetmek söylememe gerek yok heralde :)
    ------------------------------------------------------------------

Gördüğünüz şehirde isyan çıktı aslında 2 turda geri alacaktım ama neredeyse 10 turdur asilerde...Neden derseniz başta 4-5 filli bir ordu yaptım 2-3 birlik de ekledim ama çok kötü bişey oldu fillerim asi oldu O yetmedi sonradan tekrar geri almak için yaptığım orduya bana ihanaet eden fillerim saldırdı ve ordumu katlettiler En sonunda biraz uzaklaştılarda catapult falan koymadan hızlı olsun diye ordu topladım ve getirdim.Bu arada asi olan fil ordum haritanın sol tarafında gözüküyor

Emevilere karşı adalardan ve istanbuldan gemiler ile ordular getiriyorum...Aslında biraz fazla oldu ama olsun.Güneyde de adamların toprakları var dağıtırım orduyu...

Emevilerle asıl savaşım buralarda olacak.Çünkü iyi orduları buralarda...

Ve ispanyada durum...Fethedeceğim ama moğollar rahat vermeyecek gibi görünüyor.Arkadaş 163 yıldır kurtulamadım şu heriflerden hep benimlee geliyorlar.Saksonlarda öyle macaristanda öyle şimdi de ispanya da...Bu arada savunma kalesi vardı orada bir generalim ve epey ordusu vardı.Sadece onlarla kuşatma kalksın diye saldırmayı denedim moğollar kazanacak diyordu aı (3:5) Ben de şu valencia daki full dolu ordumun yarısını oraya aktardım.Sonra geri getiririm dedim.Sonuç=yine hüsran gemiye kaçtılar bizimkiler dışarda olanlar.General 22 yaşında çok iyi bir generaldi o da gitti kalede öldü :( Valenciayı da o orduyla kuşatamam heralde.Yani anlayağınız kaş yapayım derken göz çıkardım orada.

Ve şimdi de büyük ingiliz yenilgilerimi anlatayım.Başta 1 full ordu gönderdim ben daha saldıramadan adamlar aynı sayıda orduyla saldırdı.Sonuç=Generalim yere serildi ordu yok oldu.O değil de ordu da bayağı iyiydi yani.Sonra sinirlendim bayağı bir generalimi daha gemiye bindirip yeniden full orduyla saldırdım.Sonuç=yenildim ama acımadılar yine saldırdılaro orduya.Sonuç=O ordu da yok oldu.En sonunda resimde gördüğünüz generalimle saldırdım yine full ordumla ve sonuç gözüküyor heralde gemiye zor bindiler en azından canlarını kurtardılar...
    -----------------------------------------------------------------

Valla artık ingiltereye saldıracak gücüm kalmadı gördüğünüz gibi o civardaki şehirlerimde asker bile kalmadı neredeyse...Şunu anladım ki ingilterenin ileri dönem orduları çok güçlü...Artık iskoçya üzerinden ordu toplayıp getiricem.Ama o bölgede de adi heriflerin bir sürü donanması var %90 batırırlar.Bilmiyorum orayı ne yapacağımı.
    -----------------------------------------------------------------

son olarak finasal özet,sıralama,istatistik vb.

• ingilizler çok sağlama benziyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.