Şimdi Ara

Medieval 2 Total War yeniden başlıyorum :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
17.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarih sevmemden olsa gerek bu oyunu bırakamıyorum.Bir siler bir yüklerimYeniden kurdum,kynar mod falan da attm türkçe ve yapay zeka da gelişmiş durumda.Aslında yeniden oynamamın en büyük sebeplerinden biri oyunda 150-200 tur sonunda amerikanın keşfedilebildiğini öğrenmem oldu :)Tabi stratejilerimi de geliştiricem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senneanlarsindumbelek -- 29 Kasım 2013; 21:13:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

Tarih sevmemden olsa gerek bu oyunu bırakamıyorum.Bir siler bir yüklerimYeniden kurdum,kynar mod falan da attm türkçe ve yapay zeka da gelişmiş durumda.Aslında yeniden oynamamın en büyük sebeplerinden biri oyunda 150-200 tur sonunda amerikanın keşfedilebildiğini öğrenmem oldu :)Tabi stratejilerimi de geliştiricem Ayrıca bir hukuk öğrencisi olarak bu oyunun tarih bilginizi ve zekanızı geliştirebildiğini söyleyebilirim.Düşünme kapasiteniz de artıyor.Haydi ben meydanlara

bende bu durumdayım aynen

bu arada bu mod nasıl bi mod?

• quote:

Orijinalden alıntı: karasis65

quote:

Tarih sevmemden olsa gerek bu oyunu bırakamıyorum.Bir siler bir yüklerimYeniden kurdum,kynar mod falan da attm türkçe ve yapay zeka da gelişmiş durumda.Aslında yeniden oynamamın en büyük sebeplerinden biri oyunda 150-200 tur sonunda amerikanın keşfedilebildiğini öğrenmem oldu :)Tabi stratejilerimi de geliştiricem Ayrıca bir hukuk öğrencisi olarak bu oyunun tarih bilginizi ve zekanızı geliştirebildiğini söyleyebilirim.Düşünme kapasiteniz de artıyor.Haydi ben meydanlara

http://www.totalwar-turkiye.com/twforum/index.php?topic=73464.0

burada yazıyor.modda osmanlı bayağı güçlendirilmiş amerikan kıtası zaten hemen keşfediliyor.%95e yakın türkçe.Ayrıca timurlar moğollar da dahil edilmiş yani bayağı heyecanlı

• quote:

quote:

quote:

http://www.totalwar-turkiye.com/twforum/index.php?topic=73464.0

burada yazıyor.modda osmanlı bayağı güçlendirilmiş amerikan kıtası zaten hemen keşfediliyor.%95e yakın türkçe.Ayrıca timurlar moğollar da dahil edilmiş yani bayağı heyecanlı

timur=fil=güç hemen kuruyorum

• Bu modu yüklemek için 1.2 1.3 vs. gerekiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exterminating

Bu modu yüklemek için 1.2 1.3 vs. gerekiyor mu ?

onu bilmemde yüklemek tam işkence
  • quote:

quote:

Neden ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangi ülke?
  • ya modu yükledikten sonra v 1.3 güncellledim durmadan hata verdi crackte bile.Ayrıca mod v1.2 de bile takılıyor çoğu kez mesela kampanyada ülkelerin ne yaptığını gösteren üstteki çubuk ilerlerken bir ülkede takılıyor.Çok sorunlu olmuş.Benim zamanında oynadığım kynar modda en ufak hata yoktu v6.0 da içine etmiş.Neyse yarın yeniden kurucam.Hedefim ise milano yu alıp sicilya ve venedike son verdikten sonra akdenizi italya gölü yapmak olacak.Turk dostlarıma da moğollar gelirse yardım edecem tabi bizansı da aradan çıkarmak lazım en sonda ver elini amarika Zatan oyun çok fazla ingilizce istemiyor,kaldı ki eğer bilmiyorsanız her birinin açıklandığı rehberler var yukarıda yazdığım sitede.Bana en çok yarayan olnlar oldu.Paso ticaret kasacam.Mod olarak şuan bir şey yüklemeyi de düşünmüyorum.Orjinal haliyle devam etcez artık belki v1.2 kurarım ama gerek yok.Zaten kendim fazla savaş yapmıyorum oto.Çünkü benim için önemli olan strateji ve hakimiyet

• quote:

quote:

quote:

Neden ?

zaman alıyor
  • medieval 2 candır canandır
  • bu arada benim son durumu diyeyim.Milan yani italyayla başladım.Sicilya yı başlarda tam yok ediyordum ki papa efendiyok öldürecekmiymiş beni barış yyap falan dedi.Ben de sonra hallederim diye 2-3 kalesine ellemedim.Neyse ilk çiziği venedikten yedim ki o sırada güneyde tunis şehrine asker çıkartıyordum.Mecburen gemiyi geri dönderiyordum ki venedik donanmaları 9 unite ordumu batırdılar.İşin güzeli venedikin benden aldığı milan şehrine 6-7-8 defa kuşatma yaptım hep yenildik arkadaş milan süvarileri 0 gerçekten.Sonra işin güzeli sicilya da bana saldırdı güçlenip 1 yerimi de o aldı orada bir tek floransa kaldı.Onu da bir venedik bir sicilya kuşatıyor tam yok olma eşiğindeydim ki papadan haçlı istedim daha önce almak istediğm tunis'e orayı aldım sonra oraya bilerek 3 komutanla haçlı getirdiğimden emevilerin iki şehrini de aldım ayrıca.Sonra baktım doğuda bizans var bunda para boldur.attım gemiye bir orduyu indirdim fethettim3 şehrini papa da şimdi venedikle ateşkes yap dşyor.federsiniz adam komutanlarımın,ordularımımn şehirleirmin içine mıçtı şimdi de barış mı yapacam bengüçlenip geri alacam oraları

• quote:

bu arada benim son durumu diyeyim.Milan yani italyayla başladım.Sicilya yı başlarda tam yok ediyordum ki papa efendiyok öldürecekmiymiş beni barış yyap falan dedi.Ben de sonra hallederim diye 2-3 kalesine ellemedim.Neyse ilk çiziği venedikten yedim ki o sırada güneyde tunis şehrine asker çıkartıyordum.Mecburen gemiyi geri dönderiyordum ki venedik donanmaları 9 unite ordumu batırdılar.İşin güzeli venedikin benden aldığı milan şehrine 6-7-8 defa kuşatma yaptım hep yenildik arkadaş milan süvarileri 0 gerçekten.Sonra işin güzeli sicilya da bana saldırdı güçlenip 1 yerimi de o aldı orada bir tek floransa kaldı.Onu da bir venedik bir sicilya kuşatıyor tam yok olma eşiğindeydim ki papadan haçlı istedim daha önce almak istediğm tunis'e orayı aldım sonra oraya bilerek 3 komutanla haçlı getirdiğimden emevilerin iki şehrini de aldım ayrıca.Sonra baktım doğuda bizans var bunda para boldur.attım gemiye bir orduyu indirdim fethettim3 şehrini papa da şimdi venedikle ateşkes yap dşyor.federsiniz adam komutanlarımın,ordularımımn şehirleirmin içine mıçtı şimdi de barış mı yapacam bengüçlenip geri alacam oraları

Bu papada herşeye karışıyor yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: İmeros

quote:

bu arada benim son durumu diyeyim.Milan yani italyayla başladım.Sicilya yı başlarda tam yok ediyordum ki papa efendiyok öldürecekmiymiş beni barış yyap falan dedi.Ben de sonra hallederim diye 2-3 kalesine ellemedim.Neyse ilk çiziği venedikten yedim ki o sırada güneyde tunis şehrine asker çıkartıyordum.Mecburen gemiyi geri dönderiyordum ki venedik donanmaları 9 unite ordumu batırdılar.İşin güzeli venedikin benden aldığı milan şehrine 6-7-8 defa kuşatma yaptım hep yenildik arkadaş milan süvarileri 0 gerçekten.Sonra işin güzeli sicilya da bana saldırdı güçlenip 1 yerimi de o aldı orada bir tek floransa kaldı.Onu da bir venedik bir sicilya kuşatıyor tam yok olma eşiğindeydim ki papadan haçlı istedim daha önce almak istediğm tunis'e orayı aldım sonra oraya bilerek 3 komutanla haçlı getirdiğimden emevilerin iki şehrini de aldım ayrıca.Sonra baktım doğuda bizans var bunda para boldur.attım gemiye bir orduyu indirdim fethettim3 şehrini papa da şimdi venedikle ateşkes yap dşyor.federsiniz adam komutanlarımın,ordularımımn şehirleirmin içine mıçtı şimdi de barış mı yapacam bengüçlenip geri alacam oraları

Bu papada herşeye karışıyor yahu

Beni aforoz etti sinirlendim ordularımı Vatikan'a yani Roma'ya sürdüm romayi ele geçirdim 2 turda 2papa değişti .Ama Sicilya'yla isim zor oraya tek destegi adalardan sağlayabiliyorum ama Venedik'le ittifak kurmuşlar ikide bir gemilerimi batırıyorlar,cok güçlü gemiler lazım.Ote yandan 40 yıllık müttefiğim Osmanlı bana saldırdı.Bizansi yok ettik ama Osmanlı çıktı Simdi de.Zaten Osmanlı ekonomi hariç her seyde birinci.Guneyde Mısır'a 2-3 toprak kalmış hepsini almışlar.Bu arada kuzey Afrikada topragım kalmadı.Misir ve emeviler halletti oraları.Ben de daha batıya yöneldim.Ama su an sıkıntılı durumum 12 tane düşmanım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunda başlangıçta en avantajlı devletler fransa bizans holy roman'dır beyler ^^ bi yere yazalım merak eden vs olursa googleda görsün..
  • strateji oyunlarına baylıyorum
  • arada oynadıgım müthis strateji oyunu keske yeni bir yüzle oyun tekrar cıksa..şogun felan hikaye napayım cinlileri:)
  • bir ara başından kalkamazdmda eskide artık beaa
  • Arkadaşlar tavsiye edeceğiniz mod var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpez

arada oynadıgım müthis strateji oyunu keske yeni bir yüzle oyun tekrar cıksa..şogun felan hikaye napayım cinlileri:)

çinli değiller japonlar var shogundagerçi bizim topraklarda geçince daha güzel oluyor o konuda haklısın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.