arkadaşlar oyunda savaş ekranını açtıgımda ordularım castle ın önüne gelince öylece duruyor okçular ok fırlatmıyor sürekli ölüyorlar.Acaba birisi savaş stili hakkında yardımcı olabilir mi ? teşekkürler...
Adamlarını sen yönlendireceksin. Ayrıca kale savaşında mutlaka mancınık veya top olsun elinde. Kaleyi kırman lazım yok zor işin. Piyadelerine veya okçularına kalede bulunan düşmanlar tarafından ateş edilir. bundan dolayı uzakda durman lazım. Uzakda durursan nasıl kaleyi zaptedeceksin. Mecburen top lazım. Sadece yaya saçaşcıların varsa kale kapısına saldırman lazım.
şimdi battle tutorial a baktım sürekli bayrakları tıklayın diyor ama ne kadar tıkladıysamda olmadı acaba bir sorun mu var orduları gideceği yere yönlendiremiyorum haritada biryere tıklayarak bunu nasıl halledebilirim çünkü akle kapısını gitmek içinde orduları yönlendirmem gerek
Bayrakları CTRL tuşuna basarak çoklu olarak tıklayabilir ve numara verebilirsin. Ben oyunu genelde harita üzerinde otomatik olarak oynadığım için çok zevk alıyordum. Savaşları kendim yönetmedim ama yönettiklerimde oldu o ayrı konu.
Bir asker grubunu seçtikten sonra düşmanın üzerine sağ tıklarsan saldırıya geçecekler.
Sağ ile seçip sağ ile yönlendirmeye çalışmayasın?
quote:
Orijinalden alıntı: AnimePiggy
Sağ ile seçip sağ ile yönlendirmeye çalışmayasın?
tabiki hayır sol ile asker grubuna tıklıyorum sonra bayrağın dibine tıklıyorum ama ordulardan tık çıkmıyor