Merhaba Arkadaşlar , Arkadaşımın üniversitesine önerebileceğim diş hekimliği için dental-medikal test cihazı üreten yerli firma arıyorum, bildiğiniz yerli üretim gerçekleştiren bir firma var mı?
Ben böyle bir firma olduğunu sanmıyorum açıkçası . Çine ürettirip üstüne Türk malı yazıp satıyor bir çok firma.
Devletten araya adam koyup hibeyi alıp böyle şeyler yapıyorlar , hibeyi alanlarda kimler zaten belli.
Geçen sprey bir boya aldım baktım Türk malı yazıyor Hemde sözüm ona elazığda üretilmiş , sonra bir aktım üzerindeki kağıdı kaldırdım çin malı boya . Adamlar çin malı boyanın üzerine kağıdı yapıştırıp türk malı diye satıyorlar.
Belki montajını yapan bir firma bulabilirsin !
Senin dediğin özelliklere uyan bir firma tanıyorum sanırım. Hatta firmanın bakış açısı medikal test cihazlarının yerli üretimini gerçekleştirmek üzerine! İki tane siteleri varmış www.mod-dental.com ve www.esetron.com diye istersen bir arayıp sor derim ben. 5 tane ürünleri varmış medikal alanda. Bakınız: "MOD-Dental markası ile, diş hekimliği laboratuvarı için komple çözüm üretme amacı hedeflenmektedir. Mevcut durumda ürün gamında 5 adet ürün olmakla beraber hızla akademisyenlerimizden gelen talepler ile, yeni ürünler geliştirilmektedir."