Bildirim
## MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ 2015 GİRİŞLİLER ##
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yok mu medipol kazanan -
Up -
Dostum ben de medipol ftr yazdım ama ygsden girdim ben sen lysden -
Bende ygs hocam haliçte kampüs iyi arkadaş buldum şimdiden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solanari12 -- 24 Temmuz 2015; 1:33:25 > -
hukukquote:
Orijinalden alıntı: solanari12
Bende ygs hocam haliçte kampüs iyi arkadaş buldum şimdiden -
Aynen hocam takipte kalalım sen özelden telefon numarası yolla ben yarın öbürsü gün mesaj atarım telefonum parçalandı da yarın gelcek yenisi :D -
Yönetim bilişim sistemleriquote:
Orijinalden alıntı: ceginoguz
Aynen hocam takipte kalalım sen özelden telefon numarası yolla ben yarın öbürsü gün mesaj atarım telefonum parçalandı da yarın gelcek yenisi :D -
Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği fakat kayıt yaptirip yaptirmayacağım konusunda şüphelerim var,mühendislik diploması aliyor mu kesin bilgiye sahip degilim fakat "doğa bilimleri ve mühendislik" fakültesinde oldugu için mühendis diploması alabilcegini düşünüyorum,kafam çok karışık ayrıca 54 kontejyandan sadece 15 kişi tercih etmiş bu konuda da kafam çok karışık ne yapıcam bilmiyorum. EDIT: Bölüm başkanı ile konuştum mühendislik diploması veriliyormus birde önümüzdeki 1 sene içinde bilgisayarın egitim kadrosuna kaliteli isimlerin katılcağının söyledi bu arada önkayıt yaptırabilen varmı?quote:
Orijinalden alıntı: w0nderkid
Yönetim bilişim sistemleri
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XHellsing -- 25 Temmuz 2015; 1:21:43 >
-
Beni de ekleyebilirsin hukuk
çok takılmiyorum forumda ama bakarım yine -
quote:
Orijinalden alıntı: theblackart
Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği fakat kayıt yaptirip yaptirmayacağım konusunda şüphelerim var,mühendislik diploması aliyor mu kesin bilgiye sahip degilim fakat "doğa bilimleri ve mühendislik" fakültesinde oldugu için mühendis diploması alabilcegini düşünüyorum,kafam çok karışık ayrıca 54 kontejyandan sadece 15 kişi tercih etmiş bu konuda da kafam çok karışık ne yapıcam bilmiyorum.
hocam keşke sorsaydınız yazmadan önce yada yinede sorabilirsiniz üniversiteyi arayın sorun hocam bilgi verirler boşa puanınız kırılmasın seneye -
tam burs yüzde 30 diş.quote:
Orijinalden alıntı: solanari12quote:
Orijinalden alıntı: theblackart
Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği fakat kayıt yaptirip yaptirmayacağım konusunda şüphelerim var,mühendislik diploması aliyor mu kesin bilgiye sahip degilim fakat "doğa bilimleri ve mühendislik" fakültesinde oldugu için mühendis diploması alabilcegini düşünüyorum,kafam çok karışık ayrıca 54 kontejyandan sadece 15 kişi tercih etmiş bu konuda da kafam çok karışık ne yapıcam bilmiyorum.
hocam keşke sorsaydınız yazmadan önce yada yinede sorabilirsiniz üniversiteyi arayın sorun hocam bilgi verirler boşa puanınız kırılmasın seneye
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk5bin -- 5 Haziran 2018; 20:2:25 >
-
yaz hocam beslenme ve diyetetik yuskekokul ama farketmiyo o :D -
haliç kampüsünde dhlılar doluştu valla :D hayırlı olsun -
Yaz Anesteziquote:
Orijinalden alıntı: solanari12
haliç kampüsünde dhlılar doluştu valla :D hayırlı olsun -
Beni de yaz hocam hayırlı olsun herkese
Uluslar arası Lojistik yönetimi -
Sağlık Bilimleri Fakültesi ile ilgili, okulla ilgili sorusu olan buyursun. Hemşirelikteyim.quote:
Orijinalden alıntı: Rodzina
Beni de yaz hocam hayırlı olsun herkese
Uluslar arası Lojistik yönetimi -
Uygulamali İngilizce ve Cevirmenlik kazandim. 4 yillik duzgun bir bolum tutmayinca 2 yillik okuyup dgs ile gecis yapayim deyip yazdim ancak pisman olmam umarim.
Hayirli olsun kazanan herkese. -
Hayırlı olsun arkadaşlar -
quote:
Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin
Sağlık Bilimleri Fakültesi ile ilgili, okulla ilgili sorusu olan buyursun. Hemşirelikteyim.
Kolay gelsin reyiz
Benzer içerikler
- 3.sınıfta çap yapmak
- özel üniversiteden özel üniversiteye yatay geçiş
- vizyon üniversitesi"nde okuyanlar
- 30 akts tamamlanmazsa ne olur
- ybs okunur mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X