Şimdi Ara

MEDLEY - XMAX125 - BURGMAN200 - S3ADVANCE. ÖNERİ VE GÖRÜŞLERİNİZE İHTİYACIM VAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, 2 sene önce geçirdiğim trafik kazasından tazminatım gelmek üzere, ben de bu kaynakla scooterımı değiştireceğim.( sıfır olarak)
    Dört modelden birini inşallah alacağım. Çok farklıymış gibi görünüyor, ancak dördünün ortak özelliği var, hem de iki yönde. Bunlar:
    1) ABS li olmaları
    2) 20500 civarında eşit maliyete sahip hepsi.
    Sizlerden ricam bu dördü hakkında bildiğiniz, duyduğunuz veya düşündüğünüz, belki tecrübe ettiğiniz, “acaba” dediğiniz ne varsa iyi kötü paylaşmanız. Cebimden çıkmayan bi para da olsa ilk kez böyle büyük bi para ile scooter satın alacağım.

49 yaşımdayım , şu an Peugeot Tweet125 kullanıyorum (16 jantlar dan çok memnunum, ABS yom)
    Daha önce Daelim S3 advance vardı, o da çok konforlu ve artıktı, araba çarptı, ben hastaneye motor perte gitti.
    Pcx kullandım herkes gibi, bir daha almam, yeter.
    Kymco agility 200i var ortak kullandığım bi arkadaşla, ABS olsa güzel motor ama çok elementer ve basit.

Sonuç olarak
    MEDLEY 155 ABS
    BURGMAN 200 ABS
    X MAX 125. ABS
    DAELIM S3 Advance ABS 250

Bunlardan birini alacağım inşallah, yardım ve önerileriniz bana ışık tutacak.
    İlginiz için teşekkür eder, hayırlı ramazanlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abi şuan sıfır burgman fiyat olarak baya uygun ama tutulmuyor nedense. xmax 125 diğerlerinin yanında küçük kalır boşver onu. medley çok tatlı bir motor, değişik tarz ve ikinci elde uygun bulunuyor düşünülebilir. daelim de baya güzel motor. ben olsam düşük km de, sıfır gibi temiz ve uygun ikinci el alırdım*. model takıntısı da yapmadan, hangisini uygun bulursam onu alırım, mesela ben geçenlerde xmax 250 iron max aldım, 2017 model. 2000 km de idi. ha şöyle bir gerçek var, bu söylediğin motorların hepsi de ikinci elde sıkıntılı motorlar (daelim i biraz ayrı tutarım). xmax 250 gibi 1 günde satılabilen motorlar değiller.

* şu ilandaki gibi :
    www.sahibinden.com
    Daelim S3 Advance 250 Motosiklet Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Motor İlanları sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-daelim-250-km-de-ciziksiz-michlein-city-lastikli-696871360/detay

• Burgman acaba 13 ve 12 lik çok küçük cantları olduğu için mi pek sevimli gelmiyor.
    Xmax125 hantal kalacak sanki,
    Daelim S3 daha önce kırmıştım, süspansiyon çok yumuşak sele çok rahat ama fren anında motor gidiyor insanın altından. Çok şakın kullanmak lazım. Vücudumdaki levha ve vidaları düşündüğümde o sakinlik bende yok maalesef.
    Medley için hala kararsızım.

Ama al xmax250 ,ABS li ironmax , başın rahat etsin diyorsun dimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.