Şimdi Ara

medya player mı blu ray oynatıcı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba. yeni bir tv aldım. usb'den film oynatıyor ama bilindiği üzere vasat. sadece film izlemek için bir aparat arıyorum max. 250 TL'e kadar. genelde dvd, mkv izleyecem. tv sony 3D ve 320 GB lık bir harddisk var
    şimdilik hdmi çıkışlı
    1-DVD mı? (sony sr600h veya önereceğiniz başka bir marka model ...)
    2- ucuz yollu bir bluray mı? (lg bd-550, sony bdp-s380 veya önereceğiniz başka bir marka model ...)
    3- medya oynatıcı mı ? (wd live, asus O!play, ezcool veya önereceğiniz başka bir marka model ...)
    önerileriniz için şimdiden teşekkürler

• bende lg bd-550 var tavsiye ederim mkv'lerin % 80'nini açıyor, görüntüsü kalitesi ses çıkışı güzel tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuada

bende lg bd-550 var tavsiye ederim mkv'lerin % 80'nini açıyor, görüntüsü kalitesi ses çıkışı güzel tavsiye ederim..

hocam cevapladığın için teşekkrler. seçenekleri ikiye indirdim.
    lg bd-550 ve egreat R6B
    R6B bakıldığında ihtiyaçlarıma cevap verecek gibi. fitatıda 139 ew.'de(birara kampanya yapmışlar 119 olmuş)
    biraz daha cevap bekleyip sonuçlandıracağım.
  • sırf MKv oynaysın diyorsanız bahsettiğiniz seçeneğe yönelin ama blu ray de izlerim diyorsanız phlips bdp8000 modelini tavsiye ederim. hem 3D özelliği olması hem de çoğu mkv yi sorunsuz oynatabilmesi hem de çok şık bir cihaz olması ile ayrıca benzerleri arasında da uygun fiyatı ile öne çıkıyor.
    "blu ray tavsiyesi" başlığını bulup okuyun orada bu ve benzeri cihazlar konuşuldu ve eksisi artısı kullanıcılar tarafından değerlendirildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aticus3 -- 5 Mayıs 2011; 17:04:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 DVD filmleri oynatıyor mu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.