Bildirim
medyanın önemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
türk medyası cok berbat -
medya kitleleri etkileyen ve yönlendiren yegane araçtır.
mesela karikatür olayını hatırlayalım medya bütün islam alemini ayağa kaldırdı.
veya kuş gribi olayında (gerçi bence abartıldı )millete tavuk ve yumurta yedirmediler.(bizim yurdun kantininde hala yumurta satılmıyor)
tabi örnekleri çoğaltmak mümkün... -
amerikan medyası daha berbat
tüm tv kanallarının gazetelerin sahibi yahudiler. -
quote:
Orjinalden alıntı: Abbas The Traveler
tüm tv kanallarının gazetelerin sahibi yahudiler.
yahudi olması işini iyi yapmasına engel mi? -
quote:
Orjinalden alıntı: freedom_warrior
quote:
Orjinalden alıntı: Abbas The Traveler
tüm tv kanallarının gazetelerin sahibi yahudiler.
yahudi olması işini iyi yapmasına engel mi?
kesinlikle değil. ben anti semitist değilim. fakat tekel yada cartel denen bir şey de var.
Irak işgali sırasında koskoca bir ulusun hatta dünyanın nasıl yanıltıldığını ( fox, cnn vs...) gerçeklerin eğilip büküldüğünü hepberaber izlemedik mi?
buna hollywoodda dahil.
-
Bence Türk medyası hiç araştırma yapmayan ve bazı çevrelerin çıkarları için çalışan kuruluşlardır.Örnek olarak Ümraniye sapığı haberlerini vermek istiyorum."Hatırlarsanız,bir kişiyi yakalayıp onu sapık diye teşhir etmişlerdi,sonra da 2-3 ay sonra da çıkıp sapık o değilmiş gerçek sapık yakalandı." demişlerdi.Biz şimdi bu medyaya nasıl güveneceğiz.Bu arada hiçbir tv kuruluşu yargısız infaz yaptıkları o adamdan özür dilemediler. -
arkadaşlar medya bir araçtır insanları etkilemek için.özellikle türkiye ve amerika gibi tv izleme oranlarının çok yüksek olduğu ülkelerde hem şirketler hem siyasi partiler tvye odaklanırlar görüşlerini iletmek için.ayrıca bildiğiniz gibi "agenda setting" diye bir konu vardır yani gündem yaratma.herhangi kötü bir olayı hemen örtbas edebilirsiniz hatta o yüzden her devletin içinde muhakkak bir medya patronu vardır ki kötü bir olay yaşandığı zaman insanların gözlerini başka tarafa çevirecek haberler yapılabilsin.aslında gözardı edilen ne olaylar oluyo ama biz yine bilmiyoruz çünkü sadece tv ve gazetelerden gündemi takip ediyoruz. -
medya adamı rezil de eder vezirde....
arkadaşlar ben medyaya şahsen karşıyım....ne yönden karşıyım...arkadaşlar medya hele günümüz Türkiyesinde insanları aptallaştırmak,sevisyesini düşüren bir araçtır....aksini idaa eden varsa tartışmaya açığım açıklamak istemedim.... -
quote:
Orjinalden alıntı: borealatis
medya adamı rezil de eder vezirde....
arkadaşlar ben medyaya şahsen karşıyım....ne yönden karşıyım...arkadaşlar medya hele günümüz Türkiyesinde insanları aptallaştırmak,sevisyesini düşüren bir araçtır....aksini idaa eden varsa tartışmaya açığım açıklamak istemedim....
evet arkadaşım kısmen haklısın.yalnız şöyle bir şeyde var o saçma programları(sabah programları,magazin filan) yayınlayan kanallara kızmaya hiç hakkımız yok çünkü onlar kendi kazançlarını düşünmek zorundalar.o tarz programlar izleniyor çünkü bizim türk insanlarımız o tarz programları beğeniyorlar ve bunun sonucundada şirketler o zaman aralığına daha yüksek ücretle reklam veriyorlar.bu yüzden medya bu tarz programları yapmakta haklı. yani sorun insanlarımızda bence medya ile alakası yok bu işin.
-
insanları bu hale getirende de medyadır.....biliyosunuzki çoğu şey yahudinin elinde ve yahudide ne yapacağını biliyor açıkcası...medyaya da bunu çok iyi yansıtıyo...yahudinin bir kısım amaçlarıından biri olan aile,akraba gibi kavramları parçalayıp belli amaçlarına(********************) ulaşmaktır ve bunu yapmak için bunlardan bir tanesi olan medya yı da kullanıyor..... -
quote:
Orjinalden alıntı: velli
Bence Türk medyası hiç araştırma yapmayan ve bazı çevrelerin çıkarları için çalışan kuruluşlardır.Örnek olarak Ümraniye sapığı haberlerini vermek istiyorum."Hatırlarsanız,bir kişiyi yakalayıp onu sapık diye teşhir etmişlerdi,sonra da 2-3 ay sonra da çıkıp sapık o değilmiş gerçek sapık yakalandı." demişlerdi.Biz şimdi bu medyaya nasıl güveneceğiz.Bu arada hiçbir tv kuruluşu yargısız infaz yaptıkları o adamdan özür dilemediler.
evet bu konuda velliye katılıyorum
hem suç işleyeceksin yanlış yapacaksın.. hemde özür dilemeyeceksin.. maalesef medyamız kendisine yapıaln yanlışlarda aslan, kensinin yaptığı yanlışlarda üç maymun..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X