Şimdi Ara

MEF ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ VARSA YANITLAYABİLİRİM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
10.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MEF Üniversitesi Hukuktayım.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.Şu zorlu tercih sürecinde hepinize kolay gelsin..

• Hocam psikoloji yazmayi dusunuyorum bende. Okul gercekten denildigi kadar iyi mi? Risk alip yazilabilir mi? Okulu gercekten istiyorum ama kararsiz kaldim epey. Genel olarak bi ozet gecseniz cok iyi olur 😊

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlköğretim matematik öğretmenliği bölümü nasıldır? Risk alınıp yazılır mı? Malum yeni bir üniversite.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceroskom

MEF Üniversitesi Hukuktayım.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.Şu zorlu tercih sürecinde hepinize kolay gelsin..

hocam merhabalar.Benim tam burslu gelme imkanı var hukuk bölümünü ve ben ders çalışma alışkanlığı olan birisi değilim burs kesilme olasılığı ,alttan ders bırakmada olacak durumlar ve okul kaç seneye kadar burs ikanı veriyor,eğitiminden memnunmusun ? şimdilik aklıma bunlar geliyor sende aklında olan şeyleri yazarsan sevinirim birde sence mef,kültür,medipol,beykent gini özellerin tam burslularımı yoksa izmire eskişehirde devlet mi ?
  • diklato kullanıcısına yanıt
    Ben %75 burslu okuyorum.Hazırlık dahil 7 sene burs kesilmiyor.Alttan ders alsan bile sorun yok.Sen 7 yılda bitir de nasıl bitirirsen bitir yani:)Geçen yıl dediğin üniler içinde bir tek Kültüre gittim.Ama yeri kötü ve eski hoca kalitesi yok.Bizim hocalar Galatasaraydan ve Özyeğinden tranfer.Kesinlikle tavsiye ederim.18K oldum.Bir sürü özel TB veya devlet tutuyordu.Burayı tercih ettim.Emin ol pişman olmazsın..
  • ceroskom C kullanıcısına yanıt
    Hazirlik dahil 6 yıl.

• Stewier. kullanıcısına yanıt
    Ben de geçen sene aynı tereddütle yazmıştım.Ama şu an en doğru seçim diye düşünüyorum.Hocala çok kaliteli.Hazırlık hocaları tamamı yabancı.3+2 sistemi cazip.Eğer imkanın varsa okulu bir görün derim.Çok büyük bina ayrıca askeriyeden epeyce yer aldılar.Kampüs daha da büyüyecek.Uniq AVM dibinde yani lokasyon da çok iyi.Eğitim zaten kaliteli ne diyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe hakkında sorunuz?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ewet yaa çok özür.Hatalı yazdım arkadaşım.Yanılttığım için kusura bakma.Ben de sonradan farkettim hatamı diğerlerine cvp verirken düzeltemedim:)
  • visneliturta kullanıcısına yanıt
    Valla daha sene başından itibaren sahadalar onlar.Ayazağa ilkokulunu yol yaptılar:) Okulun sitesinde facebook ve twiter sayfasında da görebilirsin.Çok aktifler.Bence risk sayılmaz.Ben de öyle düşündüm geçen sene ama en doğru tercih oldu benim için.
  • quote:

Ewet yaa çok özür.Hatalı yazdım arkadaşım.Yanılttığım için kusura bakma.Ben de sonradan farkettim hatamı diğerlerine cvp verirken düzeltemedim:)
    Bilgisayar Mühendisiliği nasıl önerir misin yeni nesil eğitim sistemi dedikleri işe yarıyor mu gerçekten ve hazırlığa kalmak gerçektende değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revenge21

Hazirlik dahil 6 yıl.

Ewet yaa çok özür.Hatalı yazdım arkadaşım.Yanılttığım için kusura bakma.Ben de sonradan farkettim hatamı diğerlerine cvp verirken düzeltemedim:)
  • quote:

Valla daha sene başından itibaren sahadalar onlar.Ayazağa ilkokulunu yol yaptılar:) Okulun sitesinde facebook ve twiter sayfasında da görebilirsin.Çok aktifler.Bence risk sayılmaz.Ben de öyle düşündüm geçen sene ama en doğru tercih oldu benim için.
    hocam mefte bu yıl psikoloji bölümü açılıyormuş sıralama tahmininiz var mı tam burslusu için? tam burslu pdrsi sanırım 24k. şimdi hukuk tm3e geçtiğinden psikolojiye ilgi azaldı birde kontenjanlarda artmış psikoloji sıralamaları düşer diyorlar kısaca. benim sıralama 21k gelir mi sizce :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

Bilgisayar Mühendisiliği nasıl önerir misin yeni nesil eğitim sistemi dedikleri işe yarıyor mu gerçekten ve hazırlığa kalmak gerçektende değer mi ?

Sistem şu:Sene başında herkese Apple tablet verdiler.Dersten 1 gün önce hocaların anlattığı o günün konusu tablete yükleniyor.Yani sen zaten dersi dersten önce video şeklinde önceden izliyorsun.Ertesi güne hazırlıklı gitmiş oluyorsun.Özellikle sınav zamnlarında can kurtaran simidi bunlar.Hazırlığı kesinlikle tavsiye ederim.Lisede 1 sene hazırlık okudum ama hiçbirşey bilmiyormuşum gibi oldum.Hocaların hepsi yabancı.Türkçe yasak.Yani katkısı çok oldu bana.
  • quote:

quote:

Sistem şu:Sene başında herkese Apple tablet verdiler.Dersten 1 gün önce hocaların anlattığı o günün konusu tablete yükleniyor.Yani sen zaten dersi dersten önce video şeklinde önceden izliyorsun.Ertesi güne hazırlıklı gitmiş oluyorsun.Özellikle sınav zamnlarında can kurtaran simidi bunlar.Hazırlığı kesinlikle tavsiye ederim.Lisede 1 sene hazırlık okudum ama hiçbirşey bilmiyormuşum gibi oldum.Hocaların hepsi yabancı.Türkçe yasak.Yani katkısı çok oldu bana.

Alıntıları Göster
    hocam yurt imkanı nasıldır? ne kadar ücret ödüyorsunuz

• quote:

quote:

Anladım hocam peki Bilgisayar Mühendisliği hakkında bir bilginiz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: irem.96

Alıntıları Göster
    Ders işleyiş şekli çok farklıymış, yabancı dil eğitimine de önem veriyorlar sanırım. Diğer hukuklar yerine neden orayı tercih edebiliriz, biraz anlatır mısınız hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: irem.96

Okulun yurdu tamamlanmadı henüz.Ama Metro duraklarında anlaşmalı 6-7 tane yurt var.Ben bu sene mecidiyeköyde bir yurtta kaldım.4 kişilik odada ayda 900TL ödedim:((
  • Hocam peki öğrenci profili olarak nasıl ? Hazırlık zorunlu mu ? Birde mesela benim dersim kaldı başka üniversiteden yaz okuluna gidebilir miyim ? Eğitim sistemi nasıl işliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diklato -- 1 Temmuz 2015; 21:42:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diklato

Hocam peki öğrenci profili olarak nasıl ? Hazırlık zorunlu mu ? Birde mesela benim dersim kaldı başka üniversiteden yaz okuluna gidebilir miyim ? Eğitim sistemi nasıl işliyor.

Hazırlık normalde zorunlu.Ancak sene başında ve 1.dönem sonunda sınav yapıyorlar.Sınavı verirsen bölüme geçersin.Mesela ben 1. dönem sonundaki sınavda verdim.2.dönem bölüme geçtim.Yani irregular..Okul cemaat veya iktidarla hiç alakası yok.Aksine sahibi Atatürkçü öğretmenlik yapmış şua anda yurtiçi kargonun sahibi İbrahi Arıkan.Durum böyleyken profili tahmin edersin.Ancak kapalı arkadaşlarımız da var fakat herkes birbirine saygılı ve özgür.Bu yaz başka ünilerden yaz okulunda ders alan birçok arkadaşımız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Tekmesi

Ders işleyiş şekli çok farklıymış, yabancı dil eğitimine de önem veriyorlar sanırım. Diğer hukuklar yerine neden orayı tercih edebiliriz, biraz anlatır mısınız hocam?

Yabancı dili çok önemsiyorlar.Hocalar çok iyi.Tercih sebebimden en önemlisi Hukuk hocalarının kalitesi oldu.Dayım İst.Hukuk mezunu avulat.Onunla gitmiştim okula.Galatasaray Üni.dekanı Havva Hoca ve Emine Hocayı görünce başka okulu düşünmedik bile.İst.TB 2-3 okul tutuyordu benim aslında.%75 bursla burayı seçtim.Pişman olmazsınız..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.