< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
MEF ÜNİVERSİTESİ HK.
-
-
up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazma dostum tavsiye etmem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dead kings -- 17 Temmuz 2024; 15:0:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kampüsü olmayıp yıllık 300b alan üniversite
Bugün gidip MEF ile konuşacağım. Aklında soru olanlar varsa iletebilir. UNİAR'da öğrenci memnuniyetinde 1. olmaları cezbetmedi değil
2 yıl eem okudum mefte, yatay geçişle ayrıldım. Sorusu olanlar varsa yardımcı olmaya çalışırım
O memnuniyet anketleri çok bir şey ifade etmiyor
Neden ayrildin hocam eem den dolayı mı yoksa meften mi
Mef yüzünden hocam, iü eemden devam ediyorum
@CyteX hocam mesaj atmışsın ama cevap veremiyorum sana, özel mesaj alımına kapalı hesabın
şimdi açtım hocam, kapalı kalmış👍🏻
hocam zaten mef e gidenlerin çoğu beklentiyi minimuma indiriyor. oraya gidenler koç boun odtü eğitimi olmadığını biliyor ama beklentilerinden biraz iyi çıktığında iyi not veriyorlar. kampüsü olmayan okulun birinci olması beni çok şaşırtıyor
ve erhan erkutun orda olması çok etkiliyor. başka birisi olsa ben bu kadar yükseleceğini düşünmüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B0F156B0 -- 24 Temmuz 2024; 11:28:1 >
Anketlere çok itibar etme hocam bence bende yatay gecis bakıyorum suan
Okul ile ilgili Soruları olan varsa mesaj atabilir bana da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dead kings -- 24 Temmuz 2024; 19:3:18 >
Nesinden menun kalmadınız? Buraya yazarsanız herkes görür, bilgilenmiş olur. Özel bir şey değilse buradan yazabilirsiniz, eğitim kalitesi mi, yönetimi mi, hocaları mı, öğrencileri mi kötü?
Bilgisayarda sitesine bakınca hocaları düzgün duruyor, rektörü ve rektör yardımcısı zaten iyiler, konumu da iyi sayılır, memnuniyet anketlerinde de 1. çıkan bir okul o yüzden çok kişinin aklını çeliyordur eminim.
-
Gidip görüştüm ilk izlenim olarak fena değildi. Kampüsü de olaydı iyi olurdu ancak tam bir üniversite havası vermiyor. Daha çok lise 5 gibi.
O değil de orada okusam İTÜ'nün önünden geçip MEF'e gitmek koyardı la. Bugün bile hissettim.
Haklısın dostum,tercih sadece eğitim kalitesine göre yapılmaz kampüs,ogrenci kalitesi de önemli gerçi istanbuldaki çoğu vakfın kampüsü ortalama böyledir alan olmadığı için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dead kings -- 24 Temmuz 2024; 21:11:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X