Şimdi Ara

Meg3 GT Line 1.6 dCi ilk 20.000 km geçildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
3
Favori
9.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ankay2

Güzel inceleme, güle güle kullanın.

Bildiğim kadarı ile Türkiye'ye gelen ithal megane'lar Fransa değil İspanya üretimi.

Sağolun hocam ne demek

Hocam ispanya üretim olduğunu duydum fakat gt line serisi Fransa üretim aracım özellikle alırken sordum Fransa üretim dediler fakat şu anki 2014 GT linelar bursa üretim olmaya başladı alacak arkadaşlara duyurulur bayiiden öğrendim
  • Elinize sağlık süper yorumlar.
  • 5300devir bile başlı başına bir sebep bu motoru sevdirmek için..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: henry_93

Hocam ispanya üretim olduğunu duydum fakat gt line serisi Fransa üretim aracım özellikle alırken sordum Fransa üretim dediler fakat şu anki 2014 GT linelar bursa üretim olmaya başladı alacak arkadaşlara duyurulur bayiiden öğrendim

çok güzel paylaşım tşk'ler. bursa üretim GT line yaramaz, alınmaz.
    dışarıdaki stepnesi bile alınmaması için yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboker

quote:

çok güzel paylaşım tşk'ler. bursa üretim GT line yaramaz, alınmaz.
    dışarıdaki stepnesi bile alınmaması için yeterlidir.

Kesinlikle bursa fabrikasının bir el atıp bozmadığı GT Line kalmıştı sıra onada geldi ne yazık ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henry_93 -- 23 Mayıs 2014; 22:16:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

5300devir bile başlı başına bir sebep bu motoru sevdirmek için..

Hocam sen birde öyle hızlanıp 2 ye atarken seyret 5300 devirde araba patiye düşüp ESP Lambası yaktırması ayrı bir zevk
  • quote:

quote:

Hocam sen birde öyle hızlanıp 2 ye atarken seyret 5300 devirde araba patiye düşüp ESP Lambası yaktırması ayrı bir zevk

Hocam o zevk anında araba ne kadar yakıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

quote:

Hocam o zevk anında araba ne kadar yakıyor?

Hocam genel tercihim sakin sürüş 5.1 litre yakalıyorum fakat çok atak kullanırsınız size o zevk anında 6.5 litre veya 6.6 litre civarı alıyor.

Ayrıca kısa bilgilendirme 5.1 Litre ye klima ve cam karma kullanıyorum düşük hızlarda seyreden trafikte cam açıyorum hız 60 ı geçince klimaya dönüyorum hemen.

• quote:

quote:

Iyi bilirim; bende ilk 2 vites full patinaj esp yok ama..eski on lastiklerim formula1 misali dümdüz 4500de havlu atiyor benim pancar dizel; 4700e kadar da direniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

Güzel inceleme, güle güle kullanın.

Bildiğim kadarı ile Türkiye'ye gelen ithal megane'lar Fransa değil İspanya üretimi.

Mesela benim megane ispanya çıkışlı. Ama fransa çıkışlılarda var. Gelen partilere göre zaman içinde değişiklik gösterdi bu durum.
  • quote:

quote:

quote:

Iyi bilirim; bende ilk 2 vites full patinaj esp yok ama..eski on lastiklerim formula1 misali dümdüz 4500de havlu atiyor benim pancar dizel; 4700e kadar da direniyor

Kesinlikle dizel çok başka hocam ayrıca 1.5 dci lere göre 1.6 dci larda triger zinciri mevcut ve eski 1.5 ler 8 subap iken 1.6 dci lar 16 subap

Bizim arkadaşın 2.0 TDİ Passat ı dağıttaktan sonraki tip inanılmazdı arabaya chip tunnig yaptırdın diye tutturdu yedirememişti

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Hocam GT Line dışındaki normal versiyon sport tourer ve coupe ispanyol üretim bildiğim kadarıyla fakat GT Line , RS ve monaco GP modeli fransız üretim

Hocam ispanyol üretim araçlar bile kesinlikle yerlilerden çok iyi daha öncede baboker arkadaşın dediği gibi sırf stepne için alınmaz yerli
  • quote:

Hocam GT Line dışındaki normal versiyon sport tourer ve coupe ispanyol üretim bildiğim kadarıyla fakat GT Line , RS ve monaco GP modeli fransız üretim

Hocam ispanyol üretim araçlar bile kesinlikle yerlilerden çok iyi daha öncede baboker arkadaşın dediği gibi sırf stepne için alınmaz yerli

Doğrudur, bende sport tourer var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

quote:

Doğrudur, bende sport tourer var.

Allah kaza bela vermesin hayırlı sürüşler
  • Arac güzel inceleme guzel motor daha bi' güzel.

Allah kaza bela vermesin.

Chiple nasıl bir veri elde ediliyor, bilginiz var mi?

• Hocam 59bine cidden iyi almışsınız 2.eli 60-65ten aşağı yok şimdi.
  • henry_93 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, allah cümlemizi korusun kazadan beladan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu modelin tek kapılısı son olarak 2012 yılında mı üretildi?
  • Ben Izmırde bayıye sorduğumda Gt Lıne serısının ıthal olduğunu Ispanyada uretımının olduğunu soylemıslerdı zatren Sport Tourer dırek ıthal model dıye bılıyorum ben ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Arac güzel inceleme guzel motor daha bi' güzel.

Allah kaza bela vermesin.

Chiple nasıl bir veri elde ediliyor, bilginiz var mi?

Amin hocam sağol un cümlemize

Chip tuningte motor 130 dan 170 beygire çıkıyor ve tork 320 den 400 civarlarına ulaşıyor fakat bu isteğe göre de yazılım ile değiştirelebiliyor artık tamamen sizin araçtan ne beklediğinize bağlı biraz da
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.