Şimdi Ara

Meg3 GT Line 1.6 dCi ilk 20.000 km geçildi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
3
Favori
9.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: basarank

Ve sonunda ilanım hazır satınca megane dönücem satabilirsem tabi :) kurtulacam inşallah c4 ten.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-comfort-plus-mcp-sahibinden-168212366/detay
    Fiyat nasıl ilan olmuş mu? ne dersiniz?

Bence olmuş hocam dürüst davranmanız alıcı kişinin gözünde her zaman iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

quote:

Orijinalden alıntı: henry_93

quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Kazasız belasız günlerde kullanun güzel bi inceleme olmuş merak ettiğim bazı şeyleri öğrenmiş oldum.Debriyaj konusunda renoda var bi tuhaflık benim lagunamda aynı,ilk aldığım zamanlarda bi derdimi var diye şüphelenmiştim sonra alıştıkça bi sorun olmadığını gördüm halen arada stop ettiriyorum Megane hoşuma giden bi araç ama sevmediğim iki yönü var arka tasarımı stoplar falan.Yeni kasası clio 4 tarzı bişey olursa güzel durur diğeride kokpit tasarımı klima ve radyo kontrolerinin görselliğini değiştirmediler gitti.Fluenceye biniyorum aynı,megane,megane coupe,laguna III ve laguna coupe de aynı iç tasarım.Kötü değil ama göze daha çok hitab eden bişeyler yapsalar.Birde havalandırmayı açınca gelen çatır çutur sesler benim araçtada var onada alıştık

Sağolun hocam öncelikle.Maalesef iç tasarım aynı renault çizgilerinden hiç vazgeçmiyor böyle fransız takıntıları var bilirsiniz gerçi bunda clio 4 te kurtuldular biraz ama yine yeterli bulmuyorum clio 4 ünde malzeme işçiliği rezalet özellikle giriş paketi olan touch ta resmen çıkma parça kullanmışlar gibi araba.Birde satış temsilcisi demişti o zaman clio 4 çok hafif bir araç clio 3 e göre diye bende daha çok malzemeler kalitesizleşti ondandır dedim kadın bir bozuldu kızardı

Test etmiştim clio yu adam nasıl gidiyor abi dedi bende magirus minibüsten biraz daha iyi işte dedim adam ne diyorsun abi sen dedi dedim o kadar kötü bu araba magirus gibi vites kemikli diyor hala o kemik değil kafa tası mubarek vites e geçemiyor araba daha

Clioyu deneme fırsatım olmadı ama herkes iç mekandan şikayetçi buda gerçekten büyük sorun.Ayrıca dış tasarımını bu kadar iyi yapıp içine özen göstermemeleri konusunda reno mühendislerini tebrik etmem lazım satmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.Dediğim gibi dış tasarım konusunda haklarını yememek lazım şahsi fikrim tasarım olarak sınıfının en iyisi clio 4,hele o kırmızı renk çok yakışıyor

Dış gerçekten çok güzel size sonuna kadar katılıyorum.Hani araba güzel olur tamam içinde beğenmediğiniz bir kaç birşey olur onlarda olmayı verip der ödün verirsiniz belki ama aracın içi tam bir fiyasko dediğiniz gibi satmamak için uğraşmışlar herşey plastik arabanın içinde bir gram kaliteli malzeme yok tamam cliodan ne bekliyorsunuz diyen arkadaşlar olucak eyvallah ama clio 3 ün içi kesinlikle malzeme kalitesi olarak bundan daha iyidir.

• henry_93 kullanıcısına yanıt
    aracın çok güzel benimde megane 3 1.6 bva play edition var , sana tavsiyem dsg yi iyi araştır , selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: megane3-beyaz

aracın çok güzel benimde megane 3 1.6 bva play edition var , sana tavsiyem dsg yi iyi araştır , selamlar

Dsg şanzıman çok kullandım beğeniyorum hocam ama dsg 1.4 tsi ve 1.6 tdi motor grubunda verimli çalışıyor 1.2 tsi da motor düşük olduğu için çok senkron çalışmıyor kararsız kalıyor şanzıman
  • quote:

Dsg şanzıman çok kullandım beğeniyorum hocam ama dsg 1.4 tsi ve 1.6 tdi motor grubunda verimli çalışıyor 1.2 tsi da motor düşük olduğu için çok senkron çalışmıyor kararsız kalıyor şanzıman

http://www.oto-park.com/index.php?do=haber&id=1037
    Test videosu 3:15 ten itibaren dsg nin 1.4 tsi ile anlaşmakta güçlük çektiğinden bahsedilmiş. Gaz pedalının ani güç patlama ve patinaja düşme durumlarından bahsediliyor. Ayrıca araçta kötü bir önden kayma eğilimi olduğundan bahsediliyor.
    Detaylı incelme yapmışlar arkadaşlar güzel iş çıkartmışlar.. Doğruya doğru yanlışa yanlış diyorlar..

• quote:

quote:

http://www.oto-park.com/index.php?do=haber&id=1037
    Test videosu 3:15 ten itibaren dsg nin 1.4 tsi ile anlaşmakta güçlük çektiğinden bahsedilmiş. Gaz pedalının ani güç patlama ve patinaja düşme durumlarından bahsediliyor. Ayrıca araçta kötü bir önden kayma eğilimi olduğundan bahsediliyor.
    Detaylı incelme yapmışlar arkadaşlar güzel iş çıkartmışlar.. Doğruya doğru yanlışa yanlış diyorlar..

Hocam yalnız gösterdiğiniz video TSİ 1.4 act motor bunuda baza almak gerekir aktif silindir yönetimi var araçta 2 piston çalışıyor coğu zaman gerektiği zaman diğer 2 si devreye alınıyor.Zaten 89 bin i hakkeden bir araçta değil.

Bence VW grubu DSG yi her araç ve her motora göre yazılım atmayı başaramıyor.Skoda octavia da şiir gibi çalışan şanzıman polo da berbat bir vaziyette.Yalıtım sesleri çok kötü olduğu için kuru tip DSG nin sesleri içinde polonun tam bir fiyaskoydu.Bu şanzıman bence 1.6 TDİ ve 1.4 TSİ 160 hp de süper çalışıyor.Seat te hiç bir modelde doğru düzgün çalışmıyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-comfort-plus-mcp-sahibinden-168212366/detay/
    Bu benim ilanım biliyorsun aşağıdaki ilanla takas teklif ettim üste 6500 tl istedi eder mi? Ben kestiremiyorum. Satıp üzerine 3-4 bin koysam gene alırım gibi geliyor bana aşağıdaki aracı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-otonova-2.el-2012-makyajli-megane-1.5dci-icon-dizel-plusedc-sanziman-165924989/detay

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-comfort-plus-mcp-sahibinden-168212366/detay/
    Bu benim ilanım biliyorsun aşağıdaki ilanla takas teklif ettim üste 6500 tl istedi eder mi? Ben kestiremiyorum. Satıp üzerine 3-4 bin koysam gene alırım gibi geliyor bana aşağıdaki aracı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-otonova-2.el-2012-makyajli-megane-1.5dci-icon-dizel-plusedc-sanziman-165924989/detay

Hocam 45 km biraz fazla değil mi sizce ve takasta değerini kırar sizin aracın mutlaka

• Hocam ben de coupe 1.6 dci aldım maaşallah süper gidiyor. Bu aracın kalitesi felan çok daha iyi normal meganelardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam yanlış anlama da; yerli üretim megane'ı sırf dışarıdaki stepnesi yüzünden almadım. yine asla almayacağım arabaların başında gelir. sen de ithal kullanmış biri olarak, neden yerli üretimlere bakıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: baboker

hocam yanlış anlama da; yerli üretim megane'ı sırf dışarıdaki stepnesi yüzünden almadım. yine asla almayacağım arabaların başında gelir. sen de ithal kullanmış biri olarak, neden yerli üretimlere bakıyorsun?

Benim için hiç bir sıkıntı yok. Stepne altta olmuş olmamış. Herkesin seçim kriterleri farklı. Meganın içi kasvetli ön cam görüş alanı dar o yüzden vazgeçtim deseniz daha makul gelirdi bana.
    Süspansiyon konforunu direksiyon yumuşaklığını hiç bir şeye değişmem. EDC yi söylemeye gerek yok sanırım mcp kullanıyorum :) 2-1 geçişleri rezalet bir gün kırılacak 1 dişlisi diye korkuyorum çok sert vuruyor o yüzden aldığımdan beri kulakçıklardan manuel kullanıyorum.
    Yerli ile çok fark olmamasını umuyorum artık yeni modellerde ithal bulma şansım yok 2013 en kötü düşük kmli 12 model alırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baboker

Benim için hiç bir sıkıntı yok. Stepne altta olmuş olmamış. Herkesin seçim kriterleri farklı. Meganın içi kasvetli ön cam görüş alanı dar o yüzden vazgeçtim deseniz daha makul gelirdi bana.
    Süspansiyon konforunu direksiyon yumuşaklığını hiç bir şeye değişmem. EDC yi söylemeye gerek yok sanırım mcp kullanıyorum :) 2-1 geçişleri rezalet bir gün kırılacak 1 dişlisi diye korkuyorum çok sert vuruyor o yüzden aldığımdan beri kulakçıklardan manuel kullanıyorum.
    Yerli ile çok fark olmamasını umuyorum artık yeni modellerde ithal bulma şansım yok 2013 en kötü düşük kmli 12 model alırım.

EDC fluence kullandım 1-2 2-1 düşüş ve yükseliş dışında diğer vitesler sorunsuz 6.vites sorunu EDC de devam ediyor dişli oranı yine kısa tutulmuş.

Ama baboker in dediği gibi ithal tercih edilir her zaman yerli lerde çok malzeme kalitesizliği var.

• quote:

Orijinalden alıntı: platinum38

Hocam ben de coupe 1.6 dci aldım maaşallah süper gidiyor. Bu aracın kalitesi felan çok daha iyi normal meganelardan

Hocam biraz tadını çıkarmak istersen az viraja çok abartmadan limitlerin üstünde gir sonra keyine bak
    Hocam sattın mı arabayı:)
  • basarank kullanıcısına yanıt
    Hocam satıyorum şu an yeni leon 1.6 tdi led paket sipariş ettim yerine
  • Son durum yakit tüketimi değerlerini paylasir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Son durum yakit tüketimi değerlerini paylasir misiniz

Hocam aracımı sattım ama en son 5.8 lt ile sattım şehir içi
    Teşekkürler paylaşımlarınız için..
    Ancak, imzanız da yeni Seat Leon görünüyor.
    Bu araç hakkındaki izlenimlerinizi de bekleriz. ;)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.