Şimdi Ara

Megan 1.6 RTA araca uygun LPG kiti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar bir kaç sorum olacak = cevaplayan arkadaşlara teşeküe ederim.
    2000 model megan 1.6- 8Valf otomobil aldık ve LPG taktırmaya karar verdik.
    1- araca uygun olan LPG kiti hangisidir ?
    2- fiyatları nedir ? ( kit - proje fiyatı )
    3- aynı model araçta kullanan arkadaşlar, hangi markaları kullandıklarını ve memnun kalıp kalmadıklarını
    yazarlarsa sevinirim.

• aynı araçtan bende var 2 ay oldu atiker taktırdım 5 bin km yaklaştım tık yok maşşlah uzun yolda kmde 175 180 bin yakıyorum geçen 95 liraya depoyu fulledim 554 km yol lpg tamamen bitti
  • atmaca 1912 hayırlı olsun, takılan kit sıralı sistemmidir ? tek nokta enjeksiyonlu sistemmidir? ne kadara mal oldu size ?
  • sıralı sistem 990/10 taksit 3 ay sonra ödemeli kampanya vardı hala devam ediyomu blmiyom 170 190 basıyorum gazdan benzine alıyom tık yok
  • Başka marka kullanan arkadaş varsa mesaj yazabilirmi ?
  • Arkadaşlar acil yardım, başka cevap verecek yokmu?
  • Bende de 98 model megane coupe var. Bende şu ara LPG düşünüyorum taktırmayı. Şu an Lavota üzerinde düşünüyorum. Aracın performansı çok düşer mi? Lavota uygun mudur?
  • İNKAGAS(BMD) LANDİRENZO VE BRC ARACINIZA UYUM SAĞLAR VE DÖÜNÜŞÜM FİYATLARI 1600 TL DEN BAŞLAR
    DAHA UYGUN YERLİ MALI DÜŞÜNÜRSENİZDE ARACINIZ İÇİN ALDESA MARKA LPG UYGUNDUR ODA 1000 TL DİR

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ANKARA KONYA YOLU OPAL PLAZA OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA
    2 YIL MotoR GARANTİLİ LPG DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR.3FARKLI MARKA SEÇENEĞİYLE SERVİS ORTAMINDA TEMİZ İŞÇİLİĞİMİZLE HİZMETİNİZDEYİZ ...
    LANDİRENZO, İNKAGAS(BMD), BRC 2 YIL SİSTEM VE MOTOR GARANTİLİDİR

ANKARA\KONYAYOLU OPAL PLAZA:0312 583 05 83
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.