Herkese merhabalar bir kaç sorum olacak = cevaplayan arkadaşlara teşeküe ederim. 2000 model megan 1.6- 8Valf otomobil aldık ve LPG taktırmaya karar verdik. 1- araca uygun olan LPG kiti hangisidir ? 2- fiyatları nedir ? ( kit - proje fiyatı ) 3- aynı model araçta kullanan arkadaşlar, hangi markaları kullandıklarını ve memnun kalıp kalmadıklarını yazarlarsa sevinirim.
aynı araçtan bende var 2 ay oldu atiker taktırdım 5 bin km yaklaştım tık yok maşşlah uzun yolda kmde 175 180 bin yakıyorum geçen 95 liraya depoyu fulledim 554 km yol lpg tamamen bitti
atmaca 1912 hayırlı olsun, takılan kit sıralı sistemmidir ? tek nokta enjeksiyonlu sistemmidir? ne kadara mal oldu size ?
sıralı sistem 990/10 taksit 3 ay sonra ödemeli kampanya vardı hala devam ediyomu blmiyom 170 190 basıyorum gazdan benzine alıyom tık yok
Başka marka kullanan arkadaş varsa mesaj yazabilirmi ?
Arkadaşlar acil yardım, başka cevap verecek yokmu?
Bende de 98 model megane coupe var. Bende şu ara LPG düşünüyorum taktırmayı. Şu an Lavota üzerinde düşünüyorum. Aracın performansı çok düşer mi? Lavota uygun mudur?
İNKAGAS(BMD) LANDİRENZO VE BRC ARACINIZA UYUM SAĞLAR VE DÖÜNÜŞÜM FİYATLARI 1600 TL DEN BAŞLAR DAHA UYGUN YERLİ MALI DÜŞÜNÜRSENİZDE ARACINIZ İÇİN ALDESA MARKA LPG UYGUNDUR ODA 1000 TL DİR
---------------------------------------------------------------------------------------------------------- ANKARA KONYA YOLU OPAL PLAZA OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA 2 YIL MotoR GARANTİLİ LPG DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR.3FARKLI MARKA SEÇENEĞİYLE SERVİS ORTAMINDA TEMİZ İŞÇİLİĞİMİZLE HİZMETİNİZDEYİZ ... LANDİRENZO, İNKAGAS(BMD), BRC 2 YIL SİSTEM VE MOTOR GARANTİLİDİR
ANKARA\KONYAYOLU OPAL PLAZA:0312 583 05 83
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme