Şimdi Ara

Megan 2 extreme 2009 HOPARLÖR TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR 2009 MODEL MEGAN 2 EXTREME İÇİN ARKA HOPARLÖR NE TAVSİYE EDRSİNİZ?

• Neden arka hoparlör ?
  • arabanın orjialinde sadece önde hoparlörler var.bende arka kapılara takmak istedim.doğru bir karar mı? yoksa hepsini mi değiştirmeliyim?
  • Hoparlör alma olayı dinlediğiniz müzik tarzlarına göre değişebilir hani illa ses çıksın yeter demezsiniz herhalde? Hoparlörden beklentileriniz neler ?

Birde arkaya hoparlör koymanız pek birşeyi değiştireceğini zannetmiyorum çünkü sürücü olan kişi için önlerde iyi bir hoparlörün olması tatmin edici olacaktır.
  • ÖNLERİDE DEĞİŞTİRSEM Mİ SİZCE YENİSİYLE?
  • Ben olsam sadece önlere kaliteli bir hoparlör koyardım..Şimdi şu şu ürünleri alırdım diyemem çünkü hiçbir ayrıntıda bulunmamışsınız
  • ben pioner ts-g1302i düşünüyorum ama sizin önereceğiniz bi marka-model varmı? bu arada ben orjinal cd çaları kullanacağım şimdilik.belki ilerde mp3 çalarlı bir model alabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu orjinal teybinizle güzel çalar bence. Güç uyumu olacak çünkü.
  • teşekkürler.önleride değiştirmelimiyim acaba? bir de önerebileceğiniz bir alışveriş yeri var mı?
  • ana üniteyi değişmeden audiocontrol bitone ve benzeri işlemcilerle bir anfi bir tane sağlam bir compenentle cok kaliteli ses alınabilir
  • işin açıkcası çok fazla para harcamak istemiyorum.o nedenle fiyat-performans açısından en iyi olanı seçmek istiyorum.
  • Şoföre ses sadece önden geleceği için, sadece önlere almanız yeterli. 70 Tl.

http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-TS-G-1302i-130-WATT-13-CM-HOPARLOR_W0QQidZZ22084808
  • vatan bilgisayarda 55-60 tl arasında satılıyor.acaba öndekileri arkaya yenilerini önemi taksam yoksa hepsini mi değiştirsem.ne önerirsiniz.
  • Orjinal kolonların nesi var, anlayamadım? Orjinal kolonlar kaç cm bu arada?
  • orjinal kolonlar sadece önde var arkada yok.öndekilerde yüksek seslerde müziği dağıtıyor yada bozuyor.sak patlamış gibi...
  • Önce onları çıkarıp bakın, nedir ne değildir diye. İmkanınız varsa başka yerde de deneyin, ona göre kolon seçimi yaparsınız. Çünkü onlar teybin gücüne uygun olarak seçilmiştir.
  • daha önce görmüştüm çok dandik fabrika çıkışlı ürün.pioner ona göre ağırığı bile 2-3 kat daha fazla :)
  • Önce öne 1 çift alarak da deneyin bakalım ne kadar değişecek.
  • PIONEER TS-G1302i öneririm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.