Bildirim
Megan 2 extreme 2009 HOPARLÖR TAVSİYE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Neden arka hoparlör ? -
arabanın orjialinde sadece önde hoparlörler var.bende arka kapılara takmak istedim.doğru bir karar mı? yoksa hepsini mi değiştirmeliyim?quote:
Orijinalden alıntı: karasahin90
Neden arka hoparlör ? -
Hoparlör alma olayı dinlediğiniz müzik tarzlarına göre değişebilir hani illa ses çıksın yeter demezsiniz herhalde? Hoparlörden beklentileriniz neler ?quote:
Orijinalden alıntı: turkon
arabanın orjialinde sadece önde hoparlörler var.bende arka kapılara takmak istedim.doğru bir karar mı? yoksa hepsini mi değiştirmeliyim?
Alıntıları Göster
Birde arkaya hoparlör koymanız pek birşeyi değiştireceğini zannetmiyorum çünkü sürücü olan kişi için önlerde iyi bir hoparlörün olması tatmin edici olacaktır.
-
ÖNLERİDE DEĞİŞTİRSEM Mİ SİZCE YENİSİYLE?quote:
Hoparlör alma olayı dinlediğiniz müzik tarzlarına göre değişebilir hani illa ses çıksın yeter demezsiniz herhalde? Hoparlörden beklentileriniz neler ?
Birde arkaya hoparlör koymanız pek birşeyi değiştireceğini zannetmiyorum çünkü sürücü olan kişi için önlerde iyi bir hoparlörün olması tatmin edici olacaktır.
Alıntıları Göster -
Ben olsam sadece önlere kaliteli bir hoparlör koyardım..Şimdi şu şu ürünleri alırdım diyemem çünkü hiçbir ayrıntıda bulunmamışsınızquote:
ÖNLERİDE DEĞİŞTİRSEM Mİ SİZCE YENİSİYLE?
Alıntıları Göster -
ben pioner ts-g1302i düşünüyorum ama sizin önereceğiniz bi marka-model varmı? bu arada ben orjinal cd çaları kullanacağım şimdilik.belki ilerde mp3 çalarlı bir model alabilirim.quote:
Ben olsam sadece önlere kaliteli bir hoparlör koyardım..Şimdi şu şu ürünleri alırdım diyemem çünkü hiçbir ayrıntıda bulunmamışsınız
Alıntıları Göster -
Bu orjinal teybinizle güzel çalar bence. Güç uyumu olacak çünkü.quote:
ben pioner ts-g1302i düşünüyorum ama sizin önereceğiniz bi marka-model varmı? bu arada ben orjinal cd çaları kullanacağım şimdilik.belki ilerde mp3 çalarlı bir model alabilirim.
Alıntıları Göster -
teşekkürler.önleride değiştirmelimiyim acaba? bir de önerebileceğiniz bir alışveriş yeri var mı?quote:
Orijinalden alıntı: MustangGT39
Bu orjinal teybinizle güzel çalar bence. Güç uyumu olacak çünkü.
Alıntıları Göster -
ana üniteyi değişmeden audiocontrol bitone ve benzeri işlemcilerle bir anfi bir tane sağlam bir compenentle cok kaliteli ses alınabilirquote:
Bu orjinal teybinizle güzel çalar bence. Güç uyumu olacak çünkü.
Alıntıları Göster -
işin açıkcası çok fazla para harcamak istemiyorum.o nedenle fiyat-performans açısından en iyi olanı seçmek istiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: süper cüp
ana üniteyi değişmeden audiocontrol bitone ve benzeri işlemcilerle bir anfi bir tane sağlam bir compenentle cok kaliteli ses alınabilir
Alıntıları Göster -
Şoföre ses sadece önden geleceği için, sadece önlere almanız yeterli. 70 Tl.quote:
teşekkürler.önleride değiştirmelimiyim acaba? bir de önerebileceğiniz bir alışveriş yeri var mı?
Alıntıları Göster
http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-TS-G-1302i-130-WATT-13-CM-HOPARLOR_W0QQidZZ22084808
-
vatan bilgisayarda 55-60 tl arasında satılıyor.acaba öndekileri arkaya yenilerini önemi taksam yoksa hepsini mi değiştirsem.ne önerirsiniz.quote:
Şoföre ses sadece önden geleceği için, sadece önlere almanız yeterli. 70 Tl.
http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-TS-G-1302i-130-WATT-13-CM-HOPARLOR_W0QQidZZ22084808
Alıntıları Göster
-
Orjinal kolonların nesi var, anlayamadım? Orjinal kolonlar kaç cm bu arada?quote:
vatan bilgisayarda 55-60 tl arasında satılıyor.acaba öndekileri arkaya yenilerini önemi taksam yoksa hepsini mi değiştirsem.ne önerirsiniz.
Alıntıları Göster -
orjinal kolonlar sadece önde var arkada yok.öndekilerde yüksek seslerde müziği dağıtıyor yada bozuyor.sak patlamış gibi...quote:
Orjinal kolonların nesi var, anlayamadım? Orjinal kolonlar kaç cm bu arada?
Alıntıları Göster -
Önce onları çıkarıp bakın, nedir ne değildir diye. İmkanınız varsa başka yerde de deneyin, ona göre kolon seçimi yaparsınız. Çünkü onlar teybin gücüne uygun olarak seçilmiştir.quote:
orjinal kolonlar sadece önde var arkada yok.öndekilerde yüksek seslerde müziği dağıtıyor yada bozuyor.sak patlamış gibi...
Alıntıları Göster -
daha önce görmüştüm çok dandik fabrika çıkışlı ürün.pioner ona göre ağırığı bile 2-3 kat daha fazla :)quote:
Önce onları çıkarıp bakın, nedir ne değildir diye. İmkanınız varsa başka yerde de deneyin, ona göre kolon seçimi yaparsınız. Çünkü onlar teybin gücüne uygun olarak seçilmiştir.
Alıntıları Göster -
Önce öne 1 çift alarak da deneyin bakalım ne kadar değişecek.quote:
daha önce görmüştüm çok dandik fabrika çıkışlı ürün.pioner ona göre ağırığı bile 2-3 kat daha fazla :)
Alıntıları Göster -
marka model ve fiyat konusunda aşağıda linkteki uygunmu acaba?quote:
Önce öne 1 çift alarak da deneyin bakalım ne kadar değişecek.
Alıntıları Göster
http://www.vatanbilgisayar.com/pioneer-ts-g1301i-pioneer-ts-g1301i-oto-hoparlor/productDetails.aspx?I_ID=38359
-
PIONEER TS-G1302i öneririm.quote:
marka model ve fiyat konusunda aşağıda linkteki uygunmu acaba?
http://www.vatanbilgisayar.com/pioneer-ts-g1301i-pioneer-ts-g1301i-oto-hoparlor/productDetails.aspx?I_ID=38359
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- plaka boyama cezası
- pioneer error 23
- kapasitör ne işe yarar
- karter yağ kaçağı
- folyo yapışkanı temizleme
- renault logan
- 2024 mtv hesaplama. tablosu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X