Şimdi Ara

golf 5 multimedya tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
9.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2007 model golf 5 1.4 tsi dsg aracıma multimedya almak istiyorum, zenec 2011 d düşünüyorum, tavsiye eder misiniz?
    yada başka öneriniz var mı?
    teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccihan14 -- 11 Aralık 2015; 15:39:20 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Golf 5 için Multimedya Sistemi Tavsiyeleri

Volkswagen Golf 5 sahipleri için araçlarının multimedya sistemini yükseltmek istiyorlarsa çeşitli seçenekler mevcuttur. Bu kılavuzda, Golf 5 için en iyi multimedya sistemlerinden bazılarının yanı sıra bunları seçerken dikkate almanız gereken faktörleri inceleyeceğiz.

Golf 5 Uyumlu Multimedya Sistemleri

Golf 5 ile uyumlu multimedya sistemleri, aracınızın orijinal teybi ile sorunsuz bir şekilde çalışacak şekilde tasarlanmıştır. İşte popüler seçeneklerden bazıları:

• Pioneer AVH-Z5100DAB: Android Auto ve Apple CarPlay uyumlu, 7 inç dokunmatik ekranlı bir sistem.
    • Kenwood DMX7020DABS: 6,8 inç dokunmatik ekran, Apple CarPlay ve Android Auto desteği ve dahili DAB+ alıcısı sunar.
    • Alpine iLX-705D: 7 inç kapasitif dokunmatik ekran, Apple CarPlay ve Android Auto desteği ve FLAC dosyalarını çalma özelliğine sahiptir.

Golf 5 Double Teyp Tavsiyeleri

Double teyp birimleri, Golf 5'in orijinal teyp yuvasına takılabilen daha büyük ekranlı sistemlerdir. İşte dikkate alınabilecek iki popüler seçenek:

• Pioneer DEH-S6400BT: Bluetooth bağlantısı, USB girişi ve RDS radyo alıcısı ile temel bir double teyp.
    • JVC KW-M560BT: Bluetooth bağlantısı, USB ve AUX girişleri, dahili amplifikatör ve gelişmiş ses ayarları ile daha gelişmiş bir double teyp.

Golf 5 Multimedya Sistemi Seçim Faktörleri

Bir Golf 5 multimedya sistemi seçerken göz önünde bulundurulması gereken bazı önemli faktörler şunlardır:

• Ekran Boyutu ve Kalitesi: Daha büyük bir ekran daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunar ancak aracınıza sığdığından emin olmalısınız.
    • Navigasyon Özellikleri: Entegre bir navigasyon sistemi uzun yolculuklar için kullanışlı olabilir.
    • Ses Kalitesi: Dahili amplifikatör ve gelişmiş ses ayarları, daha iyi bir ses deneyimi sağlar.
    • Bağlantı Seçenekleri: Bluetooth, USB ve AUX girişleri gibi bağlantı seçeneklerine sahip olmak, cihazlarınızı bağlamanızı kolaylaştırır.
    • Kullanım Kolaylığı: Basit ve sezgisel bir kullanıcı arayüzü, sistemin güvenli ve kullanımı kolay olmasını sağlar.

İhtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurarak bu ipuçlarını takip ederek, Golf 5'iniz için mükemmel multimedya sistemini bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=82053557&p=2254 resimleri burrada bakabilirsin
    Navirem vw ultimete 7 inch cok hizli kalite super hd.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravedead

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=82053557&p=2254 resimleri burrada bakabilirsin
    Navirem vw ultimete 7 inch cok hizli kalite super hd.
    bütçe yetiyorsa rns 510.
  • İkisini de inceleyecem, ama bütçe önemli tabiki
    Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccihan14

İkisini de inceleyecem, ama bütçe önemli tabiki
    Teşekkürler...
    arkadaşlar benim bütçe max 1000 tl

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-zenec-nc-2011-d-navigasyon-dvd-usb-bluetooth-mp3-kamera-227798633/detay/

• Teşekkürler ;)
  • ES3NT kullanıcısına yanıt
    slm, bahsettiğiniz buysa eğer tam benim bütçeme göre

• quote:

slm, bahsettiğiniz buysa eğer tam benim bütçeme göre
    Hocam o ilan tamir hizmeti için açılmış. 2000tlden aşağı rns 510 bulamassın. Şu an son versiyonları 3000tl civarı geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ES3NT -- 22 Aralık 2015; 18:13:00 >

• Evet görüştüm, tamir içinmiş, daha uygun bişey bakacaz artık
  • quote:

Evet görüştüm, tamir içinmiş, daha uygun bişey bakacaz artık
    slm arkadaşlar,
    ekonomik etkenlerden dolayı hala ekran taktıramadım,
    bugün bir arkadaş bu ürünü tavsiye etti

1600tl 6 taksit
    sizin fikriniz nedir?
    şimdiden teşekkürler...

• ccihan14 kullanıcısına yanıt
    Aynı özelliklere sahip Roadstar RD-9120 kullanıyorum yaklaşık 5-6 ay oldu. Ben 750 liraya aldım yanında da geri görüş kamerası vardı. Cihazdan o kadar memnunum ki anlatamam yani o derece :). Dokunmatik hassasiyeti ve özellikleri benim için en önemli kısımdı ve yeterince karşılıyor. Oem teyp olduğu için herhangi delme-sokme islemi de yok. Ben kendi kullandığım teybi tavsiye ediyorum eğer almadıysanız.

Edit:Roadstar eski Pioneer marka güvencesindedir. Navimex ve türevlerinden hem garanti olarak hem de kalite olarak çok çok üstündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byshakram -- 27 Şubat 2016; 9:45:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

Aynı özelliklere sahip Roadstar RD-9120 kullanıyorum yaklaşık 5-6 ay oldu. Ben 750 liraya aldım yanında da geri görüş kamerası vardı. Cihazdan o kadar memnunum ki anlatamam yani o derece :). Dokunmatik hassasiyeti ve özellikleri benim için en önemli kısımdı ve yeterince karşılıyor. Oem teyp olduğu için herhangi delme-sokme islemi de yok. Ben kendi kullandığım teybi tavsiye ediyorum eğer almadıysanız.

Edit:Roadstar eski Pioneer marka güvencesindedir. Navimex ve türevlerinden hem garanti olarak hem de kalite olarak çok çok üstündür.
    çok teşekkürler, hemen araştırayım, almadım, emin olmadan almak istemiyorum..;)
  • Bende golf 5 için multimedia araştırmasına başladım roadstar ilk defa duydum araştırmaya başlayayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AhmtOzdmR-

Bende golf 5 için multimedia araştırmasına başladım roadstar ilk defa duydum araştırmaya başlayayım :)
    navimateyi tavsiye ederim ama fiyatları bu ürünlere göre yüksek olabilir
  • -AhmtOzdmR- kullanıcısına yanıt
    cyber android taktırdım, dokunmatik, wifi, geri görüş, navigasyon, tv herşey var, bir yıldan fazla oldu çok memnunum...
  • quote:

cyber android taktırdım, dokunmatik, wifi, geri görüş, navigasyon, tv herşey var, bir yıldan fazla oldu çok memnunum...

geri görüş kameranın netliği nasıl? Her şey dahil hepsi aşağı yukarı ne kadara temin ettiniz?
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    kamera renkli oldukça iyi, iki sene önce 1600 TL ye geldi, 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum çok memnunum...
  • ccihan14 kullanıcısına yanıt
    Bilgi için tşk ler hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.