merhabalar, sonunda çok istediğim megan coupe mi aldım.. size sorum olucak.. aracın üstündeki bir tane çıtayı çalmışlar ayrıca içerde arka camları acan düğmeler sökülmüş.. bunları ve benzer yedek parçaları en uygun nerden bulurum??
BEN 2000 MODEL BİR COUPE KULLANICSIYIM ARAC GENEL OLARAK COK GUZEL FONKSİYONLU VE SAGLAM Bİ ARABA HAYIRLI OLSUN AMA PARCA İHTİYACIN OLDUGUMU BİRCOK PARCASI SADECE COUPE İÇİN OLDUGUNDAN SADECE SERVİSTEN TEMİN EDEBİLİYOSUN
aslında parçalarla ilgili olan durum biraz farklı. motoru zaten sedanlarda ve dönemin cliolarında kullanılan motorların aynısı. hiçbir fark yok, dolayısıyla fiyatları da aynı . kaportanın bir bölümü de aynı . lakin gerçekten farklı olan bölümlerde aşırı fiyat farkı var. arabamızı kasko yaptırıyoruz , ve kaporta fiyatlarını sigorta şirketinin sorunu haline getiriyoruz :) bu kadar basit. ben anadolu sigortaya yılda 700 lira ödüyorum. arabam 15.000 liraya sigortalı .
bende gecen anadoluya yaptırmıstım 1050 ytl ye sımdı 1400 ytl fıyat cektıler bende yaptırmadım zaten bınmıyorum arabayada yatıyor garajda oyle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme