arkadaşlar bir ay önce 2005 model megane ll 1.4 hb aldım geçen gün yağmur yağdı. arabaya bindim gaza basınca ön yolcu kısmının göğüslüğünün altından içeri oluk oluk su giriyor ve kaportanın camla birleşen yerinin altından lıkır lıkır su sesi geliyor (yani su oraya birikiyor) gerçi servise gideceğim ama başka birinin başına geldimi diye merak ediyorum.
hayır san roof yok. zaten yolcu tarafından ayak altından geliyor su yukardan değil. geçen arabayı yıkattım yine oldu
quote:
Orjinalden alıntı: demirkanat
hayır san roof yok. zaten yolcu tarafından ayak altından geliyor su yukardan değil. geçen arabayı yıkattım yine oldu
su tahliye yolu yaprak ve benzeri birşeylerle tıkanmış olabilir serviste temizlerler ama içeriye su alması hiç hoş değil yaptırırsan yazıver sorun neymiş
quote:
Orjinalden alıntı: NiNa
quote:
Orjinalden alıntı: demirkanat
su tahliye yolu yaprak ve benzeri birşeylerle tıkanmış olabilir serviste temizlerler ama içeriye su alması hiç hoş değil yaptırırsan yazıver sorun neymiş
haklısın çok sinir bozucu bir durum. bi türlü servise gitmeye zaman bulamadım. yaptırınca mutlaka yazarım.