herkese selam.bir süredir 15-20 aralığında bir araç arıyorum.şu ilanı gördüm ve bulunduğu yerde bana yakın.ne dersiniz fiyat uygun geldi ama 1.4 ler hakkında motor gücü yetmiyor filan diyorlar.kullanan varmı.görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar...
genel olarak megane güzel araçtır fakat 1.4 yerine 1.6 almak çok mantıklı olacaktır bu arada aracın km si orjinal mi bilmiyorum ama 80.000 km deki bir megane ın arka sol stopu o kadar kararmaz ve ön farlarda o kadar beyaz olmaz
1.4'lerin yakıt tüketimi 1.6'lar dan daha fazla diye biliyorum. Daha doğrusu öyle bir söylenti duydum. Kasası 1.4 e göre ağır kalıyormuş sanırım.
hocam kasa çok ağır kalır pişman olursun , çekmez o motor o kasayı
quote:
Orijinalden alıntı: efsanea_06
80.000 km deki bir megane ın arka sol stopu o kadar kararmaz ve ön farlarda o kadar beyaz olmaz
80 binde direksiyon simidinin ve vites topuzunun aşınma sonucu değişmeside çabası ...
Bizde 2008 modeli var.Kasa ağır filan değil ben kullanıyorum.Sakin kullanımda 100/kmde 6.7 lere kadar düşebiliyor yakıt tüketimi.Bana km düşürülmüş gibi geldi.Farlar merceksiz.Direksiyon,vites topuzu,teybi değişmiş.7 yaşındaki bir arabaya göre farlar çok canlı.Yinede baktırmak lazım.Hayırlsı.
quote:
Orijinalden alıntı: gokmavı
Bizde 2008 modeli var.Kasa ağır filan değil ben kullanıyorum.Sakin kullanımda 100/kmde 6.7 lere kadar düşebiliyor yakıt tüketimi.Bana km düşürülmüş gibi geldi.Farlar merceksiz.Direksiyon,vites topuzu,teybi değişmiş.7 yaşındaki bir arabaya göre farlar çok canlı.Yinede baktırmak lazım.Hayırlsı.
ilk arabanızmı ?
1.6 - 1.5 Dci daha canlı ama öldürmemek lazım.1.4 de iyi.
2006 Makyajlı kasasını alırsın o paraya. Ekmeği yenmiş o aracın. 80.000 deki araç öyle olmaz.
Bilmem nasıl ?
hocam bence hiç 1.4 falan alma 1.500 tl daha koyarsın 1.6 full donanımlı üstelik 2006 model
arkadaş sedan göstermiş siz hb önermişsiniz hb lerle sedan arasında temizliğine göre 3-4 bin lira fark oluyor
cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.evet bu renodan bende şüphelendim.sahibide pek açıklayıcı bilgi vermedi doğrusu.bir haftadır satılamadığına göre pekte uygun bir fiyat değil sanırım.
Su gibi içiyor benzini 1.4.Bir tanıdıkta var bunu alacağına 1.6 al daha iyi..
Benzin kuyusu aratır sana haberin olsun yüksek bir tüketimi var hele şehir içi ve yükteyken...
quote:
Orijinalden alıntı: last_legant
Benzin kuyusu aratır sana haberin olsun yüksek bir tüketimi var hele şehir içi ve yükteyken...
Benzin kuyusu ha
20bine dizel alırsın 2004 model.... ( 100 bini geçmiş olur km ama temizse sıkıntı olmaz )
o ufacık motorla kasasını taşıyamaz. iç aksamında ise boya atmaları vs. kaçınılmaz biraz sürat yapınca motordan gelen ses ile araba parçalanıyor sanırsınız. araba çalışmıyorken kart takılı dahi olsa sağ camı açmak için aracı çalıştırmanız gerekmektedir. ::
:) yeni sattım kendilerini.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme