Şimdi Ara

MEGAN2 Mİ? MAREA MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın birzamanda araba almayı düşünüyorum.Aklımda iki araç markası var.1.si 2004 model fiat marea 1.6 ve 2006 model sedan megan2Dynamique konfor ve ekonomik olarak hangisini tercih etmeliyim.MAREA 134000Km de 22750 tl megan 220000Km 29000 tl.Lütfen sizden ricam bu araçları kullananlar bilgilerini paylaşsın.Bilgi kirliliği olmasın.

• Bende megane 2 var 8 senedir memnunum kayınpeder de marea var 3 Yıldır oda memnun ama konfor ve güncellik dersen megane 2 daha mutlu edecektir araçlar Arasında kalite farkı var marea da guzel ama dediğim gibi aradaki fiyat farkına her anlamda değer konfor kalite acısından Özellikler acısından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boatswain kullanıcısına yanıt
    boatswain cevasbın için teşekkrler.Gerçekten aydınlatıcı oldu
  • morfin11 kullanıcısına yanıt
    Umarım kazasız belasız olur seçiminiz bu arada masraf olarak söyleyim megane 2 yi onceki sahibi titiz bakmışsa sansa denk gelecek arızalar dışında sorun Yaşamazsiniz

• boatswain kullanıcısına yanıt
    Kısmet olursa ayın15 yada 16 sı gibi alacağım bir aksilik çıkmassa eğer.Acaba ne gibi sorunlarla karşılaşma ihtimalim var.Misal ilk arabam tipo idi;radyatörü patlak,eksozu tıkalıve frenleri proplemliydi ön cam tavandan su alıyordu.tabi acemi oldum için bunları fark etmemiştim.Buna benzer şeyler çıkarmı?
  • morfin11 kullanıcısına yanıt
    Sorun çıkaracağını sanmıyorum ama Ateşleme sistemi (bobin) direksiyon kutusu sinyal kolu döner kontaktor gibi ana kısımları Detaylı inceletirsiniz benimde bugun kalorifer peteği tıkanmış degistirttim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    palio mu skoda felicia mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Fluence mi Fiesta mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.