Şimdi Ara

Megane 1 Almayı Düşünüyorum Yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
13.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir megane buldum almayı düşünüyorum aşağıda özellikleri ve fiyatı yazılıdır, sizce bu fiyata bu özellikte bu araba alınırmı? Yada bu fiyata daha iyi alternatifler bulunabilir mi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    Saygılar...

2000 Model Megane RTE
    Ihlamur Çiçeği rengi,
    1600cc 16v - 118.000 km
    Abs, çift hava yastığı, çelik jant, klima
    Araba galeride, 16,500 YTL diyor, 15,500 YTL'ye bırakacak gibi.

Not: Megane nasıl bir arabadır, tavsiye edermisiniz?

• bence iyi hocam.iyi baktır arabaya yanılma ama.
  • takıt canavarı o araçlar kardeşim ama diyrosan ki bana dokunmaz seri araba olduğunu söyleyebilirim
  • teşekkürler cevaplar için,
    Ben pek fazla kullanmam zaten arabayı, evden işe işten eve günde 15 km yola yaparım yani, meganların az yaktığı söyleniyor, pek sorun olmaz heralde.Asıl problem 15.500 ytl çokmu bahsettiğim araç için, kazık yersem işte o canımı sıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turansah -- 17 Kasım 2006; 19:32:29 >
  • Valla bende 1998 model megane 1,6 RTE 8V tek hava yastığı ve clima var, ABS yok, çelik jant yok 12250 ytl ye aldım arabadan çok memnunum senin arabanın özellikleri daha iyi, bence 15500 iyi fiyat gibi tabi arabanın temizliğide çok önemli yalnız arabanın KM biraz fazla gibi ama bakımları zamanında yapılmışsa sorun olmaz arabaya iyi baktır çünkü 2000 model araba ama 118 bin KM yol gezmiş benim araba 1998 daha 90 binde dediğim gibi karar senin bilader alacağın araba bence çok güzel ...
  • yakıt canavarımı? hiç duymadım,aksine kullananlar özellikle yakıtından ve seriliğinden memnun,başta ben olmak üzere.
    quote:

Orjinalden alıntı: Halim7889

takıt canavarı o araçlar kardeşim ama diyrosan ki bana dokunmaz seri araba olduğunu söyleyebilirim
  • normal bu fiyat bende aynı özellikte 200 modelini 16000 ytl ye bulmuştum 99bin km deydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aa km si çok azmış @ft_fatalrhymer 99.000 çok az 6-7 yıllık araca göre
  • Arkadaş Megane iyi arabadır da artık eski kasa megane lar 2 el piyasasında pek gitmiyor. Aynı segmentte olmamasına rağmen Clio lar incir ağacı dikti bu arabaların ocağına. Baktığın arabanın km si yaşına göre normal ama sen 118.000 km de alıyosun arabayı zaten binen binmiş bu km ye kadar sonra elden çıkarmış. Sen şimdi 15.500 ytl sayıp alacaksan 118,000 deki arabayı ilerde kaç km de kaça satarsın onuda hesapla.

İkincisi galeriden alıyosan dediklerine inanma galericilerin çoğu yalan söyler, kendi bildiğin bir servise götür tepeden tırnağa baktır. Sakın galericinin yönlendirdiği yere gitme bu işlerden ekmek yiyen çok çünkü tanışıklıdır hepsi.

Aynı fiyata 2003-2004 model daha az km yapmış clio symbol alabilirsin , bu araçların 2. el sorunu yok Doğan ın şahin in tahtına bunlar oturdu, leblebi şeker gibi gidiyor piyasada.
  • dersu 20 ye aynen katiliyorum
    su an icin o arabanin fiyati yuksek bence
  • fiyat cok pahali degil,
    elbette daha ucuza da bulunabilir ama
    arabanin durumu, saglam bir kontrolden sonra iyi cikarsa
    verdigin paraya uzulmezsin

selamlar
  • eğer hala almadıysan arabayı ve almayı düşünüyorsan kesinlikle önce servise gidip peryodik bakımını çıkarttır. ordan aracın enson kaç km de bakıma girdiğini ve km si ile oynanıp oynanmadığını öğrenirsin. boyası darbesi yoksa 15 ten fazla verme bence. birkaç ay önce ben aynısının 2002 modelini (75 bin km) 16500 aldım. dersu_20 arkadaşın da dediği gibi 2-3 yıl sonra elden çıkarmakta zorlanır ve zarar edersin.
  • abi gel bizim arabayı vereyim almadıysan opel astra 1.4 GL ama özellik yok ama meganedan daha iii performans ve çekiş göstereceğine inanrım çünkü reno kango 2004 ile yarıştım geçemedi beni üstelik o 1.6 motor herhalde yani meganedan daha ii konfor ve ayrıcalıklı bi arabawww.araba.com da var ilanı bakablirsin uygun fiyata da veririm yani abi nevşehirden bakwww.araba.com oradaki arama kriterlerini nevşehire ayarla opel astrayı da seç arabam karşına çıkar beyaz mükemmel daha 95500kmde 98 model yakıtda çok ekonomik bizde senin gibi biniyoruz sadece hafta sonu 140binlira yakıyo valla söleyim yani
    neyse düşün abi satıyorum ona göre benim arabam megane den iii

• ???????????
    quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

abi gel bizim arabayı vereyim almadıysan opel astra 1.4 GL ama özellik yok ama meganedan daha iii performans ve çekiş göstereceğine inanrım çünkü reno kango 2004 ile yarıştım geçemedi beni üstelik o 1.6 motor herhalde yani meganedan daha ii konfor ve ayrıcalıklı bi arabawww.araba.com da var ilanı bakablirsin uygun fiyata da veririm yani abi nevşehirden bakwww.araba.com oradaki arama kriterlerini nevşehire ayarla opel astrayı da seç arabam karşına çıkar beyaz mükemmel daha 95500kmde 98 model yakıtda çok ekonomik bizde senin gibi biniyoruz sadece hafta sonu 140binlira yakıyo valla söleyim yani

• Arkadaşım hâlâ arabayı almadıysan ve satılmadıysa kesinlikle öneririm. Önerimin sebebi şudur. Ben Sakarya'da oturuyorum. Isparta'dan dün 2003 rtx megane aldım. (eski kasa) alırken yakıtı konusunda tereddütlerim vardı. sağlamlığı konusunda tereddütlerim yoktu. çünkü bu araç üst düzey komutanların kullandığı ve severek bindiği bir araç (hâlâ) Ayrıca EuroNcap testinden 5 üzerinden 5 alan ender araçlardan. (Astra clasik 4 almıştı)
    Gelelim yakıta Isparta - Sakarya yolunu kullananlar bilirler sürat yapacak yolu yoktur. hele Bozöyük sakarya arası tek şerit ve kamyon istilasına uğrayan yollardan. kimi zaman 1. vites bile fazla geliyor:)
    495 kilometre yol ve 27 litre benzin. hesap ortada tam 0.15 kuruşa geliyor kilometre masrafın.
    Ha bu arada astrayla bu araba kıyaslanmaz. bunu ancak iki aracı da kullananlar bilirler.
    Ayrıca aldığım araç bu versiyonun full olan donanımına sahip. 4 hava yastığı, abs, esp, yol bilgisayarı, deri koltuk....vs. ve 36000 km de. Isparta 'dan bir askerden aldım. 19.000 ytl verdim. Belki pahalı diyecek olanlar vardır. ama kullanın ve görün o yıllarda çıkan emsal c segmenti araçların hepsinden de ekonomik.

Arkadaşım sözün özü aracı git, al, bin. Olumsuz yorumları da bir kenara bırak

• arkadaşım bahsettiğin arabanın torostan tek bir farkı var: o da otomatik camları başka da hiç bir farkı yok sen tutmuş onu megane ile karşılaştırıyorsun ve daha iyi diyorsun . o kadar da değil
    quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

abi gel bizim arabayı vereyim almadıysan opel astra 1.4 GL ama özellik yok ama meganedan daha iii performans ve çekiş göstereceğine inanrım çünkü reno kango 2004 ile yarıştım geçemedi beni üstelik o 1.6 motor herhalde yani meganedan daha ii konfor ve ayrıcalıklı bi arabawww.araba.com da var ilanı bakablirsin uygun fiyata da veririm yani abi nevşehirden bakwww.araba.com oradaki arama kriterlerini nevşehire ayarla opel astrayı da seç arabam karşına çıkar beyaz mükemmel daha 95500kmde 98 model yakıtda çok ekonomik bizde senin gibi biniyoruz sadece hafta sonu 140binlira yakıyo valla söleyim yani

• turansah ne yaptın sesin soluğun çıkmıyor

arabayı aldın mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.