Şimdi Ara

Megane 1'ciler(2000-2003 arası makyajlı kasa )??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 1 ay önce 2001 rxt 1.6 aldım...şimdilik bir sorun yok..dikkat etmem gereken birşeyler var mı? tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum...

• Dikkat edilecek tek husus megan II sakın sakın almaman.. hatta mümkünse yanından bile geçme ne mundar arabaymış ya hertarafından lok lok sesler geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 7 Ekim 2011; 13:13:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Optech

Dikkat edilecek tek husus megan II sakın sakın almaman.. hatta mümkünse yanından bile geçme ne mundar arabaymış ya hertarafından lok lok sesler geliyor.

binmediğiniz araç hakkında bilgi vermeye çalışmayın Ankara ya gelin 2004 megane ımı kullanın şu anda 90.000 km civarında lok lok diye ses duy arabamdan sana bedava vereceğim ayrıca gidelim servise bugüne kadar bu arabanın ön takımından hiç parça değişmiş mi gösterelim ne dersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

quote:

Dikkat edilecek tek husus megan II sakın sakın almaman.. hatta mümkünse yanından bile geçme ne mundar arabaymış ya hertarafından lok lok sesler geliyor.

binmediğiniz araç hakkında bilgi vermeye çalışmayın Ankara ya gelin 2004 megane ımı kullanın şu anda 90.000 km civarında lok lok diye ses duy arabamdan sana bedava vereceğim ayrıca gidelim servise bugüne kadar bu arabanın ön takımından hiç parça değişmiş mi gösterelim ne dersin?

Angaranın kaymak gibi yolların da ses olmaz kardeş sen anadoluya gel köstebek yuvası yollar da kullanılan araçlara gel bin ba lok lok sesleri duymaktan kafan şişer..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

quote:

Angaranın kaymak gibi yolların da ses olmaz kardeş sen anadoluya gel köstebek yuvası yollar da kullanılan araçlara gel bin ba lok lok sesleri duymaktan kafan şişer..

nerdeymiş o kaymak gibi yollar ben başka yerdemi yaşıyorum ben ayda bir memlekete giderim bizim köy yollarında sadece toros görürsün ben o yollardan gidip geliyorum önemli olan araç sürmeyi bilmek ve dikkatli kullanmak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    2001 Megane 1 vs Fabia
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.