Şimdi Ara

megane 2 1.5 dci Authentique otomatik vites mi yoksa linea dynamic 1.3 mjet dualogic vites mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar araba almayı düşünüyorum. 2009 model megane2 authentique 1.5 dci otomatik vites mi yoksa 2009 model linea 1.3 mjet dualogic vites mi alsam karar veremiyorum. megane 2 dış görüntüsü güzel fakat donanım olarak sadce klima ve yol bilgisayarı var ve otomatik vitesi 4 kademe yakıt tüketimini çok bilmiyorum. linea dynamic ise cruse control, 4 cam elektrikli. aynalar elektrikli, yol bilgisayarı,sis farı, mp3 falan var. otomatik vitesi ise 6 kademe. linea manuel vitesini kiralayıp uzun yol yapmıştım ve yakıt tüketimi gayet makuldü. her iki aracın otomatik vites kullanımı nasıldır bilmiyorum. fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

• Linea 1.3 arti otomatik oldugu icin onermiyorum. 1.6 olsa iyi olur. Yada meganin bi ust donaninima yonelin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saol arkadaşım. megane 2 üst sınıfları hem 2008 model hem km leri çok yüksek 130bin km ve üzeri. hem değişen ve boya olaylarıda fazlalaşıyor. 1.6 mjetler piyasada çok fazla yok ikinci el olarak oda bütçemi biraz aşıyor. ben hala megane2 authantique ile 1.3mjet dynamic arasındayım. yinede teşekkürler
  • 100binden sonra megane'a bence yaklasma..

• megan 2 otomatık cok kotu haberın olsun
  • bende o yüzden düşük km ve modelli olsun istiyorum 100bin km üzeri araç düşünmüyorum. bu yüzden autentique modeline bakıyorum. otomatik vitese gelince bıktım istanbul trafiğinde debriyaja basıp vitesle oynamaktan bu yüzden illaki otomatik olsun istiyorum ama kafama takılan megane 2 otamatik vitesi 4 kademe ( yani 4 ileri) olması. yakıt sarfiyatını arttırır mı? bu yüzden magane da şüphelerim var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekpir

bende o yüzden düşük km ve modelli olsun istiyorum 100bin km üzeri araç düşünmüyorum. bu yüzden autentique modeline bakıyorum. otomatik vitese gelince bıktım istanbul trafiğinde debriyaja basıp vitesle oynamaktan bu yüzden illaki otomatik olsun istiyorum ama kafama takılan megane 2 otamatik vitesi 4 kademe ( yani 4 ileri) olması. yakıt sarfiyatını arttırır mı? bu yüzden magane da şüphelerim var?

normal 4 ileri otomatikler pek tutumlu olmazlar. renaulttaki durumu bilmiyorum ama baska markalarda durum bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaklaşık 5 yıldır megane 1.5 dci otomatik kullanıyorum. Sabah akşam köprü trafiğine girdiğim zamanlarda ortalama tüketimim yol bilgisayarında 7 lt gösteriyordu. Aşırı trafiğe girmediğim zamanlarda ortalamam 6 lt. oldu. Eğer sakin bir sürücü iseniz biraz daha düşebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.