Şimdi Ara

Megane 2 aşınmış Motor parçaları için gerekli olan Boya/Vernik ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    megane 2 aracımı Motor temizleme spreyi ile temizledik ve kuruduktan sonra motor parçalarında kavlama oldu, sanırım motor sıcakken uyguladığım için oldu deneyimim yoktu ne yazıkki, plastik parçaların hemen hepsi kablolarda dahil üstleri soğan zarı gibi parça parça döküldü boya dökülmesi yok çok kötü bi görüntü oluştu dedim böyle olmaz zımparaladım şuan öylece durmakta sorum şu şekilde dökülen galiba vernik ti zımparanın üzerine parlak sprey vernik alıp uygulasam durum ne olur veya sprey boya ile boyamam mı gerek tavsiyeleriniz neler arkadaşlar? teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Royaltrick -- 28 Nisan 2016; 21:08:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• valla durumun ne olacağı hakkında bir fikrim yok ama çok çok dikkatli olman lazım.Verniği başka taraflara bulaştırırsan araban boyanmış ve kazalı muamelesi görebilir.
  • Hocam şimdi zımparaladığım yer malum mat bir şekilde parlak vernik sprey kullandığımda o eski siyah şekilde olur mu yani o gri matlık gider mi?
  • Hic anlamam motoru neden temizlersiniz ben yikatani gordum benzinlikte arac calismadi tabi. Boyama.derim yangin.cikartir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.