Şimdi Ara

MEGANE 2 FAR PLASTY?Y BERBAT HALDE ACYL YARDIM! SS'LY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkada?lar öncelikle herkese merhaba aracyma o?lum 1200 kum su zypmarasy uygulamy? yakla?yk 10 dk boyunca sararmasyny gidermek için fakat foto?raftaki halden daha fazla bi hale ula?amamy? sizce ne yapmalyyym,deneyimlerinizi payla?yrsanyz sevinirim
     MEGANE 2 FAR PLASTY?Y BERBAT HALDE ACYL YARDIM! SS'LY�

• Diş macunu düzeltiyordu sanırım. Youtube da videoları var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göttingenli Ethem kullanıcısına yanıt
    Deniyeceğim hocam,teşekkürler

• Bizim araba da megane 2 hocam makyajlı olanı. Ama ön farlar aynı sanırım. Bizim araba daha 22 bin km de ama yine de farlar bana sarı gibi geliyordu. Sanırım kilometresiyle alakası yok sarılığın. Diş macununu aldım sıktım iki fara da sonra bezle ve suyla sildim yarım saat filan uğraştım. Sonuçta sol far tertemiz oldu ancak sağ far zımpara istiyor. Olmazsa zımpara atın güzelce zımparalayın farları iğrenç olacaktır sonra pasta yapın sonra da cila atarsanız sıfır gibi olur.

• redracer R kullanıcısına yanıt
    Hocam oğlum dairesel biçimde 1200 zımparayla 15 dk kadar uygulamış bakmış kötü oluyo pasta ve far cilası sürmüş öyle bırakmış daha fazla bırakmamak için bende temizlemek istiyorum bu zımparalamanın bi süresi bi ayarı var mı

• Şimdi yapıcaklarınızı anlatıyım ben sürekli yapıyorum bunu ama bir polisaj makinanız yoksa işiniz zor çünkü parlatmıyo. İlk önce 800 kum zımpara ile gelin bu arada zımpara kağıtlarını hepsini suyun içine sokun ve su içinde kalsın daha sonra kullanın. Şimdi 800 kum zımpara ile işe başlayın bu arada zımparayı tek eksende hareket etttiri mesela sağa sola yada yukarı aşağı gibi. Arada bir zımparayı suya daldırın ve arada bir farada su püskürtün. Daha sonra farı su ile temizleyin üstüne 1200 kum zımpara ile dediğim işlemleri tekrarların. Daha sonra 1500 onun üstüne 2000 onunda üstüne 2500 kum zımpara atın. Bu polisaj makinanız varsa 1500 kumdan sonrasını atmayadabilirsiniz. Daha sonra kalın bir parta ile iyice parlatana kadar uygulama yapın. Farınız eskisi gibi olur.
  • Diş macunu, zımpara vs. gibi pratik yöntemler her sararmada işe yaramıyor maalesef. Far temizliği yapan yerler var uygun ücretlere. Oraları bir araştırın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizin parlatma işlemi yarım kalmış. Endişe edecek bir şey yok

arkadaşların anlattığı uygulamayı kademeli yapın, düzelir.

Sadece el ile yapılması biraz zahmetli. Ben artık uğraşamam, çocuğun da dokunmasını istemiyorum derseniz gidin sanayiye , 40 TL civarı iki farı da yapıyorlar.
  • bu konu niye bozuk ?? sayfa kaymış

• Bu far kararması niye yapar ki? Benim aracım başka ama hep dikkat ediyorum coğu araba böyle. Benim arabanında bir farı böyle ve işin ilginci diğer aynı marka araçlarında hep tek farı kararıyor neden acaba ?

• 1200 kum zımparayla olur mu hiç sadece. 2500 veya bulabilirseniz 3000 kum zımpara atın.

• 1200 le olmaz hem de kolay yöntemleri var youtube de onlara bakın derim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.