Şimdi Ara

megane 2 hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar selamlar.68 binde megane 2 1.6 otomatik dynamik paket araba var bi tane almayı düşünüyorum ama uzun süre binmeligine değil.2. eli nasıl diye sorcaktım hızlımıdır satarken zorlanır mıyım.saygılar

• arkadaslar arabayı almak üzereyim.arac tertemiz tanıdıktan alcam.yalnız tek sartım satarken zorlanırmıyım.yardımlarınızı bekliyorum.saygılar
  • yok mu bir yardım etcek olan
  • Yüksek bir fiyatta ısrarcı olmazsan, satarken zorlanacağını sanmıyorum.
  • Kaç model ve kaça alacaksın.Bende 2005 modeli aut. 64000'de 2 ay önce 20 bine aldım.Megane 2 ikinci eli iyidir.Öyle aylarca beklemezsin.Satılabilen alınabilen ve binilebin bir araç ama bazende bobinlerin ihtihara sürükleyecek yetenekde bir araç.Hayırlı olsun..
  • satabilmek için aldığınız fiyat ve aracın boya durumu önemllidir saterkende yüksek fiyat çekmezseniz çok kolay satarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeon78

Kaç model ve kaça alacaksın.Bende 2005 modeli aut. 64000'de 2 ay önce 20 bine aldım.Megane 2 ikinci eli iyidir.Öyle aylarca beklemezsin.Satılabilen alınabilen ve binilebin bir araç ama bazende bobinlerin ihtihara sürükleyecek yetenekde bir araç.Hayırlı olsun..

2005 authentique modeli için 20 bin çok yüksek 17-18 bu modellerin ederi boyalı olanlar 2004 modellerde 16 ya gidenlerde var.20 bine dynamic bulabilirdiniz yinede hayırlı olsun.

@h.t

2004 1.6 dynamique BVA hb sahibiyim.Otomatik vites yakıtta çok fark ediyor tüketim şehir içinde özellikle istanbul trafiğinde 100 kmde 10 litreye kadar çıkıyor.BVA vites kutusunun tiptronic özelliği olması güzel, aslında manuele almaya pek gerek kalmıyor sollamalarda ve yokuş çıkarken dip gaz yaptığında hiç gecikmeden vites düşürüyor, bakımları düzenli yapılmış bir model bulursan şanzımanda sorun yaşamazsın vites değişimlerinde herhangi bir sarsıntı yok tek kötü yanı 4 ileri olması ve yakıt tüketimini aşırı derecede arttırması.
    HB modeller ile Sedan modeller arasında kalite farkı var.HB almanı tavsiye ederim , sedan kullanıcıları gıcırtı seslerinden içeriye sızan yol gürültüsünden genelde şikayetçi oluyorlar hb olanlarda böyle bir sorun yok.Benim araba 103 bin kmye geldi ama içeride herhangi bir gıcırtı sesi yada yol gürültüsü yok tabiki bunda arabayı kullanma stilinde önemli 6 senedir babam kullanıyordu arabayı o çok dikkat eder daha birkere bile bordüre bindirip park etmemiştir arabayı bu yüzden ön takım falan çok sağlam

Donanımı yüksektir açılabilir cam tavan çok hoşuma giden bir donanımı aynı zamanda 6'lı cd değiştirici , cruise control , kararan iç dikiz aynası ve far sensörü işe yarayan donanımları ama yağmur sensörü düzgün çalışmıyor ve gereksiz bir donanım bana göre.Otomatik kliması var ama klima yazın aşırı sıcaklarda yetersiz kalıyor.Ayrıca Xenon farlarında aydınlatma kapasitesi bana biraz yetersiz geliyor.

Frenleri çok iyi diyebilirim.Yol tutuş konusunda Hb modellerin sedan versiyonlara göre daha iyi olduğu bir konu.Sedan olanlar çok çabuk arkayı bırakabiliyormuş ben Hb te böyle bir sorun yaşamadım.Performans otomatik olanlarda bariz bir şekilde düşük kalkıştı aşırı hantal dip gaz yapsan bile yavaş hızlanıyor ama ara hızlanmalar başarılı sorun yaşamazsın.

Camları ya kendiğinliğinden açılıyor yada açmak istediğinde açılmıyor böyle garip bir problem var benim arabamdada ve bir çok megane II de var bu problem ayrıca ön kapı kollarındaki yumuşak boya sökülmeye başladı.

Genel olarak toparlarsak beğenmediğim yönleri Vitesin 4 ileri olması,yüksek tüketim,düşük performans,klima yetersiz kaliyor,xenon farlar yetersiz kaliyor, cam açma kapamada problemleri var , kapı kolları soyuluyor.

Fiyat olarakta yukarıda bahsettiğim gibi 2005 model Dynamique BVA full Hb 21 bin civarına bulabilirsiniz.22 den fazla vermeyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MINERVAL -- 5 Şubat 2010; 14:38:44 >

• pardon unutmuşum.2006 model boyası kazası yok
  • 23-24 arası eder kanımca
  • eğer araç HB ise biraz fiyat kırmaya çalışın çünkü HBler tutulmuyor
  • Sedanı satmak istediginde bikac günde satarsın temiz olduktan sonra her türlü alıcı bulmak kolay, şimdiye kadar satmakta sıkıntı ceken görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

quote:

Orijinalden alıntı: xeon78

Kaç model ve kaça alacaksın.Bende 2005 modeli aut. 64000'de 2 ay önce 20 bine aldım.Megane 2 ikinci eli iyidir.Öyle aylarca beklemezsin.Satılabilen alınabilen ve binilebin bir araç ama bazende bobinlerin ihtihara sürükleyecek yetenekde bir araç.Hayırlı olsun..

2005 authentique modeli için 20 bin çok yüksek 17-18 bu modellerin ederi boyalı olanlar 2004 modellerde 16 ya gidenlerde var.20 bine dynamic bulabilirdiniz yinede hayırlı olsun.

Sağol kardeş. Bu taraflarda sahibinden megane 2 bulamadık.Sadece galeride bulduk.21500 diyordu 20'ye aldık.İStanbula gitmekde işimize gelmedi.Burdan almış olduk.Araç çok temiz..

• MINERVAL
    cok teşekkür ederim verdigin bilgiler için. araç 2006 model hb .
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.t

MINERVAL
    cok teşekkür ederim verdigin bilgiler için. araç 2006 model hb .

2006 model Faz 2 versiyonlardan tercih etmenizi öneririm ilk versiyonların zayıflıkları giderildi makyajlı kasalarda ve fren sistemi yenilendi.Bosch 8.0 yazlımı kullanılmaya başlandı ABS sisteminde . Ayrıca kapı kollarındaki boyalar daha kaliteli olanlarla değiştirildi sanırım onlarda soyulma problemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MINERVAL -- 5 Şubat 2010; 23:44:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.