Bildirim
Megane 2 HB vs Focus HB
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
focus 4. viteste gecer. Guzel gidiyor 4. viteste
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: vidanj
focus 4. viteste gecer. Guzel gidiyor 4. viteste
LPG den dolayı ağırlıktan bir miktar kaybetmeyecek midir? -
Focusu benzinde kullanırsaniz focus her hızda öndedir. Focusu lpg de kullanırsaniz ve lpg ayariniz iyise focus gene alır
quote:
Orijinalden alıntı: ozbayram
Focusu benzinde kullanırsaniz focus her hızda öndedir. Focusu lpg de kullanırsaniz ve lpg ayariniz iyise focus gene alır
Bu tür bir şeye hiç bulaşma diyorsunuz yani, bu arada megane benim, bir bilsen de bir bilene sor anlamında foruma danışmak istedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetayranci
quote:
Bu tür bir şeye hiç bulaşma diyorsunuz yani, bu arada megane benim, bir bilsen de bir bilene sor anlamında foruma danışmak istedim.
Kesinlikle bulaşma hocam. Vakti zamanında 1.6 megane2 yi rahat geçmiştim. Focus1 lerin şanzımanı uzundur 1 le 65 2 ile 105 3 le 155 yapar ve bu hıza kadar seridir. 0-100 ise 10sn civaridir. Eğer focustaki pilotaj kötüyse durum değişebilir. Ama bence hiç girmeyin bu işe hele hele 1.4 ile.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetayranci
quote:
Bu tür bir şeye hiç bulaşma diyorsunuz yani, bu arada megane benim, bir bilsen de bir bilene sor anlamında foruma danışmak istedim.
Kesinlikle bulaşma hocam. Vakti zamanında 1.6 megane2 yi rahat geçmiştim. Focus1 lerin şanzımanı uzundur 1 le 65 2 ile 105 3 le 155 yapar ve bu hıza kadar seridir. 0-100 ise 10sn civaridir. Eğer focustaki pilotaj kötüyse durum değişebilir. Ama bence hiç girmeyin bu işe hele hele 1.4 ile.
teşekkürler hocam, focus un bu kadar sağlam gidebileceğini hiç düşünmemiştim. vites aralıkları resmen %30 daha iyi kendi arabamla kıyaslayınca.
-
Riske gerek yok, Focus her türlü alır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X