Şimdi Ara

Megane 2 için krom aksesuar önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selamlar, arkadaşlar benim sorum şu: aracım 2004 megane 2 dynamic sedan rengi gümüş gri. şimdi bu araca okuduğum kadarıyla fazla krom gitmiyormuş kendini göstermiyormuş falan. neyse ben sadece cam çıtalarına kaplatmayı düşünüyorum kendim çift taraflı bantla kolayca uygulayabilir miyim yıkamada falan atmasın da bir de bu model megane ların ön panjurda krom nasıl durur abartılı olacaksa yaptırmıyacam da. cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

• Cam çıtalarına yakışır diye düşünüyorum ama ön panjura yakışmıyor. Canlı olarak gördüm. Yine de zevkler ve renkler tartışılmaz tabii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cam çıtalarına taktırın sadece, gride güzel durmaz aşırı krom. Izgarayı da parlak siyah kaplatın ayna ile birlikte.
  • makyajlıda çok çok güzel oluyor, fazI birkaç araçta görmüştüm; onlar da hiç fena değildi. yalnız, 3'er tane kullanıldığı zaman hoş olmuyor ama nedense 3'erli satılıyor her yerde.
  • Bence yakışmaz ama zevkler ayrı.
  • Umut T. kullanıcısına yanıt
    Plakanız güzelmil hocam Privilege olan değil mi?

Hocam makyajlıların alt tamponda ince gri bir sis farı bölümü olmuyor muydu? Şunun gibi:

• eyvallah. evet, araç faz II privilege.

megane II, iki makyaj gördü, şu anki kasa gibi:

fazI 03'-06' makyajsız, fazII 06-08' arası ilk makyajlı kasa ve 08'den yeni megane -3- çıkana kadar üretilen fotoğraftaki araç gibi olan fazIII'ler. son makyajda 105 bg 6 vites seçeneği geldi, bununla birlikte yüz de hafif değiştirilmiş oldu.

edit: ilk cümle eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 2 Eylül 2014; 3:09:52 >
  • fikirlerinizi ve önerilerinizi dikkate alacağım görüş belirten arkadaşlara teşekkür ederim iyi forumlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.