Şimdi Ara

Megane 2 klima hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Tecrübeli arkadaşlar bi sorunum var ve yardımınıza ihtiyacım var. 2005 dynamic lpg li arabamda 3 yıldır klimadan bi tam randıman alamadım. İlk yaz gaz bastırdım herşey normale döndü. 1 ay civarı kademeli olarak azaldı ve bitti. Tekrar bastırdım makine ile kaçak yok dedi makine ama nafile yine 1 ay sürdü ve yine bitti. Sonra köpükle baktılar ama kaçak yok dediler. Renault özel servisinden gaz basan bi eleman radyatörün darbeli sanki demişti. Acaba bu kaçağı nasıl bulabilirim.

• Valla megane kliması hep sorunlu lanet ettirmişti bizi soğutmaz bir türlü yazın ancak terletmiyordu.
  • klima gazı eksiliyorsa kaçak vardır. kimse kaçak yok demesin. önden kaza varsa araçta radyatörde bir sorun olabilir.

Benim araçta radyatör delinene kadar klima gazı orjinaldi 8 sene bu şekilde kullandım en son radyatör değiştirdiğimde tekrar gaz bastırdım. 2 senedir bir sıkıntı yok...
  • Bence direk radyotörü değiştirmeye bakın. Kaçak yok derler ama değişince düzelir.
  • Çok teşekkür ederim. Bende radyatör değiştirme taraftarıyım ama birde bu renkli gaz varmış önce onunla mı baktırsam acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Valla megane kliması hep sorunlu lanet ettirmişti bizi soğutmaz bir türlü yazın ancak terletmiyordu.
    Gaz eksiltme yapana kadar açıkçası beğeniyordum klimasını. Genelde mi bir memnuniyetsizlik var acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

klima gazı eksiliyorsa kaçak vardır. kimse kaçak yok demesin. önden kaza varsa araçta radyatörde bir sorun olabilir.

Benim araçta radyatör delinene kadar klima gazı orjinaldi 8 sene bu şekilde kullandım en son radyatör değiştirdiğimde tekrar gaz bastırdım. 2 senedir bir sıkıntı yok...
    Önden değil ama sanırım benden önce bozuk yol nedeniyle alttan darbe almış radyatör. Bir usta gaz basmadan önce uyarmıştı aslında. Ama cihaz kaçak yok deyince pek oralı olmamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazador1453

Bence direk radyotörü değiştirmeye bakın. Kaçak yok derler ama değişince düzelir.
    Radyatör de biraz tuzlu fiyat olarak ama Urfa sıcağı hiç çekilmiyor. Şimdiden 40 a dayandı. Bi tam emin olsam hemen değiştiririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.