Şimdi Ara

Megane 2 Orta Halli Müzik Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Aracım 2004 model Megane2 HB
    Video izlemek yada gps gibi isteklerim yok. 14 gb lık 2600 şarkılık bir arşivim var bu arşivin tamamı 16 gb flash diske atarak dinlemek istiyorum yalnız random modu olmalı yani araca her bindiğimde aynı şarkıları dinlemek istemiyorum. Bir oto tuningci bana kamasonic marka bir teyp sattı 999 şarkıdan fazlasını görmüyor ve random modu hatalı yani araç her çalıştığında randomda olsa aynı sıradaki şarkıları çalıyor. Lütfen bana güzel bir teyp önerin. Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahSedan

Herkese merhabalar. Aracım 2004 model Megane2 HB
    Video izlemek yada gps gibi isteklerim yok. 14 gb lık 2600 şarkılık bir arşivim var bu arşivin tamamı 16 gb flash diske atarak dinlemek istiyorum yalnız random modu olmalı yani araca her bindiğimde aynı şarkıları dinlemek istemiyorum. Bir oto tuningci bana kamasonic marka bir teyp sattı 999 şarkıdan fazlasını görmüyor ve random modu hatalı yani araç her çalıştığında randomda olsa aynı sıradaki şarkıları çalıyor. Lütfen bana güzel bir teyp önerin. Teşekkürler şimdiden.

http://urun.n11.com/teyp-cd-dvd-mp3-calar/pioneer-mvh-08-ub-oto-teyp-2016-model-P108723274

random modu güzeldir. ve sayı sınırı yok

• teşekkür ederim sayı sınırı olmadığını nereden biliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahSedan

teşekkür ederim sayı sınırı olmadığını nereden biliyorsunuz

bende aynı modelin biraz eskisi vardı. 2300 tane usb de müzik vardı ?

sanırım 2300 ü alan 5 binide alır 10binide. haksızmıyım hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.