Şimdi Ara

Megane 2 Otomatik Bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 model 98000'de megane 2 otomatik dizel aracım 3 ay önce Tork konventörü bozuldu. servis vites kutusu dahil değiştirmek için piyasa değeri 29000 olan araç için 12000tl istedi. neyse pazarlık falan derken fabrika garantili TAMİRİ için 7500 dediler, müşteri memnuniyeti falan dedik, 3,5 yaşındaki araçlarına sahip çıkmadılar. aracı bozuk hali ile 22500tl sattım. özetle bu BVA denen şanzumana sahip dizel araç almayı planlayanlar arbayı iyice inceletsinler hatta yanından geçmeseler bile haktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ninorly

2009 model 98000'de megane 2 otomatik dizel aracım 3 ay önce Tork konventörü bozuldu. servis vites kutusu dahil değiştirmek için piyasa değeri 29000 olan araç için 12000tl istedi. neyse pazarlık falan derken fabrika garantili TAMİRİ için 7500 dediler, müşteri memnuniyeti falan dedik, 3,5 yaşındaki araçlarına sahip çıkmadılar. aracı bozuk hali ile 22500tl sattım. özetle bu BVA denen şanzumana sahip dizel araç almayı planlayanlar arbayı iyice inceletsinler hatta yanından geçmeseler bile haktır.

her ne marka ve model olursa olsun otomatik şanzumandan uzak durulması tezimi yeniden doğruluyor bu durum

geçmiş olsun
  • Dizelin tek esprisi, sıfır alıp garanti dolunca satmak. Eğer çok yol yapmıyorsanız benzinli alıp, lpg takın her türlü ucuza gelecektir. Benzinli alıp fakat tork istiyorsanız turbo benzinlilere bakın derim. En fazla turbo yer 50.000km de bir o da tamiri 500 değişimi 1100 tl.
  • Bir kişinin başına geldiği diye, bva vites almıyalımmı yani ?
    Senelerdir bu forumdayım, İlk defa bva dan şikayetçi birini gördüm.
    Geçen seneye kadar şirkette 20 tane bva lı dizel megane kullanıyoduk hiç birinde bi kez sıkıntı vermedi.
    Her arabada arıza olabililir yeterki kronik olmasın.

O zaman kimse dsg almasın !!!
    Ortalık arıza haberinden geçilmiyor ama millet yine sıraya giriyor.
  • hocam bende de 2012 benzinli otomatik megane var.tup de takdirdim.vites den de gayet memnunum.tam otm.yokusta kaydirmiyor.gecislerde hissettirmiyir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar bende megan 2 2006 pri benzin lpg . triptonic gösterip aldım sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 28 Aralık 2013; 19:50:10 >
  • birde hocam otomatik araclarda şamzuman öldüyse şans işi ve kullanım şekılleri eger tamiri 7500 felan tutuyorsa ben olsam otomatik şanzumanı cıkartıp normal şamzuman taktırırdım .benzin otomatık şanzumanlar dizele göre cok daha fazla ömürlü egerki cok masraf edeceksem bende otomatık şanzumanı cıkartırıp nolmal megan 2 şanzuman takrırırım 1000 tl cıvarı haberınız olsun bunları yapan yerler var .ümranıyede şanzumancılar bunları yapıyor.ama normal arabaya otomatık şanzuman takılması bıraz zor
  • cevaplar için teşekkürler. lakin belirttiğim gibi sorun dizel otomatiklerde zaten. neyse arbayı o halıyle kımsenın gunahına gırmeden açıklayark. ucuza sattım o tarıhde ve japon grubu müşterisi oldum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.