Şimdi Ara

Megane 2 Privilage+ mı - Yoksa Yeni Focus TDCI mı? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
6.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neler oluyor foruma yahu. Hangi konuya girdiysem tartışma, tartışma.
  • bu megane focus tartısması bitmez abi. hangisi daha cok hosuna gidiosa ondan al zaten aldıktan sonra en güzeli benim arabam diceksin 1,6 motorlarda sürekli performansı ön plana cıkarmanında doğru oldugunu düşünmüyorum performans istiyosanız 2.0 la başlamanız gerekir mesela evo mesela impreza.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chevymel1

bu megane focus tartısması bitmez abi. hangisi daha cok hosuna gidiosa ondan al zaten aldıktan sonra en güzeli benim arabam diceksin 1,6 motorlarda sürekli performansı ön plana cıkarmanında doğru oldugunu düşünmüyorum performans istiyosanız 2.0 la başlamanız gerekir mesela evo mesela impreza.

megan mı focus alacağına gitsin vektra alsın daha ii

• TARAFSIZ VE HER İKİ ARACI KULLANMIŞ BİRİ OLARAK SÖYLEYEYİM

MEGANIN PERFORMANSI KÖTÜ DEMİYORUM AMA BERBAT
    FOCUSUN Kİ MÜKEMMEL DEMİYORUM AMA İYİ

MEGANA İLK BİNDİĞİMDE NEDENDİR BİLMEM HEMEN KENDİ KENDİME YERLİ BİR ARABADAYIM DEDİM
    FOCUSDA İSE BAŞKA BİR HAVA VAR

VİTES KOLU FALAN MEGANIN ÇOK BASİT
    FOCUSUNDA YOL BİLGİSAYARI PEK İYİ DEĞİL

MEGANIN KONSOL ÇOK SIRADAN VE BASİT
    FOCUSUN KONSOLU İSE GÖSTERİŞLİ VE İTİNALI

DIŞTAN BAKILDIĞINDA MEGANIN GÖRÜNTÜSÜ SIRADAN YENİLERİNİN BİLE
    FAKAT FOCUSA BAKTIĞINIZDA HELE YENİ MAKYAJLANMIŞ OLANLAR ÇOK HOŞ

BENİM YAZDIKLARIM HEKESE UYGUN GELMEYEBİLİR AMA BEN BÖYLE DÜŞÜNYORUM
    YAKINDA DİZEL BİR ARAÇ ALACAĞIM AMA MEGANI HİÇ DÜŞÜNMEDİM BİLE
  • quote:

Orjinalden alıntı: Superonline1

TARAFSIZ VE HER İKİ ARACI KULLANMIŞ BİRİ OLARAK SÖYLEYEYİM

MEGANIN PERFORMANSI KÖTÜ DEMİYORUM AMA BERBAT
    FOCUSUN Kİ MÜKEMMEL DEMİYORUM AMA İYİ

MEGANA İLK BİNDİĞİMDE NEDENDİR BİLMEM HEMEN KENDİ KENDİME YERLİ BİR ARABADAYIM DEDİM
    FOCUSDA İSE BAŞKA BİR HAVA VAR

VİTES KOLU FALAN MEGANIN ÇOK BASİT
    FOCUSUNDA YOL BİLGİSAYARI PEK İYİ DEĞİL

MEGANIN KONSOL ÇOK SIRADAN VE BASİT
    FOCUSUN KONSOLU İSE GÖSTERİŞLİ VE İTİNALI

DIŞTAN BAKILDIĞINDA MEGANIN GÖRÜNTÜSÜ SIRADAN YENİLERİNİN BİLE
    FAKAT FOCUSA BAKTIĞINIZDA HELE YENİ MAKYAJLANMIŞ OLANLAR ÇOK HOŞ

BENİM YAZDIKLARIM HEKESE UYGUN GELMEYEBİLİR AMA BEN BÖYLE DÜŞÜNYORUM
    YAKINDA DİZEL BİR ARAÇ ALACAĞIM AMA MEGANI HİÇ DÜŞÜNMEDİM BİLE

DAHA ÖNCE BU FOTOLARI VERMİŞTİM BENCE FOCUS VOLVO S40 BENZİYOR AMA BİR MEGANE II Yİ BAŞKA ARACA BENZETEMEZSİNİZ.

Megane 2 Privilage+ mı - Yoksa Yeni Focus TDCI mı?

Megane 2 Privilage+ mı - Yoksa Yeni Focus TDCI mı?

• su da bir gercek megane otomatık oldugu ıcın duzunden daha hantal ve yakıtta manuel focusla ayni yakar

2006 makyajlı megane 2 100bg vardi 8 ayda 13 kez servise gittim
    4ü bakim digeri sorunlardan
    en dert yandıgımsa hemen abs ye girmesiydi cok kazalar atlattim bikere oto yıkamada arabayi yıkıyoruz arabayi az ileri alayim dedim 10km hizla hafif frene bastim abs ye girdi duvara vurdum ama hiç bişe olmadi

megane focus dan daha saglamdir ve konforludur bence
  • konuya dahil olmayım dedim duramadım tek bişey yazcam yukarda biri focus megane dan az yakıt tüketiyor demiş ona cvp vermicektim de duysun die diorum ortalama 130 km hızla focus 4.6 ltre ortalama yakması mümkünmü acaba yapmaın tamam ii gidioda yakıo focus megane ekonomik bi arabadırha bide megane sınıfının en iyi yalıtımlarından birine sahiptir focus ve hondada ise bunu honda ve focuscularda kabul eder etmeyen fanatiktir ses problemi vardır bunu erdem24 bile kabul etmişti öle diyim
  • Ozan ben geçen gün 120 km/h CC ile 100km/5 lt tüketti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |_-0zZie-_|

konuya dahil olmayım dedim duramadım tek bişey yazcam yukarda biri focus megane dan az yakıt tüketiyor demiş ona cvp vermicektim de duysun die diorum ortalama 130 km hızla focus 4.6 ltre ortalama yakması mümkünmü acaba yapmaın tamam ii gidioda yakıo focus megane ekonomik bi arabadırha bide megane sınıfının en iyi yalıtımlarından birine sahiptir focus ve hondada ise bunu honda ve focuscularda kabul eder etmeyen fanatiktir ses problemi vardır bunu erdem24 bile kabul etmişti öle diyim

eski bir megane2 ci olarak şunu söyleyebilirm ki şu anki aracım focus ghia tdci megane2den daha çok yol sesi alıyor bu gerçek..motoru daha hacimli ve güçlü olduğundan biraz daha fazla yakıyor evet bu da gerçek..ama performansı ve sürüş özellikleri megane2den kesinlikle çok daha iyi,bunu da kabul etmek gerek..

• Megane mı yoksa Focus mu diye sormuşsun. Bu yeni bir konu değil ve her seferinde açıldığında tartışma çıkar, insanlar birbirine girer. Sana bir tavsiye vereyim, arkadaşın biri de söylemiş. Bence 45bin YTL düşünüyorsan git PASSAT 1.4 TSI al. Şu linki bir incele, sonra Megane II ve FOCUS sayfalarını incele.

http://forum.donanimhaber.com/m_24631582/mpage_25/key_/tm.htm

Bu topic'i okuduğun an PASSAT almakla nasıl iyi biri ş yapacğını anlarsın. Üyeler o kadar olgun ve sakin ki. Passat kullananların genel bu profilini yansıtıyor. Ben bu topiği 2 aydır takip ediyorum ve şu an Passat almaya karar verdim. Bu topiğe yazı yazarken tartışmaktan bile kaçınıyorum

Focus ve Megane II sahiplerinin profili belli (Benim de Megane II var). Her yerde tartışıyoruz ve açıkcası her yerde Focus ve Megane var. O kadar para vermişken karizma ve ekonomik bir araba al..

• quote:

Orjinalden alıntı: Duratorq

quote:

Orjinalden alıntı: |_-0zZie-_|

konuya dahil olmayım dedim duramadım tek bişey yazcam yukarda biri focus megane dan az yakıt tüketiyor demiş ona cvp vermicektim de duysun die diorum ortalama 130 km hızla focus 4.6 ltre ortalama yakması mümkünmü acaba yapmaın tamam ii gidioda yakıo focus megane ekonomik bi arabadırha bide megane sınıfının en iyi yalıtımlarından birine sahiptir focus ve hondada ise bunu honda ve focuscularda kabul eder etmeyen fanatiktir ses problemi vardır bunu erdem24 bile kabul etmişti öle diyim

eski bir megane2 ci olarak şunu söyleyebilirm ki şu anki aracım focus ghia tdci megane2den daha çok yol sesi alıyor bu gerçek..motoru daha hacimli ve güçlü olduğundan biraz daha fazla yakıyor evet bu da gerçek..ama performansı ve sürüş özellikleri megane2den kesinlikle çok daha iyi,bunu da kabul etmek gerek..

diorum zaten sürüş özelliği virajlarda artı 10 km istiosan o sınıfta focus alırsın keyif sessizlik konfor vs. daha biçok şey istiosanda megane bunu da kabullenmek gerek

• Bir Megane2 sahibi olarak bu postu okuyunca açıkçası şaşırdım. Neden derseniz ömrümde bindiğim en kalitesiz ve uyduruk araba olarak adlettiğim Megane2 yi kullanıp üstelik anladığım kadarı ile ölümcül bir kaza geçirdikten sonra neden bu arabanın aynısından almayı düşünüyorsunuz?

Araç ile yaşadığım sorunları diğer postlarımda bulabilirsiniz buraya yazmak istemiyorum. Bu nedenle 5 yıldız güvenlik standartına sahip olduğunu iddia eden ama her yeri durduk yere dökülen bu araçtan canlı çıktığınız için kendinizi şanslı sayın derim.

Herneyse bu durumda eğer iki araç arasında kaldıysanız bence kesinlikle focus, yok başka öneriye de açığım derseniz 1. tercih Toyota 2. Honda 3. WV olur.

Tekrar geçmiş olsun diyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocky_m5

quote:

Orjinalden alıntı: LENCER

Focusun eksileri

1-Yol sesini içine alır
    2-kontakla çalıştır
    3-zenon yok
    4-kapı kolları kaba
    5-anten önde
    6-sabitleyici var sınırlayıcı yok.
    7-yakıt tüketimi fazla.

yol sesini içine alır diyen focus alamayan ve çamur atmak isteyenlerdir.öyle bişey yok.zaten öyle bişey olsaydı bile sony teybinden duymazsın

kontakla çalışması niye eksi bi yön anlamadım.kartı sokup düğmeye basmayla anahtarı sokup kontağı çevirmek arasında ne gibi bi zorluk var

zenon olmaması bencede eksi yön

kapı kollarının kaba olması göreceli bi kavram.

anten önde ne alaka sanki f1 arabası gibi aracın önünde değil ya tavanda

sınırlayıcıyı benim işime yaramaz zaten olsada kaldırırım.

yakıt tüketimi meganeden daha az olduğu kesin üstelik daha güçlü olduğu halde.

performansına birşey demem ama yakıt tüketimi megane dan düşük dersen kargalar bile gülmekten ölür
    bence 45000 ytl ye bu iki aracı alacağına aşağı yukarı aynı fiyata laguna III ya da c5 dizel düşünebilirsin

• Ford da yol sesi olduğu gibi içeride. Ben şahsen beğenmiyorum. Öyle bir arabaya bu denli kötü bir yalıtım hiç olmamış. Bence Megane bu konuda daha iyi.
  • Hiç alınma ama alkol meselesi yüzünden sana araba vermemeliler. Alkol dedinmi kuduruyorum. Hangi akla hizmet alkollü olarak yola çıkıyorsunki? Kendini düşünmüyorsan bari karşındakini düşün...
  • ehliyet 6 ay gittiyse arabayı nasıl alacaksın?????????
  • bence güvenlik ön planda olmalı meganda esp yi opsiyonel bile alamıyorsun. ben focus alırdım ama esp tcs li almıcaksanız megane da olur
  • megane sahibiyim işim geregi sürekli şehir dışındayım ve sürekli araba kiralıyorum ve kiraladıgım arabaların nerdeyse hepsı ford focus nerdeyse tum modellerını kullandım

1.. neden butun kıralama sırketlerı focus alıyor nedenı belli bence cok saglam ısım sebebıyle arabayla acayıp yollara gırıyorum aa bu sefer bıraktım dıyorum arabanın altını ama yınede bıse olmuyo cıkıyorum asfalta tık ses yok yola devamm

2 dızel demişşsin ustat araba delı gıbı gıdıyo koltuga yapısıyosun soke ızmır otobanında 220gordum sıkısmadı bıle artık ben korktumda bıraktım ((tek sorun asılırsan megandan fazla yakıyo)

3 konfor megan yanına gelemez ustat teyp tesısat koltıklar bı arkadaş yol sesı alıyor demıs megan her yerınden ses alıyo ...

4 alırsın ford olursun lord bırader fransızlar peynır yapsınnnnn

RENAULT MEGANE SAYGI UYANDIRIR :))))))))))))))))))))))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameraman1 -- 27 Eylül 2008; 1:52:36 >
  • çok abartmışın çok
    quote:

Orjinalden alıntı: kameraman1

megane sahibiyim işim geregi sürekli şehir dışındayım ve sürekli araba kiralıyorum ve kiraladıgım arabaların nerdeyse hepsı ford focus nerdeyse tum modellerını kullandım

1.. neden butun kıralama sırketlerı focus alıyor nedenı belli bence cok saglam ısım sebebıyle arabayla acayıp yollara gırıyorum aa bu sefer bıraktım dıyorum arabanın altını ama yınede bıse olmuyo cıkıyorum asfalta tık ses yok yola devamm

2 dızel demişşsin ustat araba delı gıbı gıdıyo koltuga yapısıyosun soke ızmır otobanında 220 gordum sıkısmadı bıle artık ben korktumda bıraktım ((tek sorun asılırsan megandan fazla yakıyo)

3 konfor megan yanına gelemez ustat teyp tesısat koltıklar bı arkadaş yol sesı alıyor demıs megan her yerınden ses alıyo ...

4 alırsın ford olursun lord bırader fransızlar peynır yapsınnnnn

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.