Bende 2004 model Megane II dci 1.5 vardı 50.000 km kullandım satıp sıfır Toyota corolla 1.4 d4d Comfort 2008 aldım araç çalındı fakat kasko parasını ödedi şimdi bende yeni araç arayışları içindeyim bugün Ford focus tdci titaium x paketlisinde test sürüşü yaptım performansı beni hiç etkilemedi araç kalkışlarda turbo devreye girene kadar bence hantal ancak 1800 devirden sonra fena değil çok dik rampalarda durup kalkarken yüksek gaz vermeniz gerekiyor kilometre göstergesi 5 ytl ye satılan saatlere benziyor torpido gözü çok kalitesiz dikiz aynaları ufak ama arabanın tipi çok güzel yol tutuşu ve frenleri çok iyi idi sonuç olarak bence megane II focus tan daha seri bir araba focusun daha performanslı olmasını beklerdim.
megane focustan daha mı seri.
herkez görüşünü yazmış bende yazdım yasak mı? yaptığım yoruma gülmeden önce bence gidip bir ford focus titaium 109bg kullanın bayır bir yerde kalkış yapın turbo devreye girene kadar nasıl zorlandığını gözlerinizle görün bende megane II dci varken araba daki 5 kişi ile en dik rampada hiç zorlanmadan kalkış yapardı ayrıca toyota corolla 1.4 d4d nin de ara hızlanmaları focus tan iyidir Mehmet Gazihan hocam ile birlikte Toyota Corolla 1.4 d4d comforta powerbox taktık araç 104bg oldumuştu şunu rahatlıkla söyleyebilirimki powerbox takılı d4d focustan daha iyi hızlanıyordu üstelik çok sessiz deneyin denemeden konuşmayın
1.toyotaya powerbox takılıyorsa focusa da takarsın...ayrıca daha çok verim alırsın.zaten corollanın powerboxlısı bile orjinal focusun gücüne gelememiş
2.focus bir rampada bayılıyorsa daha güçsüz megane dublebayılır
3.normal kullanımda focus meganeden daha az yakar.bunu bende değil aracı üretip defalarca test edenler söylüyor
focus ş.dışı 3.8 megane 4.2 inanmayanlar resmi sitelere bakıp kontrol etsin.hata payı varsada ikisinde de var sonuçta benzer testlere giriyorlar.
megane2 kasa değiştirdi bu saatten sonra alınmaz. üstelik performansı focusa göre (109 hp olanı) oldukça zayıf. megane 2 nin yol tutuşu focusun gerisinde.
yıllarca sorunsuz bir araç arıyosan (6 yıl sınırsın km garantili) bu iki aracın arasında kalan bir araç yeni corolla dizel 1.4 d-4d bak.
quote:
Orjinalden alıntı: acu___men
megane2 kasa değiştirdi bu saatten sonra alınmaz. üstelik performansı focusa göre (109 hp olanı) oldukça zayıf. megane 2 nin yol tutuşu focusun gerisinde.
yıllarca sorunsuz bir araç arıyosan (6 yıl sınırsın km garantili) bu iki aracın arasında kalan bir araç yeni corolla dizel 1.4 d-4d bak.
corolla 1.4 d-4d kullandım acu__men de araç gitmiyordu. ben benzinliye alıştığımdan düşük devirse vites değiştiriyordum onda da stop etme noktasına geliyordu hatta stop etti hafif de rampa bi yerdi. aracı çalıştıramadım (debriyaj olayı)
ayrıca passat alıp baz almaktansa jettanın donanımlısını megané'ın focus'un donanımlısını alırım. boş passatla dolu passat içeriden dışarıdan çok farklı oluyor jant kapaklı araç görmeye dayanamıyorum ben eskiden 92 model tüm broadwaylerde mis gibi "çelik cant" vardı. concorde'dun da öyleydi mesela. şimdi markalar fiyat düşürmek için neredeyse direksiyonu vitesi opsiyon yapacaklar ki onu da yaptılar deri kaplısı var plastik kaplısı var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme