Şimdi Ara

Megane 2 Triger Kayışı Kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    megane dynamique 1.6 16v aracım var. dün normal yolda 20km hızla giderken birden araç stop etti ve bir kaç kez marş basmama rağmen çalışmadı. Serviste ki ustayı aradım oda triger kayışı kopmuş olabileceğini söyledi ve bugün servisten aldığım bilgiye görede maalesef böyle olmuş. bana ne kadar masrafı olur sizce. araç çok hızlı değildi ve hemen sağ çekip durdum. fakat birkaç kez marş bastım. sanırım bunların hepsi masrafa etki edecek şeyler. Cevaplayabilirseniz çok seviniriz. teşekkürler

• 6-7 sene önce corsanın kopmuştu 900 milyona malolmuştu. Duruma göre değişir motor kapağının zarar görüp görmemesi de önemli diye biliyorum. Ayrıca Triger kopması öyle kolay olacak bir şeydeğil yetkili servise götürüyorsan sorumluluk onlarda. Zamanı geldiğinde seni uyarmak zorundalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranmania -- 25 Nisan 2011; 20:08:58 >
  • yetkili servistemi değiştirilmişti trigeriniz.... 2 yıl garantisi olması gerekli..
  • arabayı 1 sene olmuştu alalı, daha önce nerde ne zaman değişti bilgim yoktu. tam değiştirmeyi düşünürken başıma geldi. serviste yaptırdım arabayı 1900tl masrafı oldu. eğer aklınızda değiştirmek var ise tavsiye sakın beklemeyin. hemen değiştirin. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksel54

arabayı 1 sene olmuştu alalı, daha önce nerde ne zaman değişti bilgim yoktu. tam değiştirmeyi düşünürken başıma geldi. serviste yaptırdım arabayı 1900tl masrafı oldu. eğer aklınızda değiştirmek var ise tavsiye sakın beklemeyin. hemen değiştirin. teşekkürler.

İkinci el alınmış ise kesinlikle değiştirilmesi gerekiyor çünkü nasıl kullanıldığını bilmeyince km çok olmasa bile kopabilir.Geçmiş olsun.
  • teşekkür ederim. sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.